Τα courier έχουν απλά καταρρεύσει.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Meanwhile, 5/1 παρήγγειλα από αθηναϊκό μαγαζί 2 παιχνίδια (μικροδέμα), 6/1 απεστάλησαν, σήμερα τα παρέλαβα σένια 350χλμ μακριά. Να τα λέμε κι αυτά.

Το μηνυμα με την σπασμενη μυτη περασε στον κοσμο.

Meanwhile, 5/1 παρήγγειλα από αθηναϊκό μαγαζί 2 παιχνίδια (μικροδέμα), 6/1 απεστάλησαν, σήμερα τα παρέλαβα σένια 350χλμ μακριά. Να τα λέμε κι αυτά.
είπαμε από Αθήνα προς επαρχεία πάει τρένο, και εγώ τα είχα σε 2 μέρες ότι περίμενα.

Και αντριστροφα τρενο παει. 5/1 εστειλα, σήμερα παρέλαβε αυτός που εστειλα. 400 χλμ.

Και αντριστροφα τρενο παει. 5/1 εστειλα, σήμερα παρέλαβε αυτός που εστειλα. 400 χλμ.
ξεμπούκωσε δηλαδή;

Σε μενα παντα ξεκουμπωτα ηταν, τι να πω. Γι αυτο δεν εγραφα κιολας. Και βιβλιο απο amazon, νωριτερα απ' οτι προβλεποταν εφτασε, και την gpu σε 3 εργασιμες την ειχα και γενικως παρα τον πανικο δεν εχω παράπονο απο την ωρα που εφευγαν απο το καταστημα.

Κάτσε για να καταλάβω, από οπουδήποτε για να πάει Αθήνα λέμε; Με πιο κουριερ να πάω να τους χρυσώσω;

αν μπορούσα να πατήσω 10 wtf θα το έκανα :p

Τα δέματα που περίμενα από Αυστρία έφτασαν.

Από 3/12 η αποστολή -> 21/01 παραλαβή.

Τα δέματα που περίμενα από Αυστρία έφτασαν.

Από 3/12 η αποστολή -> 21/01 παραλαβή.

τότε με τον σαμαρά δεν είχαν αλλάξει κάτι και δούλευαν και απόγευμα και είχαν αρχίσει να έχουν θετικά οικονομικά αποτελέσματα τα ΕΛΤΑ; τι άλλαξε μετά;

Απο εσωτερικη πληροφορηση, η εξοδος δεν ειναι και τοσο εθελουσια. Πρεπει να παιζουν και δυο, με στοχο να μεινει ο αριθμος υπαλληλων που τους ικανοποιει ερωτικα. Το εχω δει το εργο και το ξερω σαν το training στο witcher 3.
Ποιος θελει να αφησει την δουλεια του σε χαλεπους καιρους;
Αν τα ΕΛΤΑ ειχαν μεγαλο κερδος θα τα πωλουσαν ακριβοτερα. Τα πιστευω του Κυριακου ειναι οτι το δημοσιο πρεπει να συλλεγει φορους και να ρυθμιζει την αγορα, προς ωφελος καποιων. Ειναι ευκολοτερο να μαζευεις ενοικια απο το να εχεις την επιχειρηση.

Απλο ταχυδρομειο Κερατσινι-Παιανια 2-3 μερες
Παιανια-Κερατσινι 20 μερες. Πηγαινει ο φιλος ταχυδρομειο, βρισκει και περνει το δεμα που εστειλα. Μετα μια εβδομαδα του στελνουν ειδοποιηση να παει να παραλαβει το συγκεκριμενο δεμα. Εχει γινει συχνα αυτο γιατι στελνουμε πραγματα ο ενας στον αλλο

Ο αδερφος μου εχει παραγγειλει κατι απο Κινα και το πακετο εχει αραξει σε αεροδρομιο του εξωτερικου και δεν σαλευει. Του ειπα οτι το εχουν σε καραντινα και καλο ειναι στην παραλαβη να φοραει γαντια, 15 μασκες και μετα να κανει μπανιο με μπεταντιν και να ξεπλυθει με χλωρινη.
Τον παραξενεψε οτι η επιλογη του αποστολεα ειναι ΕΛΤΑ.
Λετε να αγορασουν τα ΕΛΤΑ οι κινεζοι;

Ο αδερφος μου εχει παραγγειλει κατι απο Κινα και το πακετο εχει αραξει σε αεροδρομιο του εξωτερικου και δεν σαλευει. Του ειπα οτι το εχουν σε καραντινα και καλο ειναι στην παραλαβη να φοραει γαντια, 15 μασκες και μετα να κανει μπανιο με μπεταντιν και να ξεπλυθει με χλωρινη.
Τον παραξενεψε οτι η επιλογη του αποστολεα ειναι ΕΛΤΑ.
Λετε να αγορασουν τα ΕΛΤΑ οι κινεζοι;
χμ... και εμένα μια πρόμο παπαριά που μου ήρθε από Κίνα γιατί αγόρασα κάτι άλλο στο bangood με ΕΛΤΑ ήρθε, σε αντίθεση με την παραγγελία από την αποθήκη στην Τσεχία που ήρθε με dpd

Back