Συνταγες Της Προκοπης

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Όποιος θεωρεί αυτό το σάντουιτς συνταγή για έμφραγμα να δει το επεισόδιο με τον Φισφή ή με τον Θεοδωρόπουλο. Αυτό εδώ ήταν και λίγο λάιτ.

Aυτό είναι το πραγματικό 666 κι όχι η σκεπαστή του Σάκη, μόνο που είδα τα υλικά στην αρχή μου ήρθε να ρίξω πυρηνικά στο τραπέζι. Α και καλά ρε, τι έμφραγμα; Εντάξει, αν έχεις ιστορικό ή είσαι κονσολάς, χρειάζεται πάντα προσοχή. Ρε εδώ έβαλε σαλάτα, ΣΑΛΑΤΑ λέμε. Στην περιγραφή της οποίας ο Σάκης βαρέθηκε ξεκάθαρα, του το χρεώνουμε αυτό οκ.

Εσύ το ζήτησες.

Σεϊταν!!
Σεϊταν
Σεϊταν

giphy-downsized-large.gif

σαντουιτς που δεν φρασει αρτηριες και δεν χοντραινει τον κωλο, ψωμακια του τοστ που τρωνε οι αρρωστοι και μονο με τυρι. Δεν ειναι σαντουιτς αλλα νηστεια στο μοναστηρι του Αι Γιαννη του Ρωσου.
Εγω σημερα, που ηξερα οτι θα βαρεθω να μαγειρεψω και θα ψοφισω στην πεινα. Στην σταση για καφε, ζητησα και ενα σαντουιτσακι, το κλασσικο, του εργατη που τρωει στο ποδι, το ενα, γιατι με το αλλο πηγαινοφερνει το κουπι.
ζαμπον, τυρι, καπνιστο, μπεηκον, λουκανικο, αβγο, γαλοπουλα, μπιφτεκι και για λογους ολισθηροτητας, εβαλα και λιγη τυροσαλατα. Τωρα, αυτοι με τα φυτικα μπιφτεκια, δεν ξερω που σκτ πανε στην ζωη τους.
Σχεση, πριν βγω εξω με το προσωπο, για να δω πως και τι τρωει. Δεν κανω.

Last edited:
Τώρα που πιάσαμε το εξαιρειτκο ΣΕΗΤΑΝ

Κάποτε (γεράσαμε πλέον) βλέπαμε για το ροκ τα Chad Vader (office meets star wars) και Vegan Black Metal Chef. Πριν προκύψει η όλη φρενίτιδα με τα ΒΗΓΚΑΝ ΘΙΝΚΣ

Τώρα που πιάσαμε το εξαιρειτκο ΣΕΗΤΑΝ

Κάποτε (γεράσαμε πλέον) βλέπαμε για το ροκ τα Chad Vader (office meets star wars) και Vegan Black Metal Chef. Πριν προκύψει η όλη φρενίτιδα με τα ΒΗΓΚΑΝ ΘΙΝΚΣ

γίνεται να είσαι μαυρομεταλάς και βίγκαν; τι διάβολο;

ΛΟΥΜΠΑ ΚΟΥΑΝΤΡΙΛΟΤΖΙ

ολες οι συνταγες βασιζονται στην ρογα αγνοτητα των υλικων.
Το shawarma το εκανε σκατα. Δεν το ντυνουν με κουβερτα μαναρι μου. ουτε πιτα ειναι αλλα ουτε πιτογυρο.
EDIT
Τα υλικα ψιλοκοβονται αλλα μαλλον βαριοταν.

Last edited:

Δε θα το ξαναβαζα γιατι η αφορμη ειναι το ιδιο αρθρο των NYT, αλλα αυτη η παρουσιαση παρουσιαζει πολυ καλυτερα αυτο που ηθελα να επικοινωνησω στον @Dim Gian Bot ...αντε μετα να πεισεις το κορακη οτι δε παιρνω φραγκα απο τη Δρακωνα 😅

Ηρθε η ωρα ραντισω λιγο αγιασμο εδω μεσα. Το θεμα εχει παρει την κατω βολτα. Συνταγες τις προκοπης συναδελφοι.
Τι της προκοπης εχει το φυκι βορειου ατλαντικου; το μπιφτεκι απο τσουκνιδες; Πως μπαινουν αυτα σε συνταγη και πως σκτ μπαινουν μαζι στον ιδιο τιτλο;
Η μεγαλη αληθεια στο 3.20.

ωραιο αλλα ρε @soad667, δεν ειμαστε χρυσοψαρα. Εγω θελω μισο κιλο ψωμι για να το κανω αυτο.

Την ιδέα παίρνεις ρε, με τρία τέτοια ούτε καναρίνι δε χορταίνει.

EDIT: Eκτός αν φας και καναδυό κιλά σαλάτα παρέα.
ryan-reynolds-but-why.gif

Τρελιάρης Ιταλός που μοιάζει με τον ptomahack tofonikoagouri κάνει ντου σε ψαγμένα Ελληνικά φαγάδικα :p

Επιδόρπιο: Γμημένοι χίπστερ που θα σερβίρουν πάνω στα πάντα εκτός από πάνω σε πιάτο...

Last edited:
Back