By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!είπαμε από Αθήνα προς επαρχεία πάει τρένο, και εγώ τα είχα σε 2 μέρες ότι περίμενα.Meanwhile, 5/1 παρήγγειλα από αθηναϊκό μαγαζί 2 παιχνίδια (μικροδέμα), 6/1 απεστάλησαν, σήμερα τα παρέλαβα σένια 350χλμ μακριά. Να τα λέμε κι αυτά.
ξεμπούκωσε δηλαδή;Και αντριστροφα τρενο παει. 5/1 εστειλα, σήμερα παρέλαβε αυτός που εστειλα. 400 χλμ.
τότε με τον σαμαρά δεν είχαν αλλάξει κάτι και δούλευαν και απόγευμα και είχαν αρχίσει να έχουν θετικά οικονομικά αποτελέσματα τα ΕΛΤΑ; τι άλλαξε μετά;Τα δέματα που περίμενα από Αυστρία έφτασαν.
Από 3/12 η αποστολή -> 21/01 παραλαβή.
![]()
Σε εφαρμογή η σταδιακή πώληση των ΕΛΤΑ με fast track εθελούσια έξοδο εργαζομένων - The Press Project - Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση
Σε εφαρμογή φαίνεται ότι τίθεται η σταδιακή πώληση των ΕΛΤΑ σε στρατηγικό επενδυτή καθώς το ΔΣ της εταιρείας έδωσε το «πράσινο φως» για την έναρξη της εθελούσιας εξόδους 2.000 εργαζομένων,…thepressproject.gr
χμ... και εμένα μια πρόμο παπαριά που μου ήρθε από Κίνα γιατί αγόρασα κάτι άλλο στο bangood με ΕΛΤΑ ήρθε, σε αντίθεση με την παραγγελία από την αποθήκη στην Τσεχία που ήρθε με dpdΟ αδερφος μου εχει παραγγειλει κατι απο Κινα και το πακετο εχει αραξει σε αεροδρομιο του εξωτερικου και δεν σαλευει. Του ειπα οτι το εχουν σε καραντινα και καλο ειναι στην παραλαβη να φοραει γαντια, 15 μασκες και μετα να κανει μπανιο με μπεταντιν και να ξεπλυθει με χλωρινη.
Τον παραξενεψε οτι η επιλογη του αποστολεα ειναι ΕΛΤΑ.
Λετε να αγορασουν τα ΕΛΤΑ οι κινεζοι;