Stuff that is Interesting

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
συνεχιζω στο καυτο θεμα μουνιέκα (muneca = κουκλα ρεμπεσκεδες, μην βγαζετε συμπερασματα βιασυνης) για να δειτε το βιντεο που μαλλον δεν μπορεσε να ποσταρει ο νιτρος. παντως το κοριτσι εχει ατιτιουντ μεξικανικης σαπουνοπερας. μηπως ειναι σικέ ολο αυτο?

Καθαρίζεται αυτές τις μέρες η λίμνη των Ιωαννίνων σε απόσταση 30 μέτρων από την ακτή, για πρώτη φορά στην ιστορία apparently, καθώς έχουν βρει μέσα μέχρι στιγμής αρχαία αγγεία (!), καμιά 40αριά γερμανικά κράνη, όλμους, οβίδες, μια ταμειακή μηχανή και ένα στρατιωτικό τζιπ (!).

Απο pc μια χαρά εμφανίζονται, στα κινητά κάτι παίζει που θα διερευνήσω αν και όταν

Καλά είμαι εντελώς χαζός. Λες 30 μέτρα από την ακτή και εγώ φανταζόμουνα προς τα έξω. Και απορούσα τι διάολο κάνει ο δύτης εκεί.

έχει η αδερφή μου ένα πλαστικό τέτοιο για κασκόλ και σκουφάκια.

Kαι μολις τωρα γυρισα σπιτι αποτ ο sonic! Πηγα με δυο φιλους και το ειδαμε!!!

Kαι μολις τωρα γυρισα σπιτι αποτ ο sonic! Πηγα με δυο φιλους και το ειδαμε!!!
Και; Κάποια άποψη; Ή απλά ήταν μια δήλωση για το που πήγες.

Ξέρεις να κτίζεις αγωνία όμως ρε μπαγάσα.

Edit: Α το έχεις γράψει αλλού απλά το θεώρησες σημαντικό και γι' αυτο είπες να το γράψεις σ' αυτό το topic. Σωστός.

αν συμβεί επιτέλους αυτό το θαύμα αυτόματα μιλάμε για αληθινά φθηνή παραγωγή ρεύματος σε μερικά χρόνια χωρίς να παλεύουμε με ανεμογεννήτριες.

Είμαι εγώ παρανοϊκός;

Αυτό είχε περάσει στα ψιλά την πρώτη φορά είναι η αλήθεια και αναιρέθηκε επί Μπίντεν, δεν διαφωνώ με την ιδέα, αλλά με πάει ιδεολογικά για μια ακόμα φορά στο Man in the High Castle και την όλη αρχιτεκτονική των κτηρίων του.

αν συμβεί επιτέλους αυτό το θαύμα αυτόματα μιλάμε για αληθινά φθηνή παραγωγή ρεύματος σε μερικά χρόνια χωρίς να παλεύουμε με ανεμογεννήτριες
Και αν το ανακαλυψει ενας ακομα, θα εχουμε ακομα φθηνοτερη ενεργεια λογω ανταγωνισμου στη ελευθερη αγορα :p

Back