Summer Game Fest +friends: Return of the Living Nerds

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα ανακοίνωση, πέραν των γνωστών όπως το Μάφια.

Mount and Blade από τα Γρεβενά. Wishlisted.

ΥΓ. Σε αυτό το βίντεο παρέχουν κι άλλες πληροφορίες, είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ το Mount and Blade αλλά στην Ευρώπη.

Μερικές από τις (λίγες) αξιοσημείωτες ανακοινώσεις:

συνεχίζω στο επόμενο ποστ.

ΦΟΒΕΡΗ Η ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ . Το Onmusha και το Resident evil ειναι τα καλυτερα παιχνιδια απο οσα ανακοινωθηκαν στο summer festival χτες!! Τετοια ξανθια θελω με γυαλια που να σφαζει ζομπι!!! Οσο για την αλλη την κοντη ξανθιια την περιεργη που βγαινω εδω και 1 χρονο εχω νεα. Παλι τσακωθηκαμε και δεν εχουμε βγει εδω και 1 μηνα. Αυτη την φορα της ειπα οτι θελω μια κοντη χοντρη με γυαλια σαν την Velma ενω την πρωτη φορα που τσακωθηκαμε πριν 3 μηνες τον Μαρτιο της ειχα πει οτι θελω μια ψιλη ξανια με γυαλια.

τρελλανε την, σρέ.
κανε της τετοια. μονο ετσι θα καταλαβεις αν σε θελει πραγματικα. τωρα που της ειπες οτι θες κοντη, χοντρη με γυαλια, αν κοντύνει, χοντρύνει λιγο και φορεσει γυαλια, θα πει οτι σε θελει.

Ουπς, ξέχασα αυτό
Κι αυτό. Έρχομαι με φόρα πριν ο Soad βάλει θλιμμένα γατάκια σε κουβάδες
Αρκετά εντυπωσιακό και σάπιο, όπως πρέπει

Legit hype πλέον, καθώς γλυτώσαμε μάλλον τη φάση του "tech demo για μόστρα στο LinkedIn"

edit- Μερικά ακόμα που ξεχώρισα (inb4 ναι αλλά provided by Τίμαρος - από τη στιγμή που είναι publisher, fine by me)

To Ιll φαίνεται σκληρή αρρώστια, μπόλιασμα Outlast και RE7. Παραμορφωμένα προϊόντα αιμομιξείας, άρτιο lo-tech οπλοστάσιο, συμπαθέστατο δείχνει το άτιμο.

Out of Words επίσης ΣΥΜΠΑΘΕΣ, αλλά έχοντας πρόσφατα ολοκληρώσει το κάψιμο του Split Fiction, μου φαίνεται λίγο υπερβολικά κοντά στους τίτλους της Hazelight προκειμένου να ενθουσιαστώ.

End of Abyss γουστόζικο, αλλά έρχεται και Little Nightmares 3 και Reanimal και κάπου όλ'αυτά αρχίζουν να γίνονται το ίδιο παιχνίδι στο μυαλό μου.

Κι αυτό το Μιντίβαλ με το Χάρντι, σαν σινεμασκόπ, πιο γυαλισμένη εκδοχή των υπερ-τζάνκ ΚCD φαίνεται.

To ΡΕ9 πάλι πρέπει να'ναι σίγουρα δυνατό αλλά δεν είδα το 'κάτι ΓΟΥΑΟΥ' που θα με κάνει να πω ΖΟΜΦΑΓΚΛΑΓΚΛΑ ΜΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΕΗΚ ΜΑΧ ΜΟΝΙΖ ΝΑΟΥ.

Ουσιαστικά πράγματα που έχουμε ξαναπαίξει είδα, βελτιωμένα, γυαλισμένα, αλλά τίποτε που να με ξετραιλάνει.

ΕΝΑ έκανε τη διαφορά κι αυτό ήταν το ΜαπετοΡόκι : Felt That Boxing. Eδώ μάλιστα, μιλάμε για ΓΚΟΤΥ.

Back