Συνταγες Της Προκοπης

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Χριστόδουλος;
 
Βρηκα την καταλληλη συνταγη για οσους δεν μπορουν να μαγειρεψουν, επειδη τους καταπιεζει η τεστοστερονη.
κρεπα μπυρας.
αλευρι για ολες τις χρησεις
2 αβγα
1 κουταλιτσα βανιλια
βουτυρο
1 μπυρονι




Για τους φυτοφαγους του forum.
τηγανιτο πικαντικο τοφου, που χωρις πλακα, τα σπαει. Αφρικη τσακιζα καθημερινα σουπιτσα με τοφου σε μινι μπωλ.
 
Εγώ δεν κατάλαβα πως ξέφυγε από την αστυνομία του YT, ειδικά το
1.57
 
Εγώ δεν κατάλαβα πως ξέφυγε από την αστυνομία του YT, ειδικά το
1.57

Επειδη μου περασε η διαθεση για ψιλο-τρολαρισμα και διαθεση για χαβελε = Σοβαρα.
Αυτο που ξεκιναει ban, "κατεβασματα" και φασαριες ειναι η θηλη. οχι ολοκληρο το στηθος.
Ας μην ξεχναμε οτι ζουμε σε υποκριτικες κοινωνιες οπου το γυναικειο σωμα ειναι δαιμονοποιημενο και πολλες φορες αντικειμενο για κωμωδια.
Οι ηλιθιες αποψεις πχ οχι στον δημοσιο θηλασμο επειδη προσβαλει τα ηθη, ξεκινανε απο την Αμερικη, που ειναι οι σαουδαραβες της δυσης.
οχι οτι δεν υπαρχουν και στην "πολιτισμενη" ευρωπη.

Η αληθεια ειναι οτι εψαξα αλλου για συνταγες επειδη δεν μπορουσα να παρακολουθησω.
 
Αν σας έρθει να φτιάξετε το Baked Feta Pasta που είναι της μοδός, θυμηθείτε να ρίξετε μια σεβαστή ποσότητα ζάχαρης μαζί με το αλάτι. Εκτός αν για πρωινό τρώτε λεμόνια...

Πραγματικά δεν ξέρω πως σκατά το τρώνε οι ξένοι όπου ξεκίνησε η μόδα χωρίς να ρίξουν ζάχαρη, η ξινίλα από την ντομάτα μου βάρεσε τον εγκέφαλο (δεν το έφτιαξα εγώ) και πήγα και πασπάλισα κοντά μισό κουταλάκι ζάχαρη επάνω στο φαγητό όπως το είχα στο πιάτο για να αρχίσει να τρώγεται.

Ο μόνος που είδα να ρίχνει ζάχαρη ήταν ο Πατρατζίκης... και πάλι πιστεύω έριξε λίγη για τόση φρέσκια ντομάτα στην συνταγή.
 
Αυτός έχει ακόμα δάκτυλα; τι κόψιμο έπαθε που έβαλε όλο αυτόν τον νάρθηκα;
 
Σε άλλο βίδεο μαγειρεύουν και βίσονα.

Ολόκληρο.



ninja'd
 
Τεράστιο κανάλι ο Γεώργιος Καφκάζ, τον πήρα πρέφα πριν κάτι μήνες. Σε ένα άλλο βίντεο παίρνει κάτι κατσικάκια χαρούμενα και παχουλά και όμορφα, και τα τεμαχίζει on-camera για να τα κάνει ψητά.
 
Έχουν λέγειν πάντως. Πρόκειται για προικισμένους ρήτορες.
 
ειστε μοναχοφαγαδες (χα. ειδες τι εκαμα εδω?). αυτα τα λενε.
το στομαχι του γιωργη πρεπει να ναι φτιαγμενο απο σκυροδεμα.
με μια γρηγορη ματια, τιτλοι που ξεχωρισα:

1. HANGOVER
2 Homebrew vodka made of Coca-Cola
3 Man’s sexual health recipe
4 LAMB SOUP. VEGANS not to LOOK

:LOL::cool:
ΑΠΟΚΤΗΜΑ. να σαι καλα, χανκ.
 
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί η συγκεκριμένη συνταγή, αλλά επειδή ζητάει επίμονα ο Λέλος συνταγή και επειδή πίτσα:

Ζύμη από εδώ (μην σας ξεγελάει ο τίτλος βάλτε και βίσονα πάνω αν θέλετε)


Με αλεύρι Μύλων Αγίου Γεωργίου Ζυμωτό (ή αντίστοιχα σκληρό βρε αδερφέ, σκληρό αντρίκιο αλεύρι να είναι επιπέδου Geralt ή Arthur Morgan) και ακριβώς τις αναλογίες της συνταγής.

Άνοιγμα του ζυμαριού σύμφωνα με αυτό το βίντεο και πάνω σε λαδόκολλα.



Το σημαντικότερο. Φούρνος στον αέρα και στις αντιστάσεις σε θερμοκρασία όσο πάει (250) και μέσα στον φούρνο από την αρχή της προθέρμανσης ένα ταψί ανάποδα (τον πάτο προς τα πάνω, μην ακούσω σχόλια). Αφού στρώσετε την πίτσα και βάλετε τα υλικά, την βάζετε μαζί μαζί με την λαδόκολλα πάνω στο ανάποδο ταψί. Μέσα θέλει ελάχιστα.

Βγαίνει πίτσα επιπέδου πιτσαρίας στο χαλαρό.
 
Μετά από 10+ χρόνια με αερόθεμο/αντιστάσεις, ταψιά ανάποδα, ταψιά τρυπητά,
μου δώρησα το pizza slab και απλά δεν ξαναγυρνάω πίσω. Μόλις πιάσει θερμο-
κρασία φεύγουν οι πιτσες στα 3-4' κολλητά.

Από κάποιο αριθμό πιτσών και πάνω, απλά δεν παίζεται σε σχέση με τον κλασι-
κό τρόπο άερα/αντιστάσεις.

Το μόνο θέμα ότι πρέπει να είναι διαχειρίσιμο το ζυμάρι σου ώστε να μπορείς
να το φουρνίζεις επάνω στο μαντεμένιο slab.
 
Back
Top