Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πάντως δεν ξέρω αν το ανέφερε άλλος, το σήμα για μένα είναι κλεμμένο από το X Window System

X11.svg

Πάντως δεν ξέρω αν το ανέφερε άλλος, το σήμα για μένα είναι κλεμμένο από το X Window System

X11.svg

γνωστή η μλκ που τον δέρνει τον μούσχαρο για το κλοπιράιτ.

"...ο άνδρας υποστήριξε ότι ήταν ένα ατύχημα, καθώς έπεσε από σκάλα και προσγειώθηκε πάνω στο αλάτι..."

εγω σας τα χω πει. να μην εχετε σκαλες στο σπιτι. ειναι επικινδυνες.

ωστοσο, αρκετα based ν ανεβαινεις γυμνος στην σκαλα, να πεφτεις και να προσγειωνεσαι, που αλλού? στην αλατιερα.
να θυμασαι συφορουμιτη. το τσιγκινο βρακι δεν το βγανουμε ουτε στο σπιτι. οι κινδυνοι παραμονευουν.

Γιατί μπήκε αμέσως στο χειρουργείο; Ξέμειναν από αλάτι;

Γιατί μπήκε αμέσως στο χειρουργείο; Ξέμειναν από αλάτι;

Δεν διαβασες το αρθρο; το ειχε μεσα ηδη 2-3 μερες και επρεπε να βγει γιατι θα παθαινε μολυνση. Οταν χιονισει, ειμαι σιγουρος οτι ολο και καποιος θα του πει, κουνα τον πισινο σου να πεσει το αλατι για να φυγουμε.

Δεν διαβασες το αρθρο; το ειχε μεσα ηδη 2-3 μερες και επρεπε να βγει γιατι θα παθαινε μολυνση. Οταν χιονισει, ειμαι σιγουρος οτι ολο και καποιος θα του πει, κουνα τον πισινο σου να πεσει το αλατι για να φυγουμε.

Ομολογώ πως δεν το διάβασα σχολαστικά. Μόνο τα "βασικά"...

Εγω το διαβασα τρεις- εξι εφτα φορες. Με επιασε νευρικο γελιο απο την δυστηχια του ανθρωπου.
Ισως θα πρεπει να το διαβασεις προσεκτικα, σοβαρα. Στο τελος λεει οτι καποιοι του το καρφωσαν με το ζορι.

Εγω το διαβασα τρεις- εξι εφτα φορες. Με επιασε νευρικο γελιο απο την δυστηχια του ανθρωπου.
Ισως θα πρεπει να το διαβασεις προσεκτικα, σοβαρα. Στο τελος λεει οτι καποιοι του το καρφωσαν με το ζορι.

Αμάν ζημιάαα.... Τώρα το διάβασα. Πάλι καλά να λέμε που δε βρέθηκε με κάνα μύλο πιπεριού. Ίσως δε χρώσταγε και τόσα πολλά.

Ιδού η Μήλος ιδού και η αλατιέρα λοιπόν.

αρκετα based ν ανεβαινεις γυμνος στην σκαλα, να πεφτεις και να προσγειωνεσαι, που αλλού? στην αλατιερα.
να θυμασαι συφορουμιτη. το τσιγκινο βρακι δεν το βγανουμε ουτε στο σπιτι. οι κινδυνοι παραμονευουν.

Ολοι το ιδιο λενε, καθισα πανω στην αλατιερα, το μηλο, το αγγουρι, Αυτα διαβαζω και φοβαμαι να καθισω σε καρεκλα και εχω κοψει να καθομαι σε σκαμπο. Το περιεργο ειναι οτι πεφτουν με τον πισινο σε ολα αυτα τα πραγματα αλλα κανενας, ποτε, δεν καθισε πανω σε lego τουβλακι, μονο τα πατανε.

Με στεναχωρεί πάρα πολύ ότι γίνονται πιά πρωτοσέλιδο τέτοιες ειδήσεις όπως και αυτή με την αλατιέρα. Σημάδι ότι η ελληνική κοινωνία συντηρητικοποιείται ολοένα και περισσότερο.

Επίσης, για το άρθρο από Σύρο. Σκέφτηκε κανείς σας ότι δεν μπορούσε να αφήσει άλλο την αλατιερα εκεί γιατί αυτά πάνε σετάκι με την πιπεριέρα?

Η ελληνικια δημοσιογραφια, ειχε απο παλια μια παιχνιδιαρικη αγαπη για τα κινηματα. Τα βαφτιζει οπως θελει και βαζει οποιο στιγμα θελει.

Back