What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τα νέα της επικαιρότητας

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Λίγο τσιτωμένα τα "όργανα" στο Αμέρικα, δε βρίσκετε; :Ρ

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Έψαχνα να βρω έναν μακρινό συγγενή σε άλλη πολιτεία του βαθύ νότου και οδηγούσα ανάμεσα σε κάτι δίπατα σπίτια εκατοντάδων τετραγωνικών και με τεράστιες αυλές, οδηγώντας σιγά ώστε να βλέπω τα νούμερα.
Σε κάποια φάση άρχισαν να βγαίνουν έξω και να με κοιτάνε διάφοροι περίεργα. Επιταχυνα κι έφυγα.
Την άλλη μέρα ευτυχώς τον βρήκα στο μαγαζί του και μου είπε ότι θεωρούσαν ότι προφανώς είμαι εκεί για να τους κλέψω και πως κάνω αναγνωριστική βόλτα. Αν δεν οδηγούσα Volvo μάλλον θα μου είχαν κάνει σκηνικό και πως αν παταγα σε λάθος οικόπεδο θα μου την μπουμπουναγαν εύκολα.

Μετά με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι να μείνω εκεί μόνιμα μιας που μπορούσα να βρω κακοπληρωμένη δουλειά στο αντικείμενό μου. Γέλασα, τσουγκρισα το κρασί του κι έφυγα.

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Σε κάποια φάση άρχισαν να βγαίνουν έξω και να με κοιτάνε διάφοροι περίεργα
Δεν ξέρω τι άλλο περίμενες. Και γω το ίδιο θα έκανα, για να σε τσεκαρω και στη καλύτερη αν ρωτήσεις τπτ να σε ενημερώσω.

Γιαντα δε σταματούσες ρε άνθρωπε όταν βγηκαν έξω να ζητήσεις οδηγίες;

lelos kounelos

Tarrasque
Δεν ξέρω τι άλλο περίμενες. Και γω το ίδιο θα έκανα, για να σε τσεκαρω και στη καλύτερη αν ρωτήσεις τπτ να σε ενημερώσω.

Γιατι θα τον πυροβολουσαν και δεν θα φωναζαν ασθενοφορο, επειδη δεν θα ηξεραν εαν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να το πληρωσει.

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
τον έχεις δε ρε τον @Chronomancy ? θα τον πέρναγαν για λάθρο από Μαξικό αν έχει πάρει λίγο χρώμα μεσογειακό :p πιστόλι με την μια
Καλοκαιρινό πουκάμισο, χρυσή καδένα (και ας είναι ντεμι), συγκαμένο περπάτημα και ομιλία σαν να μασάς καμιά δεκαριά μπαμπαλου.
Θα περάσει για ντρακ ντηλερ στο Αμέρικα και καρπουζάς από το Πύργο Ηλείας στην Ελλάδα.

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Hola buenes. Esa son reebok o son Nike.
Me gusta bebe en el camión de tacos.

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Μέσα για την κλήρωση.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member

Dim Gian Bot

Death Knight

Κι αν έπεφτε κάνα βελανίδι;... Μακελειό θα γινόταν. :Ρ

lelos kounelos

Tarrasque
Εντωμεταξύ οι λάθρο από το Μεξικό...

Στην Αφρικη να δειτε τι γινεται. Εχω σοβαρες αμφιβολιες εαν οι 800 στους 1000 που συναντουσα, μεχρι να παω να παρω τσιγαρα, ηταν νομιμα στην χωρα. Δεν το ειδα ολο το βιντεο αλλα νομιζω οτι οσοι περνουσαν τον φραχτη ηταν απο νοτια Κινα. Μετα τα ηλεκτρονικα, οι κινεζοι που ταξιδευουν παρανομα πρεπει να ειναι το δευτερο μεγαλυτερο ειδος ειδος που εξαγει η Κινα.
Καλα, για αρκετους μηνες κι εγω παρανομα ημουν στην χωρα την Αφρικανικη. γραφειοκρατικες μπουρδιτσες. Δεν πειραζω κανεναν γιατι να με διωξετε;

Μου αρεσει που η καμερα τους περιμενε να ερθουν, κανονισμενα πραγματα και οργανωμενα.

Eaglos

Mind-flayer

wtf
Ζουν σε σπηλαιο 30 μετρων = διαμένουν σε αυτοσχέδιο παράπηγμα που δεν υπάρχουν τα απολύτως απαραίτητα, και κάτω από το χωμάτινο δάπεδο έχουν σκάψει τούνελ μήκους 30 μέτρων που καταλήγει σε μια ρεματιά.

Στο πατο και ακομα παραπερα για την ελληνικη δημοσιογραφια.

lelos kounelos

Tarrasque
Οι ελληνες δημοσιογραφοι και οι ελληνικες πολικες αρκουδες ειναι τα θεμελια της ελληνικης κοινωνιας.

Σε αλλα νεα που ειδα κατω απο το αρθρο. καποιοι περασαν εναν αξεχαστο Βαλεντινο

Tony Corvus

Ancient Red Dragon

Dim Gian Bot

Death Knight
Σε αλλα νεα που ειδα κατω απο το αρθρο. καποιοι περασαν εναν αξεχαστο Βαλεντινο

Πάλι καλά που επιβεβαιώθηκε με αυτόν τον τρόπο το πόσο ψυχοπαθής ήταν η κοπέλα. Θα μπορούσε το παιδί να ξύπναγε καμιά μέρα χωρίς λιλί...

Top Bottom