What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Subnautica

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
[quote quote=510851]
<blockquote class="gdbbx-bbcode-quote">
<div class="gdbbx-quote-title">https://ragequit.gr/forums/topic/subnautica/page/6/#post-510847">J.Lynx wrote:
&lt;iframe src=”https://www.youtube.com/embed/t_ZR8rW8k24?feature=oembed&amp;#8221" rel="nofollow">https://www.youtube.com/embed/t_ZR8rW8k24?feature=oembed&amp;#8221; name=”fitvid0″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen” data-mce-fragment=”1″&gt;&lt;/iframe&gt;

σε ένα σημείο το παιχνίδι μου θύμησε αυτό το τραγούδι.</blockquote>
Γιατί; Είχε έντονο λεσβιακό ρομάντζο και σεξ το παιχνίδι και το έχασα;

[/quote]



Οκ θα το παραδεχτώ. Έχει πάρει λίγο περίεργη τροπη το παιχνίδι τις τελευταίες μέρες. Μια τα βαθια και ζεστά. Μία τα λιπαντικά....  Μία αυτό..... (Μόλις τώρα έμαθα από που είναι αυτό το τραγούδι. Και το είχαμε λιώσει στο στρατό )

Όχι εγώ το έλεγα

Επειδή ακολουθείς το Lost River μέχρι που κατεβαίνεις αρκετά κάτω και καταλλήγεις στο ηφαίστειο

Κάθε μέρα τελικά μαθαίνεις κάτι καινούριο!!!
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Υπ' αριθμον 666 post και, εντελως τυχαια, θελω να γραψω 2 σκορπιες σκεψεις μου πανω σε αυτην την παιχνιδαρα.
Επειδη ισως ειναι λιγο παραπανω απο 2 σκεψεις, TLDR ειναι παιχνιδαρα, παιξτε το οπωσδηποτε.

Προσοχη: Τα spoilers απευθυνονται σε παικτες που εχουν παιξει το παιχνιδι, οι υπολοιποι ΠΛΗΖ μη τα πατησετε.

Το εχω τελειωσει καμποσο καιρο πριν, οποτε θα χρησιμοποιησω τα screenshots για να φρεσκαρω τη μνημη τη δικια μου, αλλα και αλλων παικτων που λογικα ανυπομονουν να παιξουν το below zero.

Ξεκινωντας, και αφου εκανα τα πρωτα μακροβουτια, αυτο που σου κανει εντυπωση ειναι το οπτικο κομματι. Ο βυθος ειναι πανεμορφος.
Ειναι ομως ακομα πιο ομορφος, αν φτιαξεις το πρωτο οχημα του παιχνιδιου σχετικα γρηγορα, σε αντιθεση με εμενα, που αργησα τοσο να βρω τα κομματια του ωστε κατεληξα να βουταω στα 150-200 μετρα με το seaglider. Ναι, not my proudest moment. Ομολογω πως ειχα την απορια πως αρεσε το παιχνιδι αυτο σε κοσμο, οταν χρειαζοσουν καμποσα δευτερολεπτα να βουτηξεις, καθοσουν στο βυθο για 10-15 δευτερολεπτα και μετα αντε παλι στην επιφανεια για οξυγονο. Ποσο λαθος εκανα :LOL:

Αφου λοιπον ξεπερασα την πρωτη "κρυαδα" του βυθου, προσπαθησα να βρω επιζωντες και resources, και βρεθηκα μπροστα στο πρωτο "event" της ιστοριας. Πηγαινωντας προς τα εκει, γνωρισα εναν φιλο.
20200102153120_1.jpg
Η αληθεια ειναι οτι δε πλησιασα πολυ. Ευχομενος να μη μου κρατησει ο φιλος μουτρα, πηγα στο event, και εκει συνειδητοποιησα κατι πολυ περιεργο... Οτι το σεναριο του subnautica, σε αντιθεση με το σεναριο των περισσοτερων survival παιχνιδιων, εχει ενδιαφερον!
20200102154213_1.jpg
Προχωρησα λοιπον, εκανα το "δευτερο event" της ιστοριας, και βουτωντας παλι στα γνωριμα (?) βαθη της θαλασσας, ο φιλος επεστρεψε. Και ναι, τελικα μαλλον ειχε κρατησει μουτρα.
20200102194558_2.jpg
Συνεχιζοντας να ψαχουλευω τριγυρω, ειδα πως το παιχνιδι περα απο ενδιαφεροντα περιβαλλοντα, εχει και ενδιαφεροντες εχθρους. Καποιοι απο τους οποιους φαινονται μεν ακακοι... αλλα δεν ειναι
20200105233336_1.jpg
Καθως βρισκεις καινουρια blueprints και εξερευνας νεα περιβαλλοντα, καποια στιγμη συνειδητοποιεις οτι... το map εχει διαφορων ειδων και βαθων σπηλιες. Καποιες απο αυτες δε μπορεις να τις εξερευνησεις με το που τις βρεις, αλλα ευτυχως μπορεις να τις μαρκαρεις για να τις επισκεφτεις αργοτερα. Θα μπορουσα να βαλω αρκετα ακομα screenshots, αλλα ας παω στο, ας το πουμε, ζουμι της ιστοριας.
Προσοχη σε περιπτωση που καποιος που δεν εχει παιξει το παιχνιδι διαβαζει αυτο το ποστ, ακολουθουν χειροτερα spoils. Καλυτερα πηγαιντε να παιξετε το παιχνιδι.

Για να κανω λοιπον λιγακι fast forward, βρισκομαι στην εισοδο μιας μεγαλης σπηλιας. Δε μπορω να παω με το default οχημα μου. Φερνω ενισχυσεις, κοιταω προς τα κατω, δε βλεπω τιποτα, αλλα λεω δε βαριεσαι, τι μπορει να παει στραβα.
20200114201150_1.jpg
Βουταω, και βρισκω αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα, οπως
20200114201616_1.jpg
και
20200114201820_1.jpg
Μαλιστα, ειδα κι ενα φιλο μου. Το κακο ειναι οτι με ειδε κι αυτος.
20200114202154_1.jpg
Εχοντας παρασυρθει απο τα πολλα ενδιαφεροντα πραγματα που εβρισκα εκει, οταν εφτασα σε αυτο το σημειο, παροτι υπηρχαν.... τεχνικες δυσκολιες στο να προχωρησω παρακατω, με ετρωγε ο κωλος μου. Ποσο πιο βαθια να ειναι εκει περα εξ αλλου, σκεφτηκα.
20200114202247_1.jpg
Δεν ηταν καλη ιδεα. Περασα τον περισσοτερο χρονο μου σπαταλωντας μπαταριες
20200114202638_1.jpg

Δεν παιρνει αλλες εικονες το ποστ, ευτυχως δηλαδη, γιατι ειναι λιγο αργα και ο φακελος με τα σκρινσοτ εχει 120 μεσα (αν και προφανως μερικα τα περασα).
Ισως ποσταρω κανενα ακομα τις επομενες ημερες.
 
Last edited:

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,262
@Snipereye Είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ρωτήσω: Αξίζει το παιχνίδι για μένα που σιχαίνομαι survival και crafting αλλά λατρεύω θάλασσα και βυθό;
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
^Φοβερή ερώτηση! Μάλλον θα σου αρέσει κατά το ήμισυ!

Κοίτα, έχει και μη survival mode, δηλαδή σου αφαιρεί την ανάγκη για φαγητό και νερό, για να μην τα έχεις στο κεφάλι σου. Το οξυγόνο δεν αφαιρείται, όπως και κάποια εχθρικά πλάσματα, οπότε το survival μένει στα παραπάνω.
Το crafting είναι απ' τα essential (όπως και το lubricant) μέρη του παιχνιδιού, είναι απαραίτητο για να κάνεις πρόοδο στο παιχνίδι.

Αν θες τη γνώμη μου, το παιχνίδι προσφέρει εμπειρίες που σπανίζουν στο gaming, οπότε αν τυχόν και λίγο σε ενδιαφέρει μην το χάσεις.
Βέβαια, αν άνοιξες κανά σπόιλερ απ' τα αποπάνω, μαλακία έκανες.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Αν τελικά το παίξεις Ναύαρχε, μείνε στα ρηχά. Μην πας παρακάτω, ΜΗΝ ΠΑΣ ΕΙΠΑ.
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
@Admiral Θα σου προτεινα να το παιξεις σε χαμηλο επιπεδο δυσκολιας, ωστε να μειωσεις το grind για resources μιας και δεν εισαι φιλος των survival. Απο τη στιγμη που εισαι φιλος του βυθου, το παιχνιδι πιστευω ειναι must play. Αξιζει να δεις το story του και τα περιβαλλοντα του.

Επισης, το γραφω κι εδω, μη πατατε τα spoilers οσοι δε το εχετε παιξει, κριμα ειναι.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Κάπου διάβασα ότι υπάρχει και πρόοδος με το bellow zero. Στο επόμενο patch θα αλλάξει το storyline οπότε εκεί θα του ρίξω uninstall και θα περιμένω για release. Σκέφτομαι να γράφω κάνα δυο εντυπώσεις από το early access.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Αρκετά μεγάλη αλλαγή στην ιστορία. Δεν το έχω αγγίξει από τότε που μπήκε το patch με τις αλλαγές. Αντε να δούμε πότε με το καλό θα βγει!
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Το μελετούσα μάλιστα τις προάλλες. Μπήκα και στο site του τελείως επιφανειακά μήπως είχαν πει κάτι αλλά τίποτα. Όπως το βλέπω Απρίλιος Cyberpunk και Μάιος Sybnautica. Καλά πάει η χρονιά από παιχνίδια φέτος.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,269
Το subnautica είναι το No Man's Ocean? :p
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Εγώ δεν κατάφερα και το ξεκίνησα day 1. Θα πάει βέβαια αρκετά αργά, γιατί έχω τρέξιμο και επίσης τον χρόνο τον μοιράζεται με το Cyberpunk. Πάντως μου αρέσει περισσότερο η ιστορία και ο κόσμος από το early access. Για να δούμε πως θα συνεχίσει.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Στο thumbnail του βίντεο του Κώστα βλέπουμε τη γκριμάτσα δυσφορίας του @Tsok όταν έμαθε ότι το παιχνίδι βγήκε από early access και θα πρέπει να αφήσει για λίγο το Path of Exile.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Τέλος και από μένα η παιχνιδάρα! Μου πήρε λίγο παραπάνω γιατί καθόμουν και έκανα τουρισμό βγάζοντας selfies.
Ήταν πολύ ωραίο και αυτό, αλλά νομίζω ότι ο προκάτοχός του ήταν σίγουρα ανώτερος στο θέμα της ιστορίας και λίγο στα σκηνικά της εξερεύνησης. Αν και είχε τις ωραίες του στιγμές, το προηγούμενο είχε πολύ περισσότερα σημεία που μένεις με ανοιχτό το στόμα. Γενικότερα ήταν ένα αρτιότατο παιχνίδι και πραγματικά θα ήθελα να δω συνέχεια, αλλά ένιωθα λίγο λές και το Below Ζero ήταν το πρώτο παιχνίδι, μιας και το απλό Subnautica το sequel του.

Το σημείο που με δυσκόλεψε περισσότερο από όλα ήταν:
όταν βγαίνεις στη στεριά με το prawn suit η το snow fox και ψάχνεις στον παγετώνα την κυκλωμένη σπηλιά που έχει ο χάρτης. Το έψαχνα πάνω από 8ωρο και έπριξα τον sniper ούτε ξέρω πόση ώρα. Τελικά ο λόγος που δεν το έβρισκα ήταν το λιγότερο γελοίος. Βλέπετε εγώ βγήκα με το prawn suit από μία τρύπα στο νερό και έφτιαξα την βάση για το snowfox. Αποδείχτηκε τελικά ότι το σημείο που προσγειώθηκα ήταν και το ζητούμενο σημείο, οπότε έφευγα από τον δρόμο που περνάει από πάνω του και κάθε φορά που με γύριζε ο χάρτης εκεί θεωρούσα ότι είχα κάνει λάθος μιας και βρέθηκα στην αφετηρία μου....


pigouini.jpg

Το δεύτερο σημείο που μου έβγαλε την πίστη είναι που διάολο βρίσκεις
Spiral plants. Δεν έπαιζε να σκεφτώ ότι μπαίνεις μέσα στην γιγαντιαία τσούχτρα από κάτω με τίποτα στον κόσμο {/spoiler]

Θα επιστρέψω στο τόπικ να ανεβάσω σε φωτογραφίες μερικά από τα αγαπημένα μου σκηνικά.
 
Top Bottom