Stuff that is Interesting

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Πολύ καλός. Το ανέφερε σαν φαινόμενο αλλά θα έπρεπε να τονίσει λίγο περισσότερο ότι μπορείς να πεθάνεις με πολύ λιγότερα βολτ αν τρυπίσεις το δέρμα.

1675871011853.png

1675871052157.png

Η Αραβική πλάκα μετακινηθηκε κατά 3 μέτρα, σε μήκος 150 χλμ, προς τα βορειοδυτικά, σύμφωνα με το Ιταλικό Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, απελευθερώνοντας ενέργεια 32 φορές εκείνης που εκλύθηκε από την ατομική βόμβα της Χιροσίμα.

Είδα τις φωτογραφίες και αμέσως νόμισα οτι πρόκειται για ελληνικές κακοτεχνίες........μετά πήγε το μάτι μου στο άρθρο.

Αλλοι δυο - τρεις παρομοιοι σεισμοι και η τουρκια θα κολλησει με τα ελληνικα νησια. Εκει να δειτε γλεντια.

ok, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αυτά υπάρχουν. Σκεφτόμουν να το βάλω στο φέϊσπαλμ αλλά νομίζω ότι είναι τόσο τρομερό που περνάει στην απέναντι όχθη τού interesting.

κακως λελο. αν εξαιρεσεις την καπως αντιπαθη φατσα και το ΓΑΜΗΜΕΝΟ μονταζ (δεν ξερω, ειμαι και γεροντας, εχω ξαναπετυχει τετοιο, μαλλον ειναι της μοδας) που ζαλιζει και σπασαρχιδι@ζει χωρις τελος, ειναι ενδιαφεροντα και αληθινα αυτα που λεει.

και καπου εδω να πω περηφανα οτι ο μπαρμπα μαλαχτης εβλεπε ΦΑΝΑΤΙΚΑ αυτο που ειναι ο προγονος αυτου που περιγραφει ο λουμπεν. τι ερωτοδικεια και ανιτες κλπ υποκαταστατα... τιποτα. ο Θεος του καλτ, κριντζυ, αβυσαλεου, απεριγραπτου τηλεοπτικου περιεχομενου ηταν ο φιλιππας καμπουρης με το made in greece. ξερει ο τωνης, σιγουρα, ισως και 2-3 αλλοι τι λεω. ενιωθες ολ αυτα που περιγραφει ο τυπος στο βιντεο, αλλά συνεχιζες.

ολοι μου λεγανε οτι ειναι εγκληματικο που τρωω ωρες βλεποντας καμπουρη, αλλά εγω ΗΞΕΡΑ. πρωτοπορος, οραματιστης, ειχε τους χαγιάτε για πρωινο ο φιλιππας της καρδιας μας. μιλια μπροστα.

αυτα. α, οκ, κλασικα, παλι για μενα μιλαω, ενω ξεκινησα αλλιως. λοιπον, λελο, δες το βιντεο. ειναι αξιολογο.

Βασικα, ο τυπος ειχε δικαιο. Ναι, σαν αλλος ΚΙΜ, το πατησα.
Εφτασα στο 10.50 και τραβηξα χειροφρενο, αρκετα. δεν χρειαζομαι εναν πιτσιρικα να μου πει σε τι κοινωνια ζω.
Ο λογος που βγαινω για ψωνια σαν καταζητουμενος και επιστρεφω χωρις να μιλησω σε κανεναν.
Δεν κανω τετοιο αγωνα για να την φαω τωρα στην μαπα, δεν παει. Το μονο ευχαριστο πραγμα στην ζωη ειναι οτι η καθε ανασα μπορει να ειναι και η τελευταια. Αυτο ειναι που ονομαζουμε ελπιδα. Επαιρνα ανασες και αυτο το πραγμα δεν μου εδινε καμια ελπιδα. Ειχε και αυτα τα τρεντι κοψιματακια, χωρις ανασα φαση, σαν να σου λεει, θα την πιεις ολη ρε πστη, χωρις break. Μετα το βασανιστηριο με την σταγονα ηρθε το βασανιστηριο με την αναποη. Καθε ανασα και πονος.
Δεν εχω αποσυνδεθει σε επιπεδα απομονωσης χωρις λογο. Οπως τραβας το καλωδιο απο το ρουτερ οταν ανακαλυπτεις οτι καποιος αποκτησε προσβαση στον υπολογιστη σου.
Προσθετω οτι το βιντεο δεν ειχε και αυτο λογο υπαρξης. Ζουμε το παραδοξο της υπαρξης της ανυπαρξιας.

Παρα πολυ ενδιαφερουσα παρουσιαση (με πηγες στα γραφηματα) για το πως μετατραπηκε η αμερικη σε corpo-δυστοπια απο τον Ρηγκαν και μετα, μεσω των λομπιστων:

Ο ιδιος Robert Reich εν τω μεταξυ ηταν ενας απο τους κρισιμοτερους παραγοντες για να δωθει η χαριστικη βολη στις ενωσεις καταναλωτων/περιβαντολλογικων ενωσεων και συνδικατων επι NAFTA, τωρα λεει οτι το μετανιωσε για τοτε...τι να πεις και τι να πιστεψεις.

Ελάχιστα έχει να κάνει με προγραμματισμό η ομιλία, το βάρος πέφτει σε μεθόδους εκμάθησης και την αποτελεσματικότητά τους. Πολύ καλό.

bookmarked γιατι η Rust ειναι πολυ data science friendly, γιατι με ενδιαφερει πολυ η αναφορα σε μεθοδους εκμαθησης και ειμαι περιεργος ποια ειναι η πιο αποτελεσματικη μεθοδος! θενξ φορ σερινγκ!

Εγώ πάντως αν ήταν να δώσω 3.600€/$ για έναν φούρνο, θα περίμενα να έχει μία υποδοχή όπου πετάς μέσα τα υλικά και από μόνο του σου φτιάχνει το φαγητό. Σαν μια παλιά δαφήμιση της Siemens (νομίζω...)

Back