Συμβουλές για αναβάθμιση εν όψει next gen

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
@shredder μην αγχώνεσαι ρε κι εγώ με κάρτα 6ετίας τη βγάζω. Μαζί θα πάρουμε κάποια από τις νέες, ελπίζω κατά το Μάρτιο-Απρίλιο. Κι άσε τους άλλους να σκάνε χιλιάρικα για κάρτες των 700 ευρών σε scalpers και παραεισαγωγείς.
Και να την έπαιρνες τώρα, τι θα έπαιζες; Cyberpunk; Μπαχαχαχα.
 
Ε ναι, όσο μπορεί να πιάνει 20fps στα 1440p/ultra, δεν έχει τι να την κάνει τη νέα κάρτα.
 
Σε ίδια λεφτά θα προτιμούσα ryzen 3xxx από intel 10xxx, Αλλά επίσης σε ίδια λεφτά ξεκάθαρα θα προτιμούσα intel 10xxx από ryzen 2xxx.
γιατί; Από ότι βλέπω δεν χάνει τόσο σε single thread ο 2600 σε σχέση με τους i3/i5 και τους πατάει σε γενικό σκορ.
 
O 2600 σίγουρα δεν "πατάει" τον 10600k πουθενά. Δεν ξέρω πόση διαφορά μπορεί να έχει ο 10400f λόγω της χαμηλότερης συχνότητας.

Βέβαια, ο συνδυασμός Ryzen 2600 με μια B450 motherboard της προκοπής έχει τεράστιο περιθώριο για μελλοντική αναβάθμιση (μέχρι και R9 5950 μπορεί να πάρει κάποιος όταν οι τιμή του στα μεταχειρισμένα πέσει κάτω από 200 ευρώ), ενώ η πλατφόρμα της Intel είναι dead end.
 
ο 10600Κ κοστίζει όσο ο 2600? :)
 
Όχι, κοστίζει όσο ο 3600 που είναι και το λογικό μιας που είναι ευθέως ανταγωνιστικές CPU. Το θέμα παραμένει ότι στα 150 η intel έχει φρέσκο πράγμα, ενώ η AMD έχει επιλογές μόνο 2 γενιές πίσω (αλλά με ανοιχτό upgrade path, ξαναλέω, που είναι και ο μόνος λόγος να προτιμηθεί).
 
τεσπά ο μόνος ανταγωνιστής που βλέπω είναι ο 10400F αλλά δεν έχω το βαλάντιο να ανέβω εκεί και θέλω και το upgrade path, οπότε θα περιμένω να ξανα στοκάρει η αγορά... και βλέπουμε.
 
Στα φθηνα, δειτε αν υπαρχει κανενας 1600AF διαθεσιμος που ειναι πρακτικα ενας 2600 με ελαχιστα πιο χαμηλα ρολογια
 
Στα φθηνα, δειτε αν υπαρχει κανενας 1600AF διαθεσιμος που ειναι πρακτικα ενας 2600 με ελαχιστα πιο χαμηλα ρολογια
Σωστός, τον είχα ξεχάσει αυτόν γιατί μέχρι πριν 3 μήνες τον έβλεπα πάντα ακριβότερο από 2600.

Το γαμότο με αυτόν είναι ότι στο CPU benchmark δεν τον βγάζει... έχε γούστο να τον τσουβαλιάζει με 1600 παλιό
 
Δεν ειναι καμια τρελη διαφορα, γυρω στα 20-25 ευρω αλλα φτανουν για μια arctic cooler για το cpu
 
Moυ εστειλε μηγνυμμα σημερα ενας φιλος στο steam και μου ειπε Ελπιζω να αλλαξεις καρτα γραφικων πρις το τελος του 2021! Και εγω του ειπα μετα ολα οσα εχουν γινει απο τον Σεπτεμβριο μεχρι τωρα που οσο και να προσπαθω δεν βρισκω πουθενα αμεσα διαθεσιμη RTX 3080!
 
2022 και νωρίς σου λέω

Αν όντως ισχύει, ότι τις βούτηξαν τις κάρτες οι crypto-miners, τότε πάμε για μέσα 22, για να επανέλθουμε σε κανονικές τιμές!!!
 
καμιά CPU να δούμε... κάρτα πρόλαβα και ας είναι και low end :p
 
Αν όντως ισχύει, ότι τις βούτηξαν τις κάρτες οι crypto-miners, τότε πάμε για μέσα 22, για να επανέλθουμε σε κανονικές τιμές!!!

Πρέπει να το λύσουν το πρόβλημα άμεσα. Αν οι κονσόλες προλάβουν να λύσουν τη διαθεσιμότητα νωρίτερα θα κερδίσουν πολύ κοινό.
 
οι κορονες φταινε.Αν δεν ειχαμε κορονα και καραντινες και δεν αναβαθμιζαν ολο και περισσοτεοροι τα pc τους θα υπηρχαν καρτες. Παλι καλα που προλαβα τον SSD . Αλλα οταν οι πωλησεις το 2020 pc ειναι πιο υψηλες απο οποιαδηποτε αλλη χρονια λογω κορωνας αυτα συμβαινουν.
 
Τα περί πωλήσεων Σρε τα στηρίζει κάποιο δημοσιευμένο στοιχείο ή να εμπιστευτώ την κρίση σου;
 
Την GeForce 1660 GTX s.g. το 2025 θα την αλλαξω, εκτος αν αγορασω το B's G 3 συντομοτερα και δεν μου το τρεξει.
 
Back
Top