By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Βουτιά και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σαν να μυρίζει crash.
Θα το πω εγώ που δεν ντρέπομαι, να τις βάλουν στους πάτους τους.Λογικό, δεν είναι? Πενταετία μετά το launch έβρισκες ΤΙΣ προσφορές, γιατί αφενός όλοι βλέπανε τον διάδοχο να έρχεται αφετέρου είχε καλυφθεί το κόστος ανάπτυξης από τον κατασκευαστή!!
Τώρα όμως είχαν αποφασίσει από πριν να μην μειώσουν τιμές και τράβηξαν και αυξήσεις αδικαιολόγητες για μένα !!
Ας κάτσουν να βλέπουν το στοκ τους, στις αποθήκες!! Μη πω τίποτα χειρότερο!!
Θα το πω εγώ που δεν ντρέπομαι, να τις βάλουν στους πάτους τους.
Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος και για την Σάρμα πάντως. Είναι πολύ δύσκολο για γυναίκες να αναρριχηθούν στην ιεραρχεία κόρπορεητ κολοσσών κι όσες το πετυχαίνουν είναι είτε εξαιρετικά ικανές και διορατικές είτε αδίστακτες τεχνοκράτισσες
Το νέο αφεντικό του Xbox αποκάλυψε την κωδική ονομασία της επερχόμενης κονσόλας:
Άρα λοιπόν έχουμε πια επίσημη επιβεβαίωση ότι το επόμενο Xbox θα παίζει και PC games.
Το νέο αφεντικό του Xbox αποκάλυψε την κωδική ονομασία της επερχόμενης κονσόλας:
Άρα λοιπόν έχουμε πια επίσημη επιβεβαίωση ότι το επόμενο Xbox θα παίζει και PC games.
Ναι, αλλά το PC θα παίζει Xbox games?