What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Συζήτηση για τις next gen κονσόλες

Joined
Nov 26, 2012
Messages
6,906
meanwhile με την χάλια διαθεσιμότητα που υπάρχει το ένα "αποκλειστικά μόνο για next Gen" μετά το άλλο πέφτουν και λένε ότι θα βγουν και για last gen.

Φαντάσου πόσες λίγες κονσόλες έιναι εκεί έξω, αλλά αυτό θα μας κάτσει και εμάς καλά γιατί αν αρχίσουν να βγαίνουν παιχνίδια με απαιτήσεις medium με την αγορά στεγνή από hardware ούτε αυτοί θα πουλήσουν, ούτε εμείς θα παίξουμε.
 

Admiral

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
7,103
Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που η Sony άλλαξε ρότα. Στην αρχή έλεγε ότι θα βγάλει τα νέα παιχνίδια ως exclusive στη νέα γενιά, μετά άρχισε να τα ανακοινώνει και για PS4. Για τον περισσότερο κόσμο αυτό είναι καλό για τον λόγο που είπε ο nitro, δεν είναι περίοδος για περιττά έξοδα.
 

Admiral

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
7,103
Αν κυκλοφορήσει και το God of War Ragnarok για PS4 τελικά, με δεδομένο και το Horizon Forbidden West, τα έβγαλε ήδη τα λεφτά του για μένα... :p

Το θεωρώ πολύ πιθανό γιατί δεν φαίνεται άμεση λύση στον ορίζοντα για τα supply issues της βιομηχανίας.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
1,729
πάντως η υλοποίηση του ήχου και των μικροδονύσεων στον controller είναι κορυφαία. Μλάμε ανεβάζει την gaming εμπεριά σε οποια game το χρησιμοποιούν.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
3,505
Φέτος είναι πιθανό να έχουμε πάνω από δύο κυκλοφορίες πρώην Sony games σε PC.
Μονο 2? Ποια θα ειναι και ποτε θα βγουν? για ψαξε να βρεις πληροφοειες και πες μας. Θα ειναι τα god of war και last of us 2 που φημολογουνται πολυ? H spiderman και days gone?
 

Admiral

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
7,103
Μονο 2? Ποια θα ειναι και ποτε θα βγουν? για ψαξε να βρεις πληροφοειες και πες μας. Θα ειναι τα god of war και last of us 2 που φημολογουνται πολυ? H spiderman και days gone?Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί πληροφορίες που έρχονται από δεύτερο χέρι πρέπει να διασταυρώνονται πρώτα. Η αν-δεν-πάει-κάτι-στραβά αμέσως επόμενη κυκλοφορία είναι πολυαναμενόμενη από ένα συγκεκριμένο hardcore κοινό και δεν είναι κανένα από αυτά που ανέφερες. Εύκολο είναι το κουίζ πιστεύω.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
1,729
όπως και στο nintnendo αυτά ακριβώς τα game είναι που ξεχωρίζουν στο ps.
Δηλαδή εγώ ως pc gamer ενώ μου αρέσει το pass στη κονσόλα της microsoft που στην κυριολεξία οπως έχει αναφέρει και καποιος εδώ είναι ένας gaming μπουφές που δεν ξέρεις τι να πρωτοεπιλέξεις συνεχίζουν όμως να με ενθουσιάζουν τα game που βλέπω στο ps5 ακόμα και στο nintnendo.
Moυ κάνει σαν μια gaming σχολή στην κυριολεξία που δεν την είχα δει καθόλου σε αντίθεση με τα game του pass.
Θα ήθελα πάντως αν υπάρξει κάποιος που αγοράσει τις δύο κονσόλες να μου γράψει και αυτός τις εντυπώσεις του ιδίως αν ασχολείτε και με το pc gaming.

edit:
Απλά να γράψω οτι τις αντιπαραθέσεις ps5vsxbox είναι για 15 χρονά και ότι γράφω δεν έχει καμία σχέση με κάτι τέτοιο. Είναι καθαρά δικές μου εντυπώσει. Το γράφω αυτό γιατί εδώ στην Ελλάδα βλέπω υπάρχουν αρκετοί ταλιμπαν και στα δύο στρατόπεδα που αν γράψει κάποιος κάτι που ξεφεύγει από τα πιστεύω τους βγαίνουν για τον ιερό πόλεμο.
 
Joined
Nov 26, 2012
Messages
6,906
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο δεν έμεινε και κανένας στο Xbox για να υπάρχουν ταλιμπάν κι εκεί.
σύμφωνα με τους ταλιμπάν του PS μόνο όσοι μένουν σε trailer park... μιλάμε για ελιτισμό όχι αστεία, καλά κάνει και τους τον πιάνει η sony, αφού μπορεί. Είχα πει θυμάμαι καλή κουβέντα για το νέο xbox και βγήκε τσουτσές να μου την πει και του λέω κάτσε κάτω μωρή πλέμπα με τις κονσόλες σας που θα με πεις xboxά, pcmasterrace και πίσω στις τρύπες σας :p (καθόλου ελιτισμός στο pcmasterrace νοπ, νοπ.)
 
Joined
Jan 22, 2020
Messages
960
Ναι, στο Xbox όντως δεν υπάρχει ελιτισμός και φανμπογισμός. Φάνηκε τώρα με την εξαγορά της Bethesda, που όλοι (και τα 5 άτομα που παίζουν ενεργα σε Xbox δηλαδή) ζητάνε να είναι console exclusives ή στην ανακοίνωση ότι τα first party θα βγαίνουν απευθείας και σε PC.
 
Joined
Nov 26, 2012
Messages
6,906
#GameBoyDMG144pMasterRace represent.

Μόνο φρου φρου κι αρώματα είστε, σαν γλεντάει το DMG με 2 buttons, 4 shades of green και μονοφωνικό ήχο.
πάντως μηδέν εντερπρανισμός τότε, έπρεπε να πουλάνε και πορτατίφ μαζί σετάκι για να βλέπεις στο σκοτάδι :p
 
Joined
Nov 26, 2012
Messages
6,906
κάπου το έχω ρε γαμώτο πρέπει να το βρω, τις κασέτες τις έχω χάσει όλες :(
 
Joined
Dec 8, 2012
Messages
1,976
Εν πάσει περιπτώσει, για να εστιάσω λίγο και στην ουσία αυτού που λέει ο Hank. Είναι πολύ δύσκολο να παθιαστείς με κάτι τόσο άχρωμο, άοσμο και άγευστο, όπως το Xbox, όταν τα πιο εμβληματικά του παιχνίδια είναι τα Halo και Gears of War. Πέρα από αυτά (προσωπικά, κι αυτά ακόμα meh, στο βαθμό που τα έχω δει), με ποιον χαρακτήρα να ταυτιστείς, με ποιο narrative να συγκινηθείς, ποιας σειράς το sequel να περιμένεις πώς και πώς στην επόμενη γενιά;

Οι Nintendo και Sony έχτισαν κόσμους πριν χτίσουν fandoms. Έχουν πάρει από το χέρι παιδάκια, τα οποία πλέον έχουν αποκτήσει δικά τους παιδάκια και παίζουν μαζί τους στο σαλόνι (πολύ βασικό, γιατί ο χώρος διημέρευσης είναι το κέντρο ψυχαγωγίας του σπιτιού και ο τόπος συνύπαρξης μιας οικογένειας -το γραφείο που συνήθως φιλοξενεί το PC είναι χώρος απομόνωσης).

Η MS μπήκε στο χώρο των home consoles σαν τον Αμπράμοβιτς στη μπάλα και το Xbox είναι η Τσέλσι του 2004-2005, ένα αδούλευτο σύνολο καλών, αλλά όχι εξαιρετικών, παικτών με μια φανέλα χωρίς βάρος.
 
Top Bottom