LOL.
Το (ορθολογικό) επιχείρημα για να φύγουν οι λαθρομετανάστες σε μια χώρα που δεν έχει ανάπτυξη και ήδη οι κάτοικοι της προσπαθούν να ζήσουνε με τα ελάχιστα, δεν είναι ότι "πρέπει να διατηρηθεί η Ελληνική φυλή" (εννοώντας πιθανώς την γλώσσα, την ιστορία, την παράδοση και τα έθιμα - οσο κι αν αυτά πάνε να ξεχαστούν έχοντας μια πιο μετριοπαθή άποψη και θεωρώντας τα ξεπερασμένα).
Είναι ότι πρέπει να βρεις ένα καλό ποσοστό, την χρυσή τομή, ώστε ο πληθυσμός που έχει έρθει στη χώρα να μην παρασιτεί (ληστείες, μαύρη αγορα, εμπόριο ναρκωτικών, δολοφονίες, βιασμοί) στον πληθυσμό που ήδη κατοικεί στην εκάστοτε χώρα.
Δυστυχώς αν η χώρα έχει ήδη μεγάλο ποσοστό ανεργίας, τόσο λιγότερους μετανάστες (νόμιμους ή παράνομους) μπορεί να δεχθεί κατά τη γνώμη μου.
Και επίσης -κατά τη γνώμη μου πάντα- οι παράνομοι μετανάστες στην παρούσα χρονική περίοδο, θα πρεπε να φεύγουν κατευθείαν για άλλη χώρα.
Για 3 λόγους/περιπτώσεις :
α) αν ψάξουν για δουλειά θα δουλεύουν "μαύρα" και θα τους εκμεταλλεύονται οι εργοδότες και αυτοί δεν θα πληρώνουν φόρους.
β) Αν ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ή ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ σε ανεργία, είναι πιθανό να καταφύγουν σε παράνομες ενέργειες
γ) η περίπτωση να "απορροφηθούν" από την κοινωνία και να βρουν νόμιμη δουλειά είναι μια εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία και απαιτεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΥΣΙΑ (ειδικά από μέρους τους) για να υλοποιηθεί. Γιατί η χώρα (μια ιδανική χώρα τέλος πάντων), μπορεί να σου προσφέρει τα εφόδια για να ενταχθείς, αλλά από κει και πέρα εσύ θα πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες.
Φυσικά δεν είμαι κοινωνιολόγος, αλλά μιλάμε για Ισλαμιστές (για να γίνω πιο σαφής).
Και μεγάλο μέρος του πληθυσμού τους είναι καμμένοι τύποι (όσον αφορά τη θρησκεία) και ίσως καταφύγουν και στην μεγάλη αγκαλιά της Σταυροφορίας του Αλλάχ, αν δεν το χουν κάνει ήδη. ISIS , το μεγάλο Ισλαμικό κράτος κ.λπ. Ο άλλος ο Jihadi John έζησε από τα 6 του στην Αγγλία (χώρα που δεν κατηγορείται για ρατσιμό σε βαθμό όπως η Ελλάδα) πήγε στο σχολείο της Μαρίας της Μαγδαληνής (μεγάλη η χάρη της - έκανε το θαύμα της πάλι), σπούδασε πληροφοριακά συστήματα και τελικά βγήκε βαρβάτος εκτελεστής. Οπότε να την χέσω την κοινωνική απορρόφηση.
Είναι απίθανο κάτι τέτοιο; Για μια χώρα όπως η Ελλάδα, η οποία δεν έχει ακόμα Αμερικανοποιηθεί εντελώς, άρα και στοχοποιηθεί από τους Φωτεινούς Ιππότες της Αλήθειας (ΙΣΛΑΜ), είναι λίγοτερο πιθανό. Όμως όχι απίθανο. Δεν θέλω να επεκταθώ, αλλά έχουμε δει την αγάπη που έχουν οι γείτονες μας. Μεγάλο Αλβανικό κράτος, Σκόπια που στα αρχαία χρόνια φτάνανε μέχρι το μεσολόγγι, Τούρκοι που θέλουνε νησιά και εκδίκηση (!) για την Κύπρο... Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν καμμένοι Έλληνες που περιμένουν να επιστρέψει ο μαρμαρωμένος βασιλιάς και νακάνουμε ντου στην Κωνσταντινούπολη. Φυσικά και υπάρχουν. Αυτό που θέλω να περάσω είναι ότι η κατάσταση με τους γείτονες δεν θεωρείται και πολύ καλή όπως έχουν π.χ. άλλες χώρες που χουν τρομοκρατικές απειλές (Γαλλία,Ιταλία).
Δεν στοχεύω ούτε στην τρομοκρατία σας, απλά είναι κάτι που μπορεί να γίνει.
Και δεν είπα ότι μας "κλέβουν τις δουλειές".
Τώρα όσον αφορά το video, το δα στις ειδήσεις προχθές. Προφανώς επειδή έχω δει τέτοιες συμπεριφορές στο δρόμο, δεν εξεπλάγην. Γενικά τέτοια σχόλια δυστυχώς είναι συχνά. Η "επιχειρηματολογία" τους (των ρατσιστών) σχεδόν πάντα ηλίθια.
Βέβαια έχω δει και περιπτώσεις μεταναστών να τρολάρουν ρατσιστές και αυτοί προφανώς ως ηλίθιοι να τσιμπάνε και να φορτώνουν περισσότερο.
Το αστείο είναι ότι προχώραγα πριν 2 χρόνια για το σπίτι μου ένα καλοκαίρι, και έχοντας ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ (χοχο είμαι ρατσίσταρος) σε μια πλατεία με βλέπει ένα παιδί 4-5 χρονών όπου καθόταν με τον πατέρα του σε ένα παγκάκι. Και μου κάνει το παιδί "ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" (μοιάζοντας με Πακιστανό ξέρω γω). Ο πατέρας (τούμπανο θα μπορούσε να ταν ΧΑίτης) του πε να σταματήσει και εχώ χαμογελούσα. Όμως τρόμαξα όταν μετά από δευτερόλεπτα συνειδητοποίησα, το πόσα κοινά είχε η λογική ενός 5χρονου με έναν ΧΑίτη και έναν ΓΕΡΟ 65 χρονών που βρίζει Πακιστανό επειδή απλά πέρασε έξω απ το καφενείο (κι αυτό το χα δει πριν κάνα μήνα).
Τέλος πάντων, πάντα ήμουν κατά της παράνομης μετανάστευσης. Και δεν καταλαβαίνω γιατί μια χώρα πρέπει να υποστηρίξει την παράνομη μετανάστευση. Όταν υπάρχει ο κίνδυνος της εξαθλίωσης τους και τελικά να μετατραπεί σε εγκληματία (που υπάρχει για οποιονδήποτε άνθρωπο οποιασδήποτε εθνικότητας) και ο ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ -τώρα πια- κίνδυνος του ALLAHU AKBAR.