Stuff that is Interesting

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Υπήρχε το AWMN, και νομιζω υπάρχει, αλλά λόγω του φτηνού, flatrate DSL ατόνησε.
Αξιοθαύμαστη η εφευρετικότητα των Κουβανών. Κάνω συνειρμούς με cyberpunk σκηνικά, επηρεασμένος και από την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077.

Ολόκληρη η οφειλόμενη ετήσια κανονική άδεια και το επίδομα αδείας πρέπει να χορηγηθούν έως την 31 Δεκεμβρίου 2020.

Κατ’ εξαίρεση και κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων περί ετήσιας άδειας, το σύνολο ή το υπόλοιπο οφειλόμενο τμήμα της ετήσιας κανονικής άδειας και του επιδόματος αδείας έτους 2020 των εργαζομένων των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τέθηκαν σε αναστολή κατά το διάστημα από Μάρτιο του 2020 έως Δεκέμβριο του 2020, είτε στο σύνολό του, είτε τμηματικά, μπορεί να μεταφερθεί στο επόμενο ημερολογιακό έτος και πάντως όχι αργότερα από την 30η Ιουνίου 2021.

Σημαντικοτατο!!! Ειδικα οταν δεδομενα, οπως τα sms που στελνετε για εξω στην πανδημια, ειναι κρισιμες στατιστικες πληροφοριες που μπορουν να οδηγησουν σε επικινδυνα τετελεσμενα!!

καλα ολα αυτα ομως μπορεις να μου απαντησεις στην ερωτηση
και;

Σχεδον ολοι οι ηρωες της αρχαιας Ελληνικης ιστοριας/μυθολογιας, τραβηξαν προς την Τροια και αφου ματωσαν για εναν πολεμο που τον ξεκινησαν οι Θεοι, μετα απο χρονια καταφεραν να την γκρεμισουν απο τα θεμελια. Οι Ολυμπιοι θεοι πηραν μερος (εννοειται) σε αυτον τον πολεμο και ως παραδοξο (not), δεν πηγαν ολοι με το μερος των Ελληνων. Ο Απολλωνας, ο θεος του φωτος, παιρνει το μερος των Τρωων. Η Αφροδιτη ειναι εναντια στους Ελληνες και ας την προσκυνανε, αφου εχει προσωπικα συμφεροντα. Πολλοι ηρωες και ανωνυμοι φουκαραδες σκοτωθηκαν. Ο Ομηρος εγραψε την Ιλιαδα και την Οδυσσεια που δεν εχω λογια για αυτα τα δυο επη.
Η ωραια Ελενη, ουτε παρθενα ηταν, ουτε στην Ελλαδα ηθελε να ειναι. Αφου δεν ηθελε να ειναι με τον Μενελαο, σημαινει οτι μετα την Τροια την βιαζε μεχρι το τελος της ζωης της.
Ο Στησιχορος αναφερει εναν μυθο οπου ο Μενελαος ταξιδεψε στην Αιγυπτο οπου συναντησε την πραγματικη ωραια Ελενη. Παλευε στην Τροια για ενα ψεμα. Η προφαση για τον πολεμο (ωραια Ελενη) ειναι και αυτη ενα ψεμα. Ξερουμε οτι εγινε για τα λεφτα.

Που κολανε ολα αυτα τα σεντονια;
Ναι, το αρθρο ειναι απο αυτα που σε εξοργιζουν και σε βαζουν μεσα στην τριηρη. Γιατι ομως να το κανω αυτο;

Εχουν την θεληση και την τεχνολογια να συλλεγουν πληροφοριες. Υπαρχει περιπτωση να βαλουν χερι στα sms που στελνω για να παω στο super market. Δεν χρειαζονται το sms μου για να ξερουν οτι παω στο super market. Το κινητο μου θα τους δωσει στο περιπου και την περιοχη (κεραια). Για τον ιδιο λογο, αν και το GPS ειναι παντα κλειστο, δεν σημαινει και πολλα πραγματα, ισως πολλα μετρα.
Δεν εχω ρουτινα στο super market που πηγαινω αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια. Το ξερουν οτι πηγαινω και ξερουν που περιπου ειμαι. Αυτο εαν θελησουν να με ψαξουν. Τα super market εχουν και καμερες... μεσα εξω.
Σε αντιθεση με (σχεδον) ολους, δεν εχω καρτες για να πληρωνω. χρησιμοποιω μονο μετρητα.
Εχω facebook το οποιο λεει καποια πραγματα για μενα αλλα οχι πολλα και ναι, εχω κανει register αλλα οχι με τα δικα μου στοιχεια.
Εχω "φουμπου φιλους" ακροδεξιους και αριστερους. Δεν χρειαζεται να γραψω την λεξη επιτηδες. Χρησιμοποιω και container για το φουμπου. Αν και καποιες φορες μπορει να μπω πολλες συνεχομενενες μερες, συνηθως μπαινω σπανια.
Αυτο ερχεται σε αντιθεση με τα account των πολλων. Που μενω, που δουλευω, ποιοι ειναι φιλοι μου, τι μου αρεσει, τι εφαγα, που πηγα, που θα παω, που ημουν. Τι σπουδασα, τι οδηγαω, τι δεν μου αρεσει, με ποιον μαμιεμαι και εννοειται καθημερινες φρεσκιες φωτογραφιες γιατι το χτενισμα και το look αλλαζει. Εχω βαλει και τοποθεσια η οποια δεν ισχυει. το ξερουν αλλα με κανει να νοιωθω περιθωριακος.

Δεν χρησιμοποιω γουγλη, δεν τους εχω δωσει τον αριθμο του κινητου μου... σε αντιθεση με πολλα εκατομμυρια ανθρωπων.
Οταν μπαινω σε βαθυτερες αναζητησεις χρησιμοποιω TOR το οποιο ειναι δικοπο μαχαιρι. Τραβαει βλεματα και περιεργεια. τωρα αυτος γιατι μπηκε στο υποβρυχιο; Δεν ψαχνω τιποτα περιεργο/παρανομο/κινκι απλα κρυβω τι πραγματικα με ενδιαφερει.
Στο laptop μου εχω τσιροτο και το μικροφωνο ειναι μπαζωμενο. Σε αντιθεση με τους πολλους που τα εχουν βαλει και στον πατο τους.
Ναι, εχω λογαριασμο στο γιουτουμπι αλλα ειναι συνδεμενο με την λαθος ταυτοτητα και φροντιζω να κανω και εντελως ασχετες αναζητησεις πχ ανακυκλωση κυλοτων.
Προσπαθω να μπλοκαρω τις διαφημισεις. Για το raqequit εχω κανει την εξαιρεση μου.
Αποφευγω να κανω αναζητησεις απο το κινητο μου και οταν το κανω δεν χρησιμοποιω τους browsers που εχουν οι κολιγοι.
Μπορω να κανω πολλα περισσοτερα αλλα δεν ειμαι σε φαση να τυλιγω αλουμινοχαρτο στο κεφαλι μου.
Αν το ψαξουν θα βρουν πολυ ευκολα οτι μου αρεσει το witcher 3 αλλα αυτο δεν σημαινει κατι. Αυριο μπορει να μην μου αρεσει, ισως και να το λεω για να κρυψω την αποστροφη μου προς το συγκεκριμενο παιχνιδι.

Ναι. μπορω να βγω στο φουμπου και να διαμαρτυρηθω, οπως θα κανει ο κυρ Τακης που εχει γεμισει τους φουμπου server με τα στοιχεια του. Ο κυρ Τακης ειναι και εναντια στα τσιπακια που θελουν να του βαλουν. Ο κυρ Τακης θα ξαναψηφισει Κυριακο που εφερε τους αμερικανους να ψαξουν τα sms.

Γιατι να μπω στην τριηρη; Τα προσωπικα δεδομενα ειναι προσωπικη υποθεση και ο καθενας ας αναλαβει την ευθηνη των δρασεων του.
Αφου ο κυρ Τακης ξερει οτι υπαρχει παρακολουθηση και φακελωμα, ας πραξει προς ωφελος του και χωρις την δικαιολογια, δεν ηξερα.
Γιατι να παω να παρω την ωραια Ελενη;

Τα προσωπικα δεδομενα ειναι προσωπικη υποθεση και ο καθενας ας αναλαβει την ευθηνη των δρασεων του.

*ευθΥνη

Θα μπορουσα να συμφωνησω οτι τα προσωπικα δεδομενα ειναι προσωπικη υποθεση, αν μιλαγαμε για καταστασεις του στυλ "Διαβασα και Συμφωνω στους Ορους και Προυποθέσεις" (που ακομη και κει σηκωνει σοβαρη συζητηση περι corp-talk και εξαπατηση".

Στη συγκεκριμενη περιπτωση, εχουμε να κανουμε με μαζικη παραβιαση των προσωπικων δεδομενων απο το Κρατος.
Δημιουργειται τετελεσμενο με τρομακτικες προεκτασεις!!!

Σχεδον ολοι οι ηρωες της αρχαιας Ελληνικης ιστοριας/μυθολογιας, τραβηξαν προς την Τροια και αφου ματωσαν για εναν πολεμο που τον ξεκινησαν οι Θεοι, μετα απο χρονια καταφεραν να την γκρεμισουν απο τα θεμελια. Οι Ολυμπιοι θεοι πηραν μερος (εννοειται) σε αυτον τον πολεμο και ως παραδοξο (not), δεν πηγαν ολοι με το μερος των Ελληνων. Ο Απολλωνας, ο θεος του φωτος, παιρνει το μερος των Τρωων. Η Αφροδιτη ειναι εναντια στους Ελληνες και ας την προσκυνανε, αφου εχει προσωπικα συμφεροντα. Πολλοι ηρωες και ανωνυμοι φουκαραδες σκοτωθηκαν. Ο Ομηρος εγραψε την Ιλιαδα και την Οδυσσεια που δεν εχω λογια για αυτα τα δυο επη.
Η ωραια Ελενη, ουτε παρθενα ηταν, ουτε στην Ελλαδα ηθελε να ειναι. Αφου δεν ηθελε να ειναι με τον Μενελαο, σημαινει οτι μετα την Τροια την βιαζε μεχρι το τελος της ζωης της.
Ο Στησιχορος αναφερει εναν μυθο οπου ο Μενελαος ταξιδεψε στην Αιγυπτο οπου συναντησε την πραγματικη ωραια Ελενη. Παλευε στην Τροια για ενα ψεμα. Η προφαση για τον πολεμο (ωραια Ελενη) ειναι και αυτη ενα ψεμα. Ξερουμε οτι εγινε για τα λεφτα.

Που κολανε ολα αυτα τα σεντονια;
Ναι, το αρθρο ειναι απο αυτα που σε εξοργιζουν και σε βαζουν μεσα στην τριηρη. Γιατι ομως να το κανω αυτο;

Εχουν την θεληση και την τεχνολογια να συλλεγουν πληροφοριες. Υπαρχει περιπτωση να βαλουν χερι στα sms που στελνω για να παω στο super market. Δεν χρειαζονται το sms μου για να ξερουν οτι παω στο super market. Το κινητο μου θα τους δωσει στο περιπου και την περιοχη (κεραια). Για τον ιδιο λογο, αν και το GPS ειναι παντα κλειστο, δεν σημαινει και πολλα πραγματα, ισως πολλα μετρα.
Δεν εχω ρουτινα στο super market που πηγαινω αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια. Το ξερουν οτι πηγαινω και ξερουν που περιπου ειμαι. Αυτο εαν θελησουν να με ψαξουν. Τα super market εχουν και καμερες... μεσα εξω.
Σε αντιθεση με (σχεδον) ολους, δεν εχω καρτες για να πληρωνω. χρησιμοποιω μονο μετρητα.
Εχω facebook το οποιο λεει καποια πραγματα για μενα αλλα οχι πολλα και ναι, εχω κανει register αλλα οχι με τα δικα μου στοιχεια.
Εχω "φουμπου φιλους" ακροδεξιους και αριστερους. Δεν χρειαζεται να γραψω την λεξη επιτηδες. Χρησιμοποιω και container για το φουμπου. Αν και καποιες φορες μπορει να μπω πολλες συνεχομενενες μερες, συνηθως μπαινω σπανια.
Αυτο ερχεται σε αντιθεση με τα account των πολλων. Που μενω, που δουλευω, ποιοι ειναι φιλοι μου, τι μου αρεσει, τι εφαγα, που πηγα, που θα παω, που ημουν. Τι σπουδασα, τι οδηγαω, τι δεν μου αρεσει, με ποιον μαμιεμαι και εννοειται καθημερινες φρεσκιες φωτογραφιες γιατι το χτενισμα και το look αλλαζει. Εχω βαλει και τοποθεσια η οποια δεν ισχυει. το ξερουν αλλα με κανει να νοιωθω περιθωριακος.

Δεν χρησιμοποιω γουγλη, δεν τους εχω δωσει τον αριθμο του κινητου μου... σε αντιθεση με πολλα εκατομμυρια ανθρωπων.
Οταν μπαινω σε βαθυτερες αναζητησεις χρησιμοποιω TOR το οποιο ειναι δικοπο μαχαιρι. Τραβαει βλεματα και περιεργεια. τωρα αυτος γιατι μπηκε στο υποβρυχιο; Δεν ψαχνω τιποτα περιεργο/παρανομο/κινκι απλα κρυβω τι πραγματικα με ενδιαφερει.
Στο laptop μου εχω τσιροτο και το μικροφωνο ειναι μπαζωμενο. Σε αντιθεση με τους πολλους που τα εχουν βαλει και στον πατο τους.
Ναι, εχω λογαριασμο στο γιουτουμπι αλλα ειναι συνδεμενο με την λαθος ταυτοτητα και φροντιζω να κανω και εντελως ασχετες αναζητησεις πχ ανακυκλωση κυλοτων.
Προσπαθω να μπλοκαρω τις διαφημισεις. Για το raqequit εχω κανει την εξαιρεση μου.
Αποφευγω να κανω αναζητησεις απο το κινητο μου και οταν το κανω δεν χρησιμοποιω τους browsers που εχουν οι κολιγοι.
Μπορω να κανω πολλα περισσοτερα αλλα δεν ειμαι σε φαση να τυλιγω αλουμινοχαρτο στο κεφαλι μου.
Αν το ψαξουν θα βρουν πολυ ευκολα οτι μου αρεσει το witcher 3 αλλα αυτο δεν σημαινει κατι. Αυριο μπορει να μην μου αρεσει, ισως και να το λεω για να κρυψω την αποστροφη μου προς το συγκεκριμενο παιχνιδι.

Ναι. μπορω να βγω στο φουμπου και να διαμαρτυρηθω, οπως θα κανει ο κυρ Τακης που εχει γεμισει τους φουμπου server με τα στοιχεια του. Ο κυρ Τακης ειναι και εναντια στα τσιπακια που θελουν να του βαλουν. Ο κυρ Τακης θα ξαναψηφισει Κυριακο που εφερε τους αμερικανους να ψαξουν τα sms.

Γιατι να μπω στην τριηρη; Τα προσωπικα δεδομενα ειναι προσωπικη υποθεση και ο καθενας ας αναλαβει την ευθηνη των δρασεων του.
Αφου ο κυρ Τακης ξερει οτι υπαρχει παρακολουθηση και φακελωμα, ας πραξει προς ωφελος του και χωρις την δικαιολογια, δεν ηξερα.
Γιατι να παω να παρω την ωραια Ελενη;

TLDR (?) το άρθρο με προσεκτική γλώσσα προσπαθεί να βγάλει υποψίες και λίγη βρώμα για το πολιτικό του κομμάτι, να βαρέσει και κανά κλικ παραπάνω, ενώ το πραγματικό πρόβλημα είναι λίγο παραδίπλα, ότι εταιρίες σαν την Paladir μπορούν να έχουν πρόσβαση στα πάντα και στους πάντες χωρίς να κουνήσει το δακτυλάκι της, γιατί κάποιοι κάπου τα έβγαλαν όλα στην φόρα και συμφώνησαν ότι είναι ΟΚ με αυτό.
Ο κόσμος εκτός από το να ξεφυσάει λυσσαλέα στο Facebook (ω... τι ειρωνεία, γλυκιά) οφείλει να προέβη και σε άλλες προσωπικές ενέργειες για να διαφυλάξει τα προσωπικά του δεδομένα.

Καλά τα λέω @lelos kounelos ? :p

Ναι φιλτατε αλλα στις επομενες εκλογες ο Κυριακος θα ειναι παλι στην βουλη. Θα τον ψηφισουν ΚΑΙ αυτοι που λενε οτι το εμβολιο εχει τσιπακι.
Αν πας εναντια στο εκλογικο αποτελεσμα πας και εναντια στην δημοκρατια.
Τι να κανω τωρα εγω; να παω πορτα πορτα

BUNNY2.jpg

Να ξεκινησω για την ωραια Ελενη; παραβιαση της ιδιωτικοτητας υπαρχει ΗΔΗ και η πλειοψηφια φυσαει χαρτινα καραβακια και ασχετοι με το θεμα ΔΕΝ ειναι.
Αν το αρθρο ειναι καλεσμα προς καθολικη αντισταση, γιατι ηρθε τοσο αργα; γιατι δεν δινει λυσεις; γιατι δεν αναφερει τις υπολοιπες αναφορες δεδομενων;
Επειδη ολοκληρο το αρθρο βαζει βασεις στο sms. υπαρχουν και τα χαρτακια.

Είναι πολύ σοβαρά τα θέματα που εγείρεις κούνελε. Θα πω συνοπτικά γιατί καίγονται τα οπίσθια μου, ότι η άνεση και η ιδιωτικότητα είναι δύο πράγματα αντιστρόφως ανάλογα. Η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου επιλέγει την άνεση χωρίς να καταλαβαίνει τι ακριβώς παραχωρεί. Το να έχει ένας μεγάλος κερδοσκοπικός οργανισμός (οποιοσδήποτε) περισσότερα δεδομένα από ότι έχει μανα σου, για σενα είναι τουλάχιστων τρομακτικό. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε εταιρίες ούτε μόνο σε χρηματικά κέρδη. Τα κράτη κερδίζουν με το profiling σε επίπεδα δυσνόητα (π.χ. δημαγωγία).

Ο καθένας μας στα πλαίσια της προσωπικής ευθύνης πρέπει να επιλέγει τι χαρίζει για μια αιωνιότητα σε τρίτους. Αρκεί να έχει συνείδηση του τι κάνει. Και τα πλαίσια πρέπει να ευνοούν την κατεύθυνση της κατανόησης. Και η αυθαιρεσία να κτυπιέται σαν το ψάρι. Με ρώτησε το κράτος αν θέλω τα δεδομένα μου να κυκλοφορούν στην αγορά;; Τουλαχιστον η google στο λέει ξεκάθαρα, όχι ότι βελτιώνει την θέση της, γιατί δεν είναι σαφές για τον μέσο άνθρωπο.

Υ.Γ. το facebοok είναι άχρηστο και πανούκλα. Κάντε εσείς την αρχή για τους οικείους σας και διαγράψτε το. Πείτε τους ότι αν θέλουν να σας βρήσκουν απλά δεν θα σας βρίσκουν εκεί. Υπάρχουν τίμιες εναλλακτικές.

Edit: Ναι είμαι από αυτούς τους περίεργους που παίρνει τα μαγαζιά τηλέφωνο μετά από παραγγελίες και απαιτεί στα πλαίσια του GDPR να σβήσουν όλα τα δεδομένα του.

Last edited:
Στο μονο που δεν θα συμφωνησω

Η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου επιλέγει την άνεση χωρίς να καταλαβαίνει τι ακριβώς παραχωρεί.

Δεν τους ενδιαφερει γιατι δεν εχουν να κρυψουν κατι, τουλαχιστον ετσι λενε. Βασικα δεν θελουν να ξεβολευτουν και να ξεπεσουν απο τις κοινωνικες τασεις. Το δεν καταλαβαινω ειναι κατι αλλο, διαφορετικο.
Αυτο ειναι κατι που επηρεαζει εμενα και εσενα και ερχεται σε συγκρουση με την ταση που θελει να εναντιωθουμε στο αδηφαγο φακελωμα. Καταληγουμε στο σημειο Α. Η προστασια των προσωπικων μας δεδομενων ειναι προσωπικη υποθεση.
Με το ζορι δεν γινεται δουλεια. Αν ηταν μια κυβερνητικη αποφαση η οποια θα ερχοταν σε αντιθεση με την πλειοψηφια του κοσμου, θα ξεθαβα το tomahawk και οτι προκυψει.
Εαν καθησουμε και φτιαξουμε μια λιστα με τα εξωφρενικα που δεν θα επρεπε να υπαρχουν αλλα κανενας δεν εχει προβλημα με αυτα, γιατι,ισως βολευονται και οι ιδιοι, θα δηλωσουμε εθελοντες για αποστολη στον Αρη.
Το εχω ξαναπει. Ειχα διαφωνια με φιλο και γονεις ανηλικης, που βγαινει φατσα φορα στο ιντερνετ. Εαν ειχα παιδι δεν θα το αφηνα.
Με πηραν με τις ντοματες ως μεσαιωνικο, οπισθοδρομικο κ.α Ετσι ειναι τα παιδια του σημερα, που ζεις; γινε μοντερνος.
Αυτη η ανεση ειναι η ριζα για πολλα προβληματα, ακομα και της πανδημιας.

Αμήν.

Jumanji Robin Williams.

Δηλαδη τωρα δεν χρειαζεται να σηκωνω/παιρνω σβαρνα την μπαρα. Ο δρομος θα ειναι ανοιχτος.
Το αρθρο ειναι τοσο εμετικο που δεν μπαινω στον κοπο να σχολιασω.

Τουλάχιστον ζώνη φόρεσε ή έκανε πάλι τα ίδια;

Back