Τα courier έχουν απλά καταρρεύσει.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Στην περιοχή μας η χειρότερη είναι η easymail. Δεν ξέρω από που ξεφύτρωσε αλλά πραγματικά δεν υπάρχουν. Και το ψέμα πάει σύννεφο.
Περιμένουμε δύο δέματα και τα δύο σε διαφορετικά ονόματα. Εχει έρθει μήνυμα ότι θα βγει για παράδοση, οπότε λέω ας κάνω καμιά δουλειά στην αυλή για να τον πετύχω κιόλας.
Πέρασε όλη η μέρα και ο διανομέας δεν φάνηκε.
Την επόμενη μου είπαν ότι πέρασε και δεν με βρήκε. Τους λέω ότι τον περίμενα στην αυλή κι επίσης πρέπει να ειδοποιήσει ότι πέρασε και έλλειπα. Το γυρίζουν στο ότι με πήρε τηλέφωνο. Ορίστε το ιστορικό κλήσεων.
Ε να ξέρετε, μπορεί να έκανε λάθος στην πληκτρολόγηση….
Τελικά δεν έβρισκαν ούτε τα δέματα στην αποθήκη τους γιατί λέει ότι άμα το σκαναρεις για παράδοση και γυρίσει πίσω, δεν ξανασκανάρεται. Δηλαδή μου είπαν ότι έχουν μια αποθήκη πίσω τους, με δέματα που δεν βρήκαν παραλήπτη χωρίς να είναι περασμένα πουθενά.

Εν τελει μπήκα μέσα και βρήκα μόνος μου τα δέματα, αναγνωρίζοντας τις σακούλες του καταστήματος. Εκεί όμως το ξανασκάναρε.
Ευτυχώς στο Τεμου έχει επιλογή να μην ξαναέρθει δέμα με δαύτους και έχω παντρευτεί την ΕΛΤΑ κούριερ που είναι με διαφορά η καλύτερη.

box now και skroutz point μόνο. Αντε και acs αν το βάλουν και αυτοί σε κάποιο box τους.

Υπαινισσόμενος ότι όλα τα καταστήματα σου δίνουν in the first place, δυνατότητα να επιλέξεις τον κούριερ της αρεσκείας σου. Σ' ωραίος.

Box now όντως καλό service. Δυστυχώς, είναι περισσότερο διαδεδομένο στις συναλλαγές μεταξύ ιδιωτών, παρά στα καταστήματα.

Back