Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ΣÏνάνÏηÏη Î. ÎαÏαμανλή με Ïον ÏÏÏεδÏο ÏÎ·Ï JTI

Ο Πρόεδρος του Ομίλου της ΣΕΚΕ κ. Κώστας Καραμανλής....
Η ΣΕΚΕ είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρεία καπνού στην Ελλάδα, αναπτύσσει συνεχώς την παρουσία της στη ΝΑ Ευρώπη

Τελικά όντως κάνει μπάφους κ παίζει Pro...

βέβαια δεν έχει άδικο, όλες αυτές οι μπούρδες είναι ψυχολογικές, πες στον άλλον ότι είναι ζώδιο τάδε και όχι τάδε και αυτόματα θα συμπεριφέρεται όπως προστάζει ο ωροσκόπος του ξέρω εγώ...

βέβαια δεν έχει άδικο, όλες αυτές οι μπούρδες είναι ψυχολογικές, πες στον άλλον ότι είναι ζώδιο τάδε και όχι τάδε και αυτόματα θα συμπεριφέρεται όπως προστάζει ο ωροσκόπος του ξέρω εγώ...
Sad but true

Θα μπορουσε να ορισει και το ζωδιο, με καλες πιθανοτητες, αλλα ειναι ηλιθια για να βιαστει ή να το καθυστερησει λιγο.

Γιατί, τι έχει ο ωροσκόπος Αιγόκερως κερία μου; Μήπως είναι πολύ υπεύθυνος και down to earth για τα μούτρα σου;

και το εβδομο αστερι στην γιουρολήγκ.
να τα λεμε κι αυτα.

δεν το προλαβαινουμε το γιουρο, γαμωτο.
Αυτο ειναι καλο. no more football anymore.
Να γινουν ολα σκονη, να εξαφανιστουν οι κυβερνησεις, οι στρατοι, οι πολιτικες παπαριες κ.α και να περιπλανιομαστε ελευθερα ως καταραμενοι, χωρις ελπιδα, γιατι οι ελπιδες ειναι και ψεματα.
EDIT
Και χωρις μπαλα, γιατι δεν θα μπορουμε να κλωτσησουμε, θα σερνομαστε ή δεν θα εχουμε ποδια και χωρις δοκαρια, γιατι δεν θα υπαρχει τιποτα ορθιο.

Να γινουν ολα σκονη, να εξαφανιστουν οι κυβερνησεις, οι στρατοι, οι πολιτικες παπαριες κ.α και να περιπλανιομαστε ελευθερα ως καταραμενοι, χωρις ελπιδα, γιατι οι ελπιδες ειναι και ψεματα.

Ούτε στα πχιο τρελά όνειρα του Michael Bay δε γίνονται αυτά. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!

Back