What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τα καλύτερα horror games για PC (άντε και σε κονσόλα αν αξίζει)

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<iframe src="//www.youtube.com/embed/ZfLsUVbcyIc" width="560" height="314" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Φαίνεται πολύ καλό. Το μόνο θέμα είναι να καταφέρει να γίνει released  και να μην έχει τίποτα τραβήγματα από την Capcom, γιατί σε κάποια σημεία παραμοιάζει με τα Resident evil.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Μπροούζαρα τα απκόμινγκ στον ατμό πριν και είδα αυτό. Αφού κατάφερα και τέλειωσα μόλις 2 χρόνια αργότερα το ρέσιντεντ το 7 και πριν από αυτό το ρημάδερντ, πλέον κοιτάμε μπροστά.

https://www.youtube.com/watch?v=EqiRf1TK9PQ
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
https://www.relyonhorror.com/articles/alone-in-the-dark-the-new-nightmare-18th-anniversary-retrospective/
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
https://www.youtube.com/watch?v=uq1IwtotcPA

Hype!
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Δεν είχα ιδέα, οι δημιουργοί λέει, είχαν ξεκινήσει remake του RE2 :O

Πρέπει να έχουν μεράκι..
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Ναι είχαν ξεκινήσει με ένα (unofficial προφανώς) remake στο 2, μέχρι που η Capcom τους ζήτησε να σταματήσουν γιατί ετοίμαζαν αυτοί το remake. Μάλιστα τους κάλεσαν από την Capcom στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στην Ιαπωνία, για να τους πουν πόσο είχαν εντυπωσιαστεί με τη δουλειά τους και να δώσουν συμβουλές. Κάτι που βοήθησε φαίνεται καθώς πήγαν στο kickstarter με το Daymare που ήταν εμπνευσμένο από τα re 2-3 και έριξε και η Capcom heads up από τα social media της.

Παρόλο που το παιχνίδι πρόσφερε μέχρι και επιλογή μεταξύ over the shoulder και fixed perspective όπως τα παλιά RE, δεν έπιασε το στόχο του. Ευτυχώς βρήκαν publisher άμεσα και συνεχίστηκε η ανάπτυξη του. Για να πω την αλήθεια, μετά από αυτά που είδα στο REmake 2, δεν περιμένω ρεαλιστικά τέτοια επίπεδα λεπτομέρειας στην αναπαράσταση του gore και στο feedback της ζημιάς, αλλά όπως και να 'χει το περιμένω πως και πως λόγω old school νοοτροπίας και ατμόσφαιρας.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Lovecraftianό Space SciFi Horror game από την Funcom. Κυκλοφορεί στο προσεχές Halloween. Χεχ.

https://store.steampowered.com/app/1012840/Moons_of_Madness/">https://store.steampowered.com/app/1012840/Moons_of_Madness/
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Στα screenshots βλέπω orochi group. Θα έχει σχέση και με το Secret World λοιπόν.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
https://www.youtube.com/watch?1=&amp;v=0ZxdUwx8KxQ
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Σχετικά με αυτό που κουβεντιάζαμε χτες στο discord ;-)

 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Το Moons of Madness το περιμένω πάνω από δύο χρόνια. Μακάρι να είναι όντως έτοιμο και να μην το κυκλοφορήσουν όπως να 'ναι για να προλάβουν το spooky Halloween.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Μόλις τελείωσα το Agony (unrated) και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Το γεγονός ότι βρίσκεσαι στην κόλαση σου προκαλεί από μόνο του δέος, πόσο μάλλον περισσότερο που στο περιβάλλον έχει γίνει καταπληκτική δουλειά. Οι φωνές των κολασμένων τρυπάνε τα αυτιά μας και το αίμα ρέει σε ποτάμια τριγύρω. Ο ζόφος μοιάζει να θέλει να μας καταβροχθίσει σε κάθε μας βήμα, αλλά πιο πιθανό είναι να το κάνει κάποιο από τα δαιμονικά βδελύγματα που κυκλοφορούν γύρω μας.

Και κάπου εδώ σταματάνε τα ωραία και αρχίζει να χωλαίνει το πράγμα. Η ιστορία ενώ θα μπορούσε να προσφέρει πολλά λόγο του setting, υποφέρει από την κλασική ασθένεια αρκετών horror, που για να μάθεις περισσότερα για αυτή, πρέπει να μαζέψεις collectibles. Πολλά collectibles…. Χωρίς υπερβολές σε πολλά σημεία τα μαζεύεις δύο δύο από κάτω. Από κολασμένος καταλήγεις treasure hunter. Φυσικά μπορεί κάποιος να τα αγνοήσει και να πάει μόνο στο story, που όπως είπαμε τα χρειάζεται για να το καταλάβει πλήρως. Φαύλος κύκλος δήλαδή.

Ακόμα όμως και να αποφασίσει να τα αγνοήσει κανείς, οι developers καταφέραν και κάνουν το gameplay βαρετό. Ναι!! Βρίσκεσαι στην κόλαση και βαριέσαι. achievement granted. Περισσότερη ώρα μου έπαιρνε να βρω τον δρόμο μου μέσα στους λαβυρινθώδες διαδρόμους, παρά να προσπαθώ να αποφύγω τα πλάσματα της κόλασης που θέλαν το κεφάλι μου. Αυτό δεν θα ήταν από μόνο του κακό, μιας και πάντα μου αρέσει η εξερεύνηση στα παιχνίδια, αλλά εδώ δυστυχώς έχει υλοποιηθεί με αρκετά κουραστικό και ανούσιο τρόπο. Καμία σχέση με Amnesia στην κόλαση ή έστω κάτι κοντά, όπως θα μπορούσε κάποιος να ελπίζει. Τα διάφορα διαβολοσπέρματα που μας κυνηγάνε, είναι σχετικά ακίνδυνα, εκτός από ένα που έτσι και μας γραπώσει είναι instadeath. Όλα τα υπόλοιπα, απλώς κόβουν λίγο hp, μόνο και μόνο για να μας ενοχλούν στο να εξερευνήσουμε με την ησυχία μας. Ο πιο θανατηφόρος εχθρός, καταλλήγει να είναι το collιsion detector του παιχνιδιού που μπορεί στο ξεκάρφωτο όταν περνάμε κάποια γέφυρα να μας στείλει στα τάρταρα, ή να μας σκαλώσει κάπου που δεν έπρεπε ενώ στο κατόπι μας είναι καμιά δαιμόνισσα. Παράλληλα δυσχεραίνει πολύ την προσπάθειά μας να βρούμε τον δρόμο μας, μιας και πολλές φορές μας αποκλείει την πρόσβαση από σημεία όπου ξεκάθαρα υπάρχει κενό, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε αν πρέπει να πάμε από άλλο δρόμο ή εμείς δεν κάνουμε κάτι καλά

Όμως υπάρχει ελπίδα. Μετά τους τίτλους τέλους ήμουν αρκετά μαζοχιστής να δοκιμάσω το Succubus mode, που προστέθηκε σχετικά πρόσφατα στο παιχνίδι, όπου όπως καταλάβατε, αυτή τη φορά αντί για κολασμένο ελέγχετε μία succubus. Διάολε! Αν και περνάτε περίπου από τα ίδια μέρη που περάσατε στο main story, αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Από τη στιγμή που αντί για τον καρπαζοεισπράχτορα, είχα μια πολεμική μηχανή, με έκανε να απολαύσω περισσοτερο το παιχνίδι, έχοντας σαν μοναδικό μου εχθρό τους μηχανισμούς του. Πραγματικά τίποτα δεν γλυτώνει από τα νύχια της, είτε κολασμένοι είτε θεόρατοι δαίμονες, αφήνοντας μου αυτή τη φορά την δυνατότητα να εξερευνώ με την ησυχία μου την κόλαση. Μπορεί να μην είχα την αίσθηση του τρόμου που θα είχε το θύμα, αλλά την απόλαυσα πολύ περισσότερο σαν θύτης. οι 4 περίπου ώρες σαν succubus, έναντι των 12 του main story με έκαναν τελικά να θέλω να δω το sequel του παιχνιδιού, όταν με το καλό κυκλοφορήσει.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,272
Το Succubus mode ακούγεται πολύ ενδιαφέρον.
 
Top Bottom