Stuff that is Interesting

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Απο την σοβαρη πλευρα του θεματος. καποια παιχνιδια ηταν απλα πενταδυσκολα γιατι "challenge".
Ειναι και ενας τροπος για να τελειωσεις ενα παιχνιδι που εχει διαρκει 30 λεπτα σε 14 μηνες και σε πολλες περιπτωσεις να μην το τελειωσεις ποτε.
μια διαφορα την εχει να το κανει ενας πληβιος για να τελειωσει επιτελους και να το κανει ενας speedrunner η τπτ αλλο και να το ανεβασει youtube με μεγαλη περιφανεια (και μετα να σε παρουν πρεφα οτι με cheats το περασες :p)
δεν ειμαι κατα των cheats αν μετα απο 8525262345 προσπαθειες (καλα ισως οχι τοσες πολλες αλλα καταλαβαινεις τι θελω να πω περιπου) δεις οτι δεν το εχεις αλλα σαν game σε ενδιαφερει να δεις τουλαχιστον το στορυ ολοκληρομενο. βεβαια σε αυτη την περιπτωση θα πει καποιος ε και youtube και ισως εχει δικιο.
 
Οταν ενα παιχνιδι ειναι υπερβολικα δυσκολο, αφηνει πισω του το challenge και φλερταρει με το ξενερωμα. Καποιες φορες χρησιμοποιω cheat, οχι για να περασω καποια δυσκολια/τελειωσω ενα παιχνιδι αλλα για να εξερευνησω τους μηχανισμους του παιχνιδιου με την ησυχια μου. Αυτο δεν το αναιρει σαν cheat.
 

Όλα καλά.
 
Το θέμα είναι πότε θα σκάσει η Σαντορίνη. Γιατί θα σκάσει. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει στο δικό μας lifespan, μπας και ζήσουμε τίποτε το ενδιαφέρον εκτός από τα πολιτικοοικονομικα
 

Αν κι εκτός θεματικού πυρήνα, στο ep.2 μπορεί κανείς να δει πως από μικρός ο Σουίνι, παρά το ταλέντο και τις ικανότητές του, δε νιώθει Χριστό από community-driven ανάπτυξη και κουλτούρα.

Συνολικά πολύ ενδιαφέρουσα σειρά.
 
Δυο ασχετα θεματα τα οποια κουμπωσαν αψογα μεταξυ τους στο μυαλο μου

Απο τη μια ενα ρομποτικο σκυλι αστυνομιας



Απο την αλλη μια αγγελια για 3D artist/animator με γνωσεις C++ και machine learning για να δουλεψει ως ερευνητης του Facebook για "Εικονικους Ανθρωπους.

 
Κράνος VR, κούκλα σιλικόνης και κάπως έτσι θα εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος :p
 
Θα ερθει η μερα οπου μπατσοι-ρομποτ, θα δερνουν αστυνομικους που εχασαν την δουλεια τους εξαιτιας των ρομποτ.
Η μερα που θα γινουν απαντες κομμουνιστες.
 
αυτά καλό είναι να γίνονται, όσο για το ότι θα κοστίζουν περισσότερο, να πω την αλήθεια αν μου βγάλει κάτι μια 10ετία δεν με νοιάζει.
Και το macbook το είχα χρυσώσει 965€ τέλη 2009 και δουλεύει ακόμα. Τα λεφτά του τα έβγαλε και τα βγάζει ακόμα.
 
Τα joycons τέρμα εύκολο να γίνουν και καλό είναι να είναι εύκολη η αποσυναρμολόγηση κλπ. Όχι σαν του stadia που δεν άνοιγε με τπτ.

Είμαι περίεργος να δω τι θα παίξει με τα κινητά.
 
Δεν ξερω εαν φταιει το timing. Σε αντιθεση με την Ευρωπη, η οικονομια της Κινας ανεβαινει. Τουλαχιστον αυτη την εικονα εχω.

German Environment Minister Svenja Schulze said that in a next step, manufacturers should have to state how long a product is expected to work for and repair it if it breaks down earlier. This would encourage companies to build more durable products, she said.

Αυτο που παραμενει ειναι το φρενο στην απολυτη αλητεια.
 
Δυστυχώς δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος με όλες αυτές τις ειδήσεις-ανακοινώσεις (χωρίς να μπορώ να το αιτιολογήσω εννοείται). Θεωρώ ότι είναι τυπικούρες του κερατά που η τελική διατύπωσή τους θα είναι τέτοια που η ΕΕ να μπορεί να λέει κοιτάξτε τι κάνουμε για τους καταναλωτές (δεν είναι από τα χειρότερα πράγματα να σε ορίζουν ως "καταναλωτή"; ) και οι εταιρίες απλά να υποχρεώνονται να βάλουν ένα service manual της κακιάς ώρας. Ούτε γάτα ούτε ζημιά.
 
Κάτι που γνωρίζω προσωπικά είναι πχ η διαφορά της Ελλάδας και Γερμανίας στο θέμα τον Ανελκυστήρων. Στην Ελλάδα κάθε μήνα πρέπει να γίνεται συντήρηση την οποία πληρώνεις, αλλά στην Γερμανία υπάρχει ρήτρα σωστής λειτουργίας για κάποια χρόνια, οπότε μόνο θετικά μπορώ να δω αυτήν την κίνηση.
 
Το βασικό κίνητρο είναι η προσπάθεια περιορισμού της εξόρυξης και η συγκράτηση του διαρκώς αυξανόμενου κόστους κατεργασίας μεταλλευμάτων και πολύτιμων γαιών στην Ευρώπη, γιατί πλέον αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα διαθεσιμότητας και κατ' επέκταση ανταγωνιστικότητας. Είναι μια προσπάθεια να τεθεί ανάχωμα στην "οικονομική επίθεση" της Κίνας, η οποία τυχαίνει να έχει πλουσιότατο σε πολύτιμες γαίες υπέδαφος (εκτιμάται πως διαθέτει ~80% των κοιτασμάτων παγκοσμίως). Δηλαδή το ζητούμενο είναι η επιβίωση της ευρωπαϊκής βιομηχανίας. Τα οικολογικά και καταναλωτικά οφέλη είναι παράπλευρα. Η ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να δεχτεί πλήθος τέτοιων νομοθετικών ρυθμίσεων.
 
Back
Top