By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Το μόνο Perfect Dark που έχω παίξει είναι στο Game Boy Colour. Ηταν κυρίως top down με κάποια side 2d sequences, κυρίως boss fights από τα λίγα που θυμάμαι (πάνε 20 χρόνια...). Ηταν του αδερφού μου η κασέτα αλλά το είχε παρατήσει λόγω οτι στην αρχή υπάρχει ενα κομμάτι που πρέπει να το περάσεις με stealth, και ο μηχανισμός του δεν μας ήταν τότε αρκετά ξεκάθαρος. Τελικά κάποια στιγμή το πέρασα κ κατάφερα να το παίξω κ να ολοκληρώσω.
- Λαστ μπατ νοτ ληστ, πόσο ΓΑΜΑΤΟ δείχνει ρε το Perfect Dark. Btw @bald_killer είναι παλιό ip (θα μπορούσες να πεις ότι είναι η εξέλιξη του Goldeneye 007), σε μια εποχή που κάποια Rare "κουβαλούσε" σχεδόν μόνη της το Nintendo 64...
χάρηκα που το South of Midnight δεν είναι άλλο ένα walking sim ή άλλο ένα souls-like, όμορφη αυτή η τάχα stop motion τεχνική σε όλους του χαρακτήρες
τα media γύρο από το gaming τελευταία γίνονται όλο και περισσότερο για τον πέο βασικά.rant mode on
Έχετε ήδη πει πολλά γύρω από τις πρόσφατες παρουσιάσεις και δε νομίζω να μπορώ να προσθέσω κάτι νέο πάνω σε αυτό (αν εξαιρέσεις ότι το νέο DOOM το στάλκερ/ στόλκερ το avowed και το Indiana θα γ RIP AND TEAR!)
Θέλω όμως να παρατηρήσω κάτι, μία γραφικότητα, που μου έκανε πραγματικά άσχημη εντύπωση. Τι μέρες που ακολούθησαν τις παρουσιάσεις , έκανα μια περατζάδα από διάφορα γνωστά και μη ελληνικά κανάλια στο ytube που υποτίθεται ότι θα μοιράζονταν τις εντυπώσεις τους για τα παιχνίδια που είδαμε. Πολλά από αυτά τα κανάλια εδώ και πάρα πολύ καιρό και σχεδόν σε κάθε video μιλούν με ιερά οργή για τα λάθη του xbox τη θέση της MS στη βιομηχανία το μονοπώλιο της sony και το πως έχει εφησυχαστεί κτλ κτλ Κάθε φορά σχεδόν τα ίδια. Υπέθεσα λοιπόν, ότι τώρα ήταν η στιγμή για να μιλήσουν σχετικά με το πως είδαν τα παιχνίδια συνολικά στο summer fest, το XBOX showcase και τα υπόλοιπα. ZOONG!!
-" Και πόσα από αυτά θα πάνε στη sony, πόσο θα περιμένουμε και γιατί δε δίνει η ms μια απάντηση και είμαι πάρα πολύ ανήσυχος για το μέλλον της βιομηχανίας και σε ποιόν ανήκει η crystal dynamics και γιατί κλάνει το γατί; Mήπως έφαγε πολύ;;"
- "Μας λένε εδώ στο chat ότι το Indiana Jones τους φάνηκε..."
-"Ναι μισό λεπτό θα σε διακόψω. Τι λέγαμε για τη βιομηχανία και τα budget των εταιρειών; "
Eιλικρινά βάσει της εμπειρίας μου, μόνο στο VG24 κάνανε το κόπο να μιλήσουν για τα παιχνίδια, τουλάχιστον του xbox, έστω επί τροχάδην.
Μα τι κακό είναι αυτό πια; Άσε που αρχίζει να θυμίζει τα κανάλια που καλούν κάτι καραβανάδες που έχουν αποστρατευτεί κάτι χρόνια για να μιλήσουν για τις σύγχρονες γεωστρατηγικές.
Σαφώς και θα μιλήσεις για τη βιομηχανία που τροφοδοτεί το χόμπι σου, σαφώς έχεις δικαίωμα να μοιραστείς τις σκέψεις σου. Αλλά κάπου τράβα και ένα φρένο ρε pundit από τη λαϊκή του Αη Σώστη!
rant mode off
Στις 21:00 ξεκινάει το Gamescom Opening Night Live του (ποιου άλλου) Geoff Keighley.
Ψιλοφέηλ το Albion, tbh. Μοιάζει σα god game για κινητά.
Βλέπω ίδια coraline αισθητική με αυτή του Little Nightmares και ολίγον πχιο ευφάνταστα σκηνικά. Me gusta και μπράβο που δε καταπιάστηκαν ξανά με το Little Nightmares.
Αν σε ιντριγκάρει, τσέκαρε τα Little Nightmares, από τον ίδιο dev, όσα είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή.αλλά μου εκαμε εντυπωση αυτο