Stuff that is Interesting

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Meanwhile στο σπουδαίο βρετανικό μουσείο παραδέχθηκαν πως εκατοντάδες αρχαιότητες έχουν κάνει φτερά από κλοπές υπαλλήλων. Όλα καλά, όλα ανθηρά.

Ναι, το διαβασα πριν μερες. Ειναι δεδομενο οτι εγινε μεγαλο παρτι με μιζες και προμηθειες και ηταν εν γνωση ανωτερων.

Meanwhile στο σπουδαίο βρετανικό μουσείο παραδέχθηκαν πως εκατοντάδες αρχαιότητες έχουν κάνει φτερά από κλοπές υπαλλήλων. Όλα καλά, όλα ανθηρά.

Οι φωνες για την επιστροφη των κλεμενων, σε ολο τον κοσμο, αυξανονται σε αριθμο αλλα και σε ενταση.
Σου λεει, με αυτα δεν θα βγαζουμε φραγκα για πολυ καιρο γιατι θα πρεπει να τα επιστρεψουμε, ας τα πουλησουμε για να εχουμε ανεσεις στα γεραματα. Τι να περιμενεις απο μια χωρα που την τραπεζα τους την ιδρυσε πειρατης, με τα κλεμμενα.

Last edited:
enxVOT1.png
enxVOT1.png
enxVOT1.png
enxVOT1.png
enxVOT1.png
enxVOT1.png
enxVOT1.png

pan.jpg

1693487745693.png

κριμα τετοιες ιστοριες να ειναι κλειδωμενες πισω απο paywalls...ευτυχως που υπαρχει το αρχειο του ιντερνετ!

Local Law 18, which came into force Tuesday, is so strict it doesn’t just limit how Airbnb operates in the city—it almost bans it entirely for many guests and hosts. From now on, all short-term rental hosts in New York must register with the city, and only those who live in the place they’re renting—and are present when someone is staying—can qualify. And people can only have two guests.

Αντε να δουμε τι αποτελεσμα θα εχει

Εγώ λέω ότι δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Ξέρω πολλούς που πάνε εκεί, είτε για δουλειά είτε για βόλτα και η κατάσταση έχει ως εξής.
Κλεινεις διαμονή στην Οδο 101. Φτάνεις στην Νέα Υόρκη και μιλας με τον υπάλληλο ή τον ιδιοκτήτη αν δεν έχει περάσει σε εταρείας διαχείρισης, πράγμα σπανιο από ότι μου ειπαν. Αυτος σου λέει, ααα το σπίτι δεν είναι εκεί, θα πας στην Οδό Β 202, που συνήθως είναι και σε άλλη περιοχή, θα παρκάρεις εκεί κτλ κτλ και αν σε ρωτήσουν οι γείτονες θα λες ότι είσαι φίλος/συγγενής. Ίσως να έρχομαι κι εγώ καμία επίσκεψη για να φαινομαι στην γειτονιά.
Και ψάξε εσυ μέσα στον χαμό της Νέας Υόρκης να βρεις ποιος τηρεί τον νόμο.

Last edited:
Εγώ λέω ότι δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Ξέρω πολλούς που πάνε εκεί, είτε γεια δουλειά είτε για βόλτα και η κατάσταση έχει ως εξής.
Κλεινεις διαμονή στην Οδο 101. Φτάνεις στην Νέα Υόρκη και μιλας με τον υπάλληλο ή τον ιδιοκτήτη αν δεν έχει περάσει σε εταρείας διαχείρισης, πράγμα σπανιο από ότι μου ειπαν. Αυτος σου λέει, ααα το σπίτι δεν είναι εκεί, θα πας στην Οδό Β 202, που συνήθως είναι και σε άλλη περιοχή, θα παρκάρεις εκεί κτλ κτλ και αν σε ρωτήσουν οι γείτονες θα λες ότι είσαι φίλος/συγγενής. Ίσως να έρχομαι κι εγώ καμία επίσκεψη για να φαινομαι στην γειτονιά.
Και ψάξε εσυ μέσα στον χαμό της Νέας Υόρκης να βρεις ποιος τηρεί τον νόμο.

Και εγώ, νόμιζα ότι τα λαμόγια ευδοκιμούν, μόνο εις τας Αθήνας!!!!

Αυτό που λέει ο Chrono το άκουγα πρόσφατα και σε ένα podcast, ενός τύπου που πήγε Νέα Υόρκη. Την ίδια φασούλα και φίλος/συγγενής.

Back