Stuff that is Interesting

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Λογικά οι επενδύσεις στους υδρογονάνθρακες δεν είναι ψηλά γιατί είναι πιο φθηνές, μιας που την ξέρουμε την δουλειά. Να δούμε τώρα πότε θα πιάσουμε το πλατό στις ΑΠΕ γιατί αν θέλουμε να διατηρηθεί ο όρος ανανεώσιμες θα πρέπει να δούμε κάποια στιγμή και την βιωσιμότητα αυτών.

Πλέον το πρόβλημα, δεν είναι η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ, αλλά η αποθήκευση της όταν αυτή δεν καταναλώνεται και πάει στον βρόντο!!

Λογικά οι επενδύσεις στους υδρογονάνθρακες δεν είναι ψηλά γιατί είναι πιο φθηνές
Εντελώς λάθος. Οι επενδύσεις στούς υδρογονάνθρακες απλά έχουν καταρρεύσει (για διάφορους λόγους). Το έχω ξαναπεί τα τελευταία λίγα χρόνια (περίπου από το 2020) τα κινέζικα φωτοβολταϊκά είναι η πιο φτηνή πηγή ενέργειας τελεία.

Πλέον το πρόβλημα, δεν είναι η παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ, αλλά η αποθήκευση της όταν αυτή δεν καταναλώνεται και πάει στον βρόντο!!
πάντα θα χρησιμοποιούμε σε ένα μικρό βαθμό καύσιμα ακριβώς για αυτό. Καμμία μπαταρία δεν πρόκειται ποτέ να ανταγωνιστεί σε απλότητα μια δεξαμενή πετρελαίου. Ωστόσο υπερεστιάζουμε στο λάθος πρόβλημα. Η ριζική αλλαγή στο πώς λειτουργεί το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας θα μπορούσε να κάνει το 99% τής διαδρομής.

Last edited:
To ανεβάζω με κάθε επιφύλαξη γιατί θεωρώ απίθανο να μην το έχει ποστάρει ο Helion.

Ειδες πως καταντησε με τοσο gaming. Διαστροφικος φονιας, οπως ειχαν προβλεψει οι γεροντες της εποχης.

Δεν ήξερα που να το βάλω αυτό, αλλά πήγα χθες την μηχανή ΚΤΕΟ και έτσι μέτρησαν την φωτεινότητα του φαναριού μου...
sobararemalakestora.jpg
Έχουν ένα φανάρι σε στάντ για το καταγραφικό μηχάνημα... τώρα εξηγείτε πως με τυφλώνουν τόσα οχήματα στο δρόμο... νόμιζα ότι φταίει ότι θέλω καινούργια γυαλιά.

Χαβαλετζίδικο κανάλι. οι άνθρωποι κάνουν οτι μπορούν για να βασανίσουν τα καημένα τα LADA.

12wkjb.jpg

Back