lelos kounelos
Tarrasque
Υπηρχε η ιδια φαση και εδω στην Ελλαδα. Ισως να υπαρχει ακομα.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!καλα ολα αυτα ομως μπορεις να μου απαντησεις στην ερωτηση
και;
Τα προσωπικα δεδομενα ειναι προσωπικη υποθεση και ο καθενας ας αναλαβει την ευθηνη των δρασεων του.
Σχεδον ολοι οι ηρωες της αρχαιας Ελληνικης ιστοριας/μυθολογιας, τραβηξαν προς την Τροια και αφου ματωσαν για εναν πολεμο που τον ξεκινησαν οι Θεοι, μετα απο χρονια καταφεραν να την γκρεμισουν απο τα θεμελια. Οι Ολυμπιοι θεοι πηραν μερος (εννοειται) σε αυτον τον πολεμο και ως παραδοξο (not), δεν πηγαν ολοι με το μερος των Ελληνων. Ο Απολλωνας, ο θεος του φωτος, παιρνει το μερος των Τρωων. Η Αφροδιτη ειναι εναντια στους Ελληνες και ας την προσκυνανε, αφου εχει προσωπικα συμφεροντα. Πολλοι ηρωες και ανωνυμοι φουκαραδες σκοτωθηκαν. Ο Ομηρος εγραψε την Ιλιαδα και την Οδυσσεια που δεν εχω λογια για αυτα τα δυο επη.
Η ωραια Ελενη, ουτε παρθενα ηταν, ουτε στην Ελλαδα ηθελε να ειναι. Αφου δεν ηθελε να ειναι με τον Μενελαο, σημαινει οτι μετα την Τροια την βιαζε μεχρι το τελος της ζωης της.
Ο Στησιχορος αναφερει εναν μυθο οπου ο Μενελαος ταξιδεψε στην Αιγυπτο οπου συναντησε την πραγματικη ωραια Ελενη. Παλευε στην Τροια για ενα ψεμα. Η προφαση για τον πολεμο (ωραια Ελενη) ειναι και αυτη ενα ψεμα. Ξερουμε οτι εγινε για τα λεφτα.
Που κολανε ολα αυτα τα σεντονια;
Ναι, το αρθρο ειναι απο αυτα που σε εξοργιζουν και σε βαζουν μεσα στην τριηρη. Γιατι ομως να το κανω αυτο;
Εχουν την θεληση και την τεχνολογια να συλλεγουν πληροφοριες. Υπαρχει περιπτωση να βαλουν χερι στα sms που στελνω για να παω στο super market. Δεν χρειαζονται το sms μου για να ξερουν οτι παω στο super market. Το κινητο μου θα τους δωσει στο περιπου και την περιοχη (κεραια). Για τον ιδιο λογο, αν και το GPS ειναι παντα κλειστο, δεν σημαινει και πολλα πραγματα, ισως πολλα μετρα.
Δεν εχω ρουτινα στο super market που πηγαινω αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια. Το ξερουν οτι πηγαινω και ξερουν που περιπου ειμαι. Αυτο εαν θελησουν να με ψαξουν. Τα super market εχουν και καμερες... μεσα εξω.
Σε αντιθεση με (σχεδον) ολους, δεν εχω καρτες για να πληρωνω. χρησιμοποιω μονο μετρητα.
Εχω facebook το οποιο λεει καποια πραγματα για μενα αλλα οχι πολλα και ναι, εχω κανει register αλλα οχι με τα δικα μου στοιχεια.
Εχω "φουμπου φιλους" ακροδεξιους και αριστερους. Δεν χρειαζεται να γραψω την λεξη επιτηδες. Χρησιμοποιω και container για το φουμπου. Αν και καποιες φορες μπορει να μπω πολλες συνεχομενενες μερες, συνηθως μπαινω σπανια.
Αυτο ερχεται σε αντιθεση με τα account των πολλων. Που μενω, που δουλευω, ποιοι ειναι φιλοι μου, τι μου αρεσει, τι εφαγα, που πηγα, που θα παω, που ημουν. Τι σπουδασα, τι οδηγαω, τι δεν μου αρεσει, με ποιον μαμιεμαι και εννοειται καθημερινες φρεσκιες φωτογραφιες γιατι το χτενισμα και το look αλλαζει. Εχω βαλει και τοποθεσια η οποια δεν ισχυει. το ξερουν αλλα με κανει να νοιωθω περιθωριακος.
Δεν χρησιμοποιω γουγλη, δεν τους εχω δωσει τον αριθμο του κινητου μου... σε αντιθεση με πολλα εκατομμυρια ανθρωπων.
Οταν μπαινω σε βαθυτερες αναζητησεις χρησιμοποιω TOR το οποιο ειναι δικοπο μαχαιρι. Τραβαει βλεματα και περιεργεια. τωρα αυτος γιατι μπηκε στο υποβρυχιο; Δεν ψαχνω τιποτα περιεργο/παρανομο/κινκι απλα κρυβω τι πραγματικα με ενδιαφερει.
Στο laptop μου εχω τσιροτο και το μικροφωνο ειναι μπαζωμενο. Σε αντιθεση με τους πολλους που τα εχουν βαλει και στον πατο τους.
Ναι, εχω λογαριασμο στο γιουτουμπι αλλα ειναι συνδεμενο με την λαθος ταυτοτητα και φροντιζω να κανω και εντελως ασχετες αναζητησεις πχ ανακυκλωση κυλοτων.
Προσπαθω να μπλοκαρω τις διαφημισεις. Για το raqequit εχω κανει την εξαιρεση μου.
Αποφευγω να κανω αναζητησεις απο το κινητο μου και οταν το κανω δεν χρησιμοποιω τους browsers που εχουν οι κολιγοι.
Μπορω να κανω πολλα περισσοτερα αλλα δεν ειμαι σε φαση να τυλιγω αλουμινοχαρτο στο κεφαλι μου.
Αν το ψαξουν θα βρουν πολυ ευκολα οτι μου αρεσει το witcher 3 αλλα αυτο δεν σημαινει κατι. Αυριο μπορει να μην μου αρεσει, ισως και να το λεω για να κρυψω την αποστροφη μου προς το συγκεκριμενο παιχνιδι.
Ναι. μπορω να βγω στο φουμπου και να διαμαρτυρηθω, οπως θα κανει ο κυρ Τακης που εχει γεμισει τους φουμπου server με τα στοιχεια του. Ο κυρ Τακης ειναι και εναντια στα τσιπακια που θελουν να του βαλουν. Ο κυρ Τακης θα ξαναψηφισει Κυριακο που εφερε τους αμερικανους να ψαξουν τα sms.
Γιατι να μπω στην τριηρη; Τα προσωπικα δεδομενα ειναι προσωπικη υποθεση και ο καθενας ας αναλαβει την ευθηνη των δρασεων του.
Αφου ο κυρ Τακης ξερει οτι υπαρχει παρακολουθηση και φακελωμα, ας πραξει προς ωφελος του και χωρις την δικαιολογια, δεν ηξερα.
Γιατι να παω να παρω την ωραια Ελενη;
Η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου επιλέγει την άνεση χωρίς να καταλαβαίνει τι ακριβώς παραχωρεί.