Τον... λιβάνιζε;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ο Πρόεδρος του Ομίλου της ΣΕΚΕ κ. Κώστας Καραμανλής....
Η ΣΕΚΕ είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρεία καπνού στην Ελλάδα, αναπτύσσει συνεχώς την παρουσία της στη ΝΑ Ευρώπη
βέβαια δεν έχει άδικο, όλες αυτές οι μπούρδες είναι ψυχολογικές, πες στον άλλον ότι είναι ζώδιο τάδε και όχι τάδε και αυτόματα θα συμπεριφέρεται όπως προστάζει ο ωροσκόπος του ξέρω εγώ...![]()
Στο πρώτο παιδί πείραξα τον ωροσκόπο γιατί θα γινόταν Αιγόκερως και είπα «άστο» λέει η Σπυροπούλου
Του βάλαμε λίγο Δίδυμο να γίνει πιο spicy, πρόσθεσε η παρουσιάστριαwww.protothema.gr
Sad but trueβέβαια δεν έχει άδικο, όλες αυτές οι μπούρδες είναι ψυχολογικές, πες στον άλλον ότι είναι ζώδιο τάδε και όχι τάδε και αυτόματα θα συμπεριφέρεται όπως προστάζει ο ωροσκόπος του ξέρω εγώ...
![]()
Στο πρώτο παιδί πείραξα τον ωροσκόπο γιατί θα γινόταν Αιγόκερως και είπα «άστο» λέει η Σπυροπούλου
Του βάλαμε λίγο Δίδυμο να γίνει πιο spicy, πρόσθεσε η παρουσιάστριαwww.protothema.gr
καλα, εσυ σιγουρα εισαι υδροχοος.Τόσο χαμένος χρόνος, για δεισιδαιμονίες!!!!
Τουλάχιστον προλάβαμε γιουροβίζιον και θα προλάβουμε και ευρωεκλογές.δεν το προλαβαινουμε το γιουρο, γαμωτο.
Αυτο ειναι καλο. no more football anymore.δεν το προλαβαινουμε το γιουρο, γαμωτο.
Να γινουν ολα σκονη, να εξαφανιστουν οι κυβερνησεις, οι στρατοι, οι πολιτικες παπαριες κ.α και να περιπλανιομαστε ελευθερα ως καταραμενοι, χωρις ελπιδα, γιατι οι ελπιδες ειναι και ψεματα.