Subnautica

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εξερευνούσα γύρω από το κουφάρι του Aurora, ήταν τέρμα θολό το νερό από τη ραδιενέργεια, λέω ωραία θα βρω phat lewt στο μπάτο. Κατεβαίνω, κατεβαίνω, κατεβαίνω, στα καλά καθούμενα ακούω ένα ΡΡΡΑΡΡΡΡΡΡΡ και βλέπω στα 3 εκατοστά μπροστά μου ένα πράμα με 2 πλοκάμια να ετοιμάζεται να με τραμπουκίσει.

Για πότε έκοψα λάσπη και βρέθηκα πίσω στη λέμβο, χαμπάρι δεν πήρα. Έκτοτε κάθομαι εκεί και κλαίω σε στάση εμβρύου εδώ και κάνα τέταρτο.

Κάτι ανώμαλο πρέπει να έχω κάνει. Κατάφερα να ξεκλειδώσω το Seamoth και ξεκινήσω να φτιάχνω σπίτι, αλλά δεν έχω ξεκλειδώσει ακόμα το Seaglide. Λογικά πρώτα δεν θα έπρεπε να ξεκλειδώσω το Seaglide ;

Σου έκατσαν έτσι τα ερείπια που εξερευνούσες μάλλον. Εγώ έβρισκα 5-6 κομμάτια Seaglide σε κάθε βόλτα μου αλλά το Seamoth δεν το έβρισκα με τίποτα, μέχρι ψες βράδυ που κατέβηκα με πόνο ψυχής σε ένα wreck όπου χαριεντίζονταν κάτι χαρχαρίες και ευτυχώς πρόλαβα να σκανάρω τα κομμάτια του πριν με πάρουν πρέφα.

https://www.reddit.com/r/subnautica/comments/a7uhl6/subnautica_doesnt_launch_without_epicgames/ecd9uez/

https://www.pcgamer.com/epic-games-store-users-have-been-turning-to-steam-for-subnautica-support/

<blockquote>Για πότε έκοψα λάσπη και βρέθηκα πίσω στη λέμβο, χαμπάρι δεν πήρα. Έκτοτε κάθομαι εκεί και κλαίω σε στάση εμβρύου εδώ και κάνα τέταρτο.</blockquote>
Πόσο σε καταλαβαίνω!!! Έτσι την πάτησα και εγώ στο Aurora, και στο Kelp Forest!!! Από τότε παίζω πάντα με τα φώτα ανοιχτά, και με παρέα στο σπίτι!!!!  :lol:  :lol:  :lol:

12:26-13:10

https://www.youtube.com/watch?v=6I0gs8d0_K4

Ναι είναι spoiler free, απλώς αστεία αντίδραση σε "bug". Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο θεωρείτε bug btw

Αυτός ο βρωμιάρης που περιπολεί στο Aurora μου έχει φάει 2 Seamoth. Επειδή με έχει καταλάβει ότι όταν κάνε Γρα Γρου τον ψιλιάζομαι και τον γράφω , έχει αρχίσει και παίζει ύπουλα. Το πρώτο μου ήρθε Stealth από πίσω και μου άρπαξε το Seamoth ενώ είμουν και εγώ μέσα. Την κοπάνησα από πάνω και μου το έσκασε. Έφτιαξα καινούριο , αλλά είπα να το παίξω πονηρά. Το άφησα λίγο πιο πέρα και του έκανα ταυρομαχίες με το Seaglide. Ερχόταν και τον Dodgara από πάνω ή απο πλάγια και μέχρι να γυρίσει άρπαζα ότι υπήρχε από κάτω. Εκείνος έπαιξε πιο πονηρά όμως και επιτέθηκε ξανά στο Seamoth που ήταν παρκαρισμένο. Τώρα πάω να φτιάξω τρίτο και να παω στην περιοχή. Όχι τίποτα άλλο ακόμα δεν έχω φτιάξει Cyclops και δεν βρίσκω τι άλλο μου έχει μείνει στην περιοχή.

Επίσης έχουμε πει What a Game ;

Καθώς γυρνούσα πίσω χωρίς το Seamoth ανακάλυψα
Το πρώτο μου Time Capsule και είχε μέσα δωράκι το μαχαίρι που μαγειρεύει on the go

Κατάφερα επιτέλους να φτιάξω το Cyclops. Μου έβγαλε την πίστη να βρω τα blueprints.

Ωραία λέω. Ώρα να βουτήξω στα βαθιά υπό την ασφάλεια του κτήνους.

ΑΧΑΧΑΧΑ χαχα αααααααχ.....

Και μια ερώτηση. Έχει ακόμα πράγματα να κάνω ή δεν θα προλάβω να το φχαριστηθώ;

Πραγματική ασφάλεια δεν υπάρχει πουθενά, θαρρώ. Απλά από ένα σημείο και μετά μπορείς να εφαρμόσεις αντίμετρα ούτως ώστε να κερδίσεις χρόνο για να ξεφύγεις, αλλά ως εκεί.

Στα νερά γύρω από το Aurοra δεν έχω επιστρέψει καν εγώ, ακόμα και με Cyclops ή και με οπλισμένο με τορπίλες Seamoth. Αυτή η εμπειρία με έχει τραυματίσει ανεπανόρθωτα. Ίσα που βλέπω και στον ύπνο μου πως κολυμπάω στο 1μιση μέτρο βάθος και εμφανίζονται ξαφνικά από κάτω μου πελώρια κήτη.

[quote quote=509725]

Και μια ερώτηση. Έχει ακόμα πράγματα να κάνω ή δεν θα προλάβω να το φχαριστηθώ;

[/quote]

Ουουουουου!Ίσα ίσα, το cyclops είναι απαραίτητο για να προχωρίσεις από ένα σημείο και μετά.

Για να μην βρεθώ προ εκπλήξεως. Αν αφήσω αραγμένο το Cyclops κάπου με κλειστές μηχανές, είναι ασφαλής ώστε να εξερευνώ σπηλιές ή θα γυρίσω και θα το έχουν σπάσει; Έχω αρχίσει και του βάζω πράματα μέσα , οπότε δεν λέει να το διακινδυνέψω καθόλου.

Ασφαλές θα είναι.

https://www.pcgamesn.com/subnautica/subnautica-below-zero-early-access-release-date

Το εβδομαδιαίο report έχει ως εξής:

Έχουμε και λέμε το Prawn suit ακόμα να το φτιάξω γιατί δεν μπορώ να βρω με τιποτα τα κομμάτια του. Το θετικό είναι ότι όταν γεμίζω την αποθήκη μου στη βάση με υλικά και δεν έχω χώρο ούτε στα ντουλάπια του Cyclops αναγκάζομαι να τα χαλάω χτίζοντας, οπότε εκεί που προσπαθούσα η βάση μου να είναι απλώς λειτουργική , πλέον αρχίζω τις αρχιτεκτονικές εκκεντρικότητες. Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος και δεν έχω βρει ακόμα τα fragments για να την φτιάξω. Πάντως ακόμα και Data boxes όταν βρίσκω , titanium μου δίνει επειδή το ξανα έχω...

Όσο για το Cyclops ακόμα δεν μπορώ να το πάω στα βαθιά. Έχω πάνω μου 3 αντίμετρα και μία ασπιδούλα για τα δύσκολα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να το βοηθήσουν. Και αν δεν κάνω λάθος του έχω και το πρώτο depth module. Εξάλλου δεν έχω ανακαλύψει κάτι και πάω τελείως στα τυφλά στα βαθια. Δεν έχω δει και καθόλου στο νετ για χάρτες κλπ , γιατί θεωρώ ότι θα χαθεί η μαγεία του παιχνιδιού. Οπότε μέχρι να κάνω κάποιο Progress στην ιστορία θα συνεχίσω να χτίζω την βίλλα μου!!!

@J.Lynx αν θέλεις βάλτα μέσα σε spoiler γιατί νομίζω πως όσο λιγότερα ξέρουμε τόσο το καλύτερο σε περίπτωση που θέλει κάποιος να ασχοληθεί. Τα έλεγες κι εσύ ο ίδιος λίγες μέρες πριν.

[quote quote=509067]Το ξεκίνησα και εγώ σιγά σιγά. Δεν έχω διαβάσει τίποτα από τις προηγούμενες σελίδες για να μην φάω κάνα spoiler , γιατί από τα λεγόμενα έχω καταλάβει ότι έχει τρομερά σκηνικά το παιχνίδι.
[/quote]

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά υπάρχει κουμπί για spoiler? Αν υπάρχει είναι καλά κρυμμένο.

Είναι φτιάχτο μόνος σου η φάση

[h1de] κείμενο [/h1de]  όπου 1 βάζεις i

Back