Συναυλία Vektor χτες. Είχα πολύ καιρό να πάω σε μικρό/οικογενειακό live (από τότε που είχαν έρθει οι Atheist στο An), και το κατευχαριστήθηκα.<br><br>Ξεκίνησε 7 το απόγευμα και έπαιξαν απανωτά 4 support σχήματα. Μπήκαν οι Vektor ισοπέδωσαν τα πάντα. Τελειώσαμε στις 11:40. Αυτιά βουίζουν ακόμη, δεν ξέρω τι έγινε...<br><br>Κάπου στα 200 άτομα να ήταν με τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις, στον πρώτο όροφο μίας pub, μικρότερο και από το An Club (όπου παίζουν την επόμενη εβδομάδα). Χαιρετούρες στο τέλος, αυτόγραφα πάνω στο Black Future albumάκι, τους είπα να δώσουν χαιρετίσματα σε έναν καραφλό με καλαμάκι στα αυτιά, δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγα. <br><br>Fun fact, από όλο το χώρο ο μοναδικός Έλληνας ήρθε και έκατσε ακριβώς δίπλα μου. Καραφλός 40άρης, τζιν παντελόνι, αθλητικό παπούτσι τρεξίματος ανώμαλου δρόμου και αξιοζήλευτο τριχοταπήτιο στην πλάτη. Νόμιζα ότι ήταν ο αδερφός του Φραππέ. Είμαστε παντού τελικά ρε.<br><br>Επιτάφιε μην το χάσεις το liveάκι είναι καταπληκτικά παλικάρια (o drummer δίνει απίστευτο πόνο) και πάρα πολύ μετρημένες, ακομπλεξάριστες προσωπικότητες. Θα πιεις και τις μπυρίτσες σου στο τέλος μαζί τους.<br><br>Όλα αυτά για £13. Δεν έχω παράπονο.