What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τα καλύτερα games του 2020 – Η χρονιά της Μεγάλης Εμπλοκής

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Είναι αδιανόητο το πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος, καθότι πέρσι τέτοια εποχή σκαρώναμε άρθρα για τα games της δεκαετίας ανά κατηγορία. Τότε ο κορονοϊός ήταν ένα απλό πεντάλεπτο αφιερωμένο στις ειδήσεις που αφιέρωναν το πόσο δύσκολα περνάνε οι Wuhan-έζοι από την κυβέρνηση της Κίνας που περιόριζε την ελευθερία τους (και ότι “θα πεθάνουμε όλοι”). Η ειρωνεία χτύπησε τις πόρτες της υπόλοιπης υφηλίου, λίγους μήνες αργότερα.



Ως φυσικό επακόλουθο για το χόμπυ μας, το 2020 σημαδεύτηκε από πάρα πολλές αναβολές μεγάλων κυκλοφοριών που έμελλε να δούμε στις αρχές του έτους. Ορισμένες, όπως το Cyberpunk 2077, έμελλε να κυκλοφορήσουν οριακά στο νήμα του απερχόμενου έτους, άλλες έχουν γίνει meme ήδη πριν την κυκλοφορία τους με συνεχείς ανακατατάξεις στην ομάδα ανάπτυξης, όπως στο Vampire the Masquerade: Bloodlines 2. Εντούτοις, πάρα πολλοί άλλοι τίτλοι κατάφεραν όχι μόνο να...

Continue reading...
 
Last edited by a moderator:

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Kαλά διάβαζα και διάβαζα για όλα αυτά τα τριτοτέταρτης κατηγορίας γκέημς και λέω αν δεν έχουν το ΦΩΛΓΚΑΗΖ μέσα θα τους σπάσω τα γόνατα χτυπήσω φιλικά στη πλάτη όλους εκεί μέσα. Ευχαριστώ κύριε Βόρειε για την πρωτοβουλία, οι υπόλοιποι ΝΙΩΣΤΕ πριν να είναι πολύ αργά. ΝΙΩΣΤΕ ΛΕΜΕ!
 
Top Bottom