What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Stuff that is Interesting

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
Το χειρότερο ίσως είναι ότι και οι ανεγκέφαλοι που συμφωνούν με τον "συντάκτη" του post αλλά και όσοι διαφωνούν, εκφράζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας σε αυτή τη χώρα.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
http://www.msn.com/el-gr/news/techandscience/it%e2%80%99s-you-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%af-3d-%ce%bc%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%b5%cf%82/ar-AA9J8eN?ocid=iehp" class="bbcode_url">3D μινιατούρες

Προβλέπω Team Ragequit: The miniature game
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
"Mars One' finalist breaks silence, claims organization is a total scam"

http://www.techspot.com/news/60071-mars-one-finalist-breaks-silence-claims-organization-total.html?google_editors_picks=true
 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389


Bathory wrote:


lelos kounelos wrote:
απο εκει και περα, τα εργοστασια παραγωγης ηλιθιων, ειναι οι οικογενειες</blockquote>

+1. Μετά τα παραδίδουν στο επόμενο εργοστάσιο παραγωγής ηλιθίων για να συνεχίσουν το έργο, το εκπαιδευτικό σύστημα.</blockquote>
Καλά όλα αυτά, αλλά ολόκληρη σχολή, δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ άνθρωπος να υπερασπιστεί το παλικάρι?!?!? Γιατί αυτό πρέπει να συνεχιζόταν καιρό. Τραγική ιστορία πραγματικά.



 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,686


Asgardlord wrote:


Bathory wrote:


lelos kounelos wrote:
απο εκει και περα, τα εργοστασια παραγωγης ηλιθιων, ειναι οι οικογενειες</blockquote>

+1. Μετά τα παραδίδουν στο επόμενο εργοστάσιο παραγωγής ηλιθίων για να συνεχίσουν το έργο, το εκπαιδευτικό σύστημα.</blockquote>
Καλά όλα αυτά, αλλά ολόκληρη σχολή, δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ άνθρωπος να υπερασπιστεί το παλικάρι?!?!? Γιατί αυτό πρέπει να συνεχιζόταν καιρό. Τραγική ιστορία πραγματικά.</blockquote>

Στο παραπάνω απάντησε πολύ καλό το τέλος της σημερινής ρ/φ Ελληνοφρένειας.






 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389


Northlander wrote:
Στο παραπάνω απάντησε πολύ καλό το τέλος της σημερινής ρ/φ Ελληνοφρένειας.
</blockquote>
Μεγάλη αλήθεια. Αν ο καθένας μας προσπαθούσε να κάνει τον κόσμο γύρω του λίγο καλύτερο, δε θα φτάναμε σε τέτοιες καταστάσεις.

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,540
Παύλο, το συγκεκριμένο απόσπασμα παίζει στην Ελληνοφρένεια αρκετό καιρό τώρα. Είναι όντως τραγικό πάντως όχι το τί συνέβαινε καθαυτό(φαντάσου πόσο άθλια υπανθρωποειδή ήταν και οι "νταήδες" που αντί να κοιτάνε να ανακαλύψουν τα μυστήρια του σεξ όπως ο υπόλοιπος φοιτητικός πληθυσμός της Γης, ασχολούνταν ακόμη με γυμνασιακές ηλιθιότητες) αλλά το ότι ακριβώς, δεν βρέθηκε ένα παιδί να πει "Ξεκολλάτε ρε μαλάκες, αρκετά, δεν είναι αστείο."

Αυτή η ανοχή φέρνει τα μεγαλύτερα κακά και επιτρέπει σε φίδια και ερπετά να κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας. Γι'αυτό, πέρα από ρητορίες και "ψηφιακή συμπάθεια" την επόμενη φορά που θα δείτε ένα κακόμοιρο παιδάκι να ζορίζεται για άλφα, βήτα λόγους, σκεφτείτε πως και η μικρότερη κουβέντα που θα πείτε, μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά. Τα ανθρωποειδή είναι θρασύδειλα, τα χέρια τους φτάνουν μόνο εκεί που τους επιτρέπει η ανοχή γύρω τους.
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Οι "νταήδες" είναι ο εύκολος στόχος σε αυτή την υπόθεση και προσφέρονται εύκολα βορά στο κοινό στο κυνήγι των Like. Έχουν βγει όλοι οι "αναμάρτητοι" και στοχοποιούν κόσμο με φωτογραφίες στα φουμπου και στα τουιτερς. Το τι έγινε στην πραγματικότητα δύσκολο να το μάθουμε. Οι βλάκες που βρίζανε στα Blogs (και καλά τους ψάχνουν τώρα) αφήναν υπονοούμενα για άλλα πράγματα που δυστυχώς ακόμα και αν ισχύουν θα περάσουν στο ντούκου τόσο γιατί δεν μας συμφέρει σαν κοινωνία να πάει εκεί το πράγμα όσο και γιατί και καλά δεν είμαστε κουτσομπόληδες.
Δεν υποστηρίζω προφανώς την καγκούρικη συμπεριφορά αλλά προσωπικά τουλάχιστον ντρέπομαι με αφορμή το ότι κάποιοι ήταν αρκετά κάφροι για να κλείνουν κάποιο σε ντουλάπες να αποποιηθώ τις όποιες ευθύνες μου αναλογούν, έμμεσες ή άμεσες για το γεγονός ότι η ζωή κάποιων είναι ανυπόφορη.

*Δεν είναι απάντηση στους από πάνω το συγκεκριμένο ποστ.
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Κατατέθηκε νομοσχέδιο που θα ποινικοποιεί το bullying

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/poinikopoieitai-to-bullying.3363104.html

<blockquote>Άρθρο 312. Πρόκληση βλάβης με συνεχή σκληρή συμπεριφορά

Αν δεν συντρέχει περίπτωση βαρύτερης αξιόποινης πράξης, τιμωρείται με φυλάκιση όποιος με συνεχή σκληρή συμπεριφορά προξενεί σε τρίτον σωματική κάκωση ή άλλη βλάβη της σωματικής ή ψυχικής υγείας. Αν το θύμα δεν συμπλήρωσε ακόμη το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του ή δεν μπορεί να υπερασπίσει τον εαυτό του και ο δράστης το έχει στην επιμέλεια ή στην προστασία του ή ανήκει στο σπίτι του δράστη ή έχει μαζί του σχέση εργασίας ή υπηρεσίας ή που του το έχει αφήσει στην εξουσία του ο υπόχρεος για την επιμέλειά του επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος με κακόβουλη παραμέληση των υποχρεώσεών του προς τα προαναφερόμενα πρόσωπα γίνεται αιτία να πάθουν σωματική κάκωση ή βλάβη της σωματικής ή ψυχικής τους υγείας".</blockquote>

Προφανώς είναι καλύτερο απο το τίποτα, αλλά απο μόνος του αυτός ο νόμος δεν θα εξαφανίσει τους νταήδες.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,686
Νόμοι υπάρχουν πολλοί. Αντίστοιχα και για βιασμούς και συνεχείς κακοποιήσεις. Η συνειδητοποίηση και η συμπεριφορά (του κοινωνικού συνόλου) όμως είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα. Ειδικά όταν σε τέτοιες περιπτώσεις το θύμα υφίσταται κατά κύριο λόγο ψυχολογική βλάβη μέσω τρομοκράτησης.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Πέραν από τους νόμους (που πρακτικά δεν ισχύουν καθώς τα θύματα δεν το καταγγέλλουν) μου φαίνεται περίεργο αυτό που σκέφτηκε και ο Asgard. Κανένας στη σχολή δεν έβλεπε τι γινόταν; Ή μήπως απλά γύρναγαν αλλού το κεφάλι για να μην "μπλέξουν";
Το θέμα είναι ότι κανείς δεν μπήκε στο κόπο να βοηθήσει και έφτασε η κατάσταση σε τέτοιο τέλος.

Ένα άτομο μπορεί να είναι αδύναμο. Πολλά μαζί όμως, ποτέ.

Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,579
εχω γινει γραφικος που το επαναλαμβανω, αλλα ετσι ειναι. ο καθενας μπορει να κανει παιδι. δεν χρειαζεται καποια βεβαιωση γονικης ικανοτητας.
οταν βλεπεις μικρο παιδι να βριζει σαν μαουνιερης και οι γονεις του γελοντας να λενε "τι εξυπνο που ειναι, οτι ακουει το μαθαινει αμεσως" (μου εχει τυχει).
ξερεις οτι η παραγωγη μαλακοειδων ειναι ασταματητη.

Για αυτο που ειπε ο jimmy213. και να ηξεραν, λες να μπορουσαν να φανταστουν το μεγεθος του προβληματος; σιγουρα η ατακα θα ηταν "κανε λιγη υπομονη να τελειωσεις". αυτο που ηξεραν σιγουρα, ειναι οτι δεν πεθανε κανενας απο λιγη καζουρα.
τι αλλο να εκαναν; οταν οι αλλοι ειναι γιδια και τα "παιδια τους ειναι λιγο ζωηρα," και το μονο που κανουν ειναι να τα υποστηριζουν για συνεχισουν να ειναι μαλακες. τι να κανεις;

αυτη η ζωωδης κατασταση ξεκιναει απο πολυ νωρις. μετα απο 10-15-20 χρονια ζωης, πως να αλλαξει καποιος συμπεριφορα; αφου τον εμαθαν να ειναι μαλκας.
ναι, η διαφημιση με τον τυπο που κορναρει και βριζει, ειναι πολυ ευστοχη για πολλα θεματα.
οι οικογενειες παραγουν αντικοινωνικους μαλκες. αυτο εξηγει πολλα απο τα προβληματα της κοινωνιας.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
Ουσιαστικά δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο παρόμοιο περιστατικό. Απλά για διαφόρους λόγους έλαβε πολύ μεγάλη δημοσιότητα. Πολλά είναι τα παιδιά τα οποία, κάτω από κάποιες αντίξοες συνθήκες, λυγίζουν. Οι συνθήκες αυτές μπορεί να είναι το αρνητικό κλίμα στο σχολείο, η πίεση του στρατού, η καταπίεση από την οικογένεια κλπ. Παραδείγματα; Μόνο και μόνο μέσα στα τελευταία χρόνια, στο σχετικά κοντινό μου περιβάλλον:

1. Στο λύκειο, απόπειρα αυτοκτονίας συμμαθητή επειδή ένιωθε "ξεκομένος" λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων.
2. Αυτοκτονία παιδιού καθηγήτριας λόγω απίστευτης πίεσης στο σπίτι, στο σχολείο κλπ
3. Αυτοκτονία συν-στρατιώτη πριν 2 χρόνια στη σκοπιά (όχι στην ίδια μονάδα)

Όσο σκληρό και αν ακουστεί στην παρούσα φάση, η οικογένεια είναι αυτή που φέρει τις περισσότερες φορές το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Η οικογένεια θα έπρεπε να ήταν αυτή που θα έδινε στο παιδί τα εφόδια προκειμένου να ανταπεξέλθει. Δεν γίνεται να βγάζεις ένα παιδί στον κόσμο και να ελπίζεις ότι όλα θα του πάνε καλά και πως δεν θα χρειασθεί να αντιμετωπίσει ίδιες ή και χειρότερες ακόμη καταστάσεις. Πρέπει να το διαπαιδαγωγήσεις και να του δώσεις να καταλάβει πως ό,τι και να συμβεί, πρέπει να σταθεί στα πόδια του, γνωρίζοντας φυσικά πως όταν σε χρειασθεί, θα είσαι εκεί έμπρακτα.

Τέλος, για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ πως θα πρέπει οι οικογένεις να υποπέσουν στο κλασσικό σφάλμα "φτιάχνουμε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον για το παιδάκι μας, του κάνουμε όλα τα χατίρια και το προστατεύουμε ακόμα και από την πιθανότητα να πέσει μετεωρίτης στο κεφάλι του". Αυτό μόνο αντίθετα αποτελέσματα μπορεί να φέρει (also known as μπουχέσας)
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,044
http://venturebeat.com/2015/03/18/microsoft-will-offer-free-windows-10-upgrades-to-pirates-worldwide/
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,579
σαν φωτακι ειναι ωραιο. στην ολη ιστορια υπαρχει κατι που δεν μου αρεσει, δεν ξερω.
ποιος λογικος ανθρωπος θα εμπιστευοταν την microsoft;

ισως να φταιει που κολησα στην φραση
<blockquote>“We are upgrading all qualified PCs, genuine and non-genuine, to Windows 10.” Yet the article’s headline and body focused on China, where Windows piracy rates are particularly high, so we reached out to Microsoft to confirm the scope.</blockquote>

δεν το εψαξα αν ισχυει ακομα. Η κινα ειχε ριξει ban στα 8. δεν τα ηθελε στους κρατικους υπολογιστες. μαλλον ειχαν στραβωσει για το stop στην υποστηριξη των xp. φτιαχνουν και το δικο τους λινουξοειδες λειτουργικο τους.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,686


lelos kounelos wrote:
Η κινα ειχε ριξει ban στα 8. δεν τα ηθελε στους κρατικους υπολογιστες. μαλλον ειχαν στραβωσει για το stop στην υποστηριξη των xp. φτιαχνουν και το δικο τους λινουξοειδες λειτουργικο τους.</blockquote>

ΜΑΓΚΕΣ

 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
Μόλις ανακάλυψα ότι ο ηθοποιός που έχει δανείσει τη φωνή του στον αγαπητό <b>Jim Raynor</b> - του <b>Starcraft </b>είναι και κύριος εκφωνητής-παρουσιαστής στη σειρά ντοκυμανταιρ <b>Ancient Aliens</b> :lol: κι έλεγα τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει χεχ!

Robert Clotworthy
220px-Robert_Clotworthy_Headshot.JPG


Εχμμ τώρα κατα πόσο είναι ιντρεστιγκ όλο αυτό δε ξέρω τεσπα :silly:
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,835
http://www.mixanitouxronou.gr/zevgari-germanon-plirose-simvolika-to-poso-pou-tou-antistichi-gia-tis-germanikes-apozimiosis-ntrepomaste-gia-tin-iperopsia-tis-choras-mas-dilosan/
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,333
http://www.katohika.gr/2015/03/einai-telika-o-poutin-nekros.html" class="bbcode_url">Είναι τελικά ο Πούτιν νεκρός;
 
Top Bottom