Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Διαβαζω για ελεγχομενη κατεδαφιση γεφυρας στα Μποζαΐτικα στην Πατρα η οποια πηγε τελεια και πλακωθηκαν ατομα.

@nitro912gr Τι μαθαινεις;

Έκαναν κατεδάφιση και οι γύφτοι χώθηκαν κάτω από την γέφυρα και έπαιρναν τα σίδερα ενώ από πάνω έριχνε ο εκσκαφέας...

Η εταιρία δηλώνει ότι είχαν αποκλείσει την περιοχή βέβαια, αλλά έχω δει πολλά εργολαβικά για να πω αν είχαν κλείσει και πήδηξαν μάντρες οι γύφτοι ή πράγματι ήταν ξέφραγο αμπέλι.

Παντως σε εικονες δειχνει να επεσε και εκσκαφεας η κατι παρομοιο οποτε ηταν ψιλο απροβλεπτο το πεσιμο της γεφυρας.

Από νομικής άποψης ο εργολάβος. Από πραγματικής άποψης, οι γύφτοι που πάνε σε τέτοιες περιπτώσεις και χώνονται δίπλα εκεί που γκρεμίζουν για να πάρουν τα παλιοσίδερα.
Από φίλο που δουλεύει σε τέτοιες δουλειές μου έλεγε ότι γκρέμιζαν πριν κανά χρόνο κάτι υποδομές σε παρόμοια φάση και έριχνε τα μπετά ο εκσκαφέας και έτρεχαν οι άλλοι από κάτω, ενώ έπεφταν κομμάτια μπετό και τράβαγαν τα σίδερα, τους έδιωχναν χώνονταν ξανά και ξανά και ξανά. Τους έλεγαν θα σκοτωθείτε, τίποτα, έπεφταν σαν ακρίδες ποιος θα πρωτοπρολάβει να πάρει τα παλιοσίδερα.

Από τους πρώτους που πήγε το μυαλό μου οι θεματοφύλακες... μετά έρχονται οι του ΝΙΚΗ

ΓΟΥΑΖΑΑΑΑΠ

πωπωωω, και την ειχα κακολογησει τοσο καιρο αδικως την ΤΑΙΝΙΑΡΑ.
κατσε τωρα που γυριζει, πριν διαβασει ο ΠΕ τα ρεπορταζ....

- ε, αγαπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη, θες να παμε σινεμαδακι???

πωπωωω, και την ειχα κακολογησει τοσο καιρο αδικως την ΤΑΙΝΙΑΡΑ.
κατσε τωρα που γυριζει, πριν διαβασει ο ΠΕ τα ρεπορταζ....

- ε, αγαπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη, θες να παμε σινεμαδακι???

Και άμα πάτε σινεμά και σου πει μετά "Τι μαλακία ήταν αυτή αγάπη μου", τι θα κάνεις; :Ρ

Εν τω μεταξύ, η άλλη η 23χρονη που μπήκε στο ρέντιτ για να πει το "κατόρθωμά" της, μπέρδεψε τον Ράιαν Γκόσλινγκ με τον Ράιαν Ρέινολντς.

@nitro912gr άκου που σου λέω: η νέα γενιά έχει καμένη φλάντζα. Προχώρα με τα Σίριους Σαμ άφοβα!!! :Ρ

Μου αρέσει που φοβόσουν το gone girl (μόνο ΑΛΗΘΕΙΕΣ αυτή η ταινία) :ROFLMAO:

πιο πολυ με φοβιζει το μνημονικο σου αδαν...
ενω εγω θυμαμαι οτι κατι ειχαμε συζητησει, αλλά δεν θυμαμαι τι ακριβως.
και δεν ξερω αν θελω να μαθω κιολας. 🤔🥳😎

Back