Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ΠΕ-OS

λινουξ ντιστρο είναι*

τι λες ρε λελομου?? τα δικα σου θα σβησω.
αυτα που εγραψες να μπαναρω, ειναι τα μονα που θ αφησω.

οσο για το ΠΕ, ας χαθει στα κρόνικλς της κούνενας η πληροφορια αυτη. ας ειναι το προαιωνιο thread, η αορατος γραμμή που ενωνει μεχρι το τελος των αιωνων, αμην, τις παμπαλαιες καραβανες - δεινοσαυρους του ρεηκουί, πριν ισως ακομη γινει ρεηκουί.

τι λες ρε λελομου?? τα δικα σου θα σβησω.

Το ξερω, δεν ηθελα να εξυψωσω τον εαυτο μου. Δεν μου αρεσει να περιαυτολογω. Προσεχω να μην πεσω στα διχτυα του ναρκισσισμου.

Ας αφησουμε λοιπον τις συζυγους για τις νοικοκυρες του φουμπου. Την δικια μου ηθελα να την αφησω στην φυλακη αλλα τι να κανουμε;
Εχω αισθηματα καλα, ακομα και για τους αδικους.
Το χαλικι στο παπουτσι, ειναι κατι που μπορει να συμβει στον καθενα. Δεν το ξεραμε πριν το τελευταιο βημα. Μπορει να μας ενοχλει αλλα κραταει και αφθαρτη την σολα. Καποιες φορες, μπορει να σκυψουμε και να δουμε οτι ειναι ψηγμα χρυσου ή διαμαντι, απλα δεν το ξεραμε και τοτε ξερουμε οτι το κραταμε.
Οταν ειναι απλο χαλικι, που μας κανει να κουτσαινουμε και τρυπαει την σολα, καλο ειναι να το βγαζουμε.

μην εισαι των ακρων, τρολερε κουνέλο.

ουτε χαλικι, ουτε διαμαντι. αμα ειναι χαλικι, πως ν αντεξει διπλα στον πολυτιμο λιθο τοσο καιρο?
και τα διαμαντια ειναι για τα παραμυθια... οκ, βλεπωμε φανταζυ, μας αρεζει, αλλά εδω εχουμε να κανουμε με πραγματικοτητα. και το ταπεινο ασημι λοιπον μια χαρα μας κανει.

ο άθρωπας ειναι πλεονεκτικο, αχορταγο ον. οτι του μοιαζει διαμαντι στην αρχη, μετα απο λιγο θολωνει και απομυθοποιειται ευκολα και επωδυνα. ασε λοιπον τους υπερπολυτιμους λιθους να ζουν στην φαντασια μας, οπου δεν τους αγγιζει κανεις. και κυριως εμεις.

Θέλω να δω και την απάντηση αν υπάρχει, γιατί και λόγω δουλειάς που μπαινοβγαίνω σε πολλές οικοδομές και μιλάω με πολλούς ιδιοκτήτες, έχω δει και μια και δυο φορές κόσμο που νόμιζε ότι πλήρωνε και το "διαχειριστικό γραφείο" τα έκανε καλής ποιότητας χόρτο, και το μάθαιναν όταν ερχόταν η ΔΕΗ και έκοβε το κοινόχρηστο ρεύμα και μέναν χωρίς ασανσέρ. Πάντα μου κάνει εντύπωση πώς άνθρωποι απλά εμπιστεύονται ορισμένους "επαγγελματίες", και σκάνε χρήμα χωρίς αποδείξεις καταβολής, εξόφλησης, οτιδήποτε.

Θέλω να δω και την απάντηση αν υπάρχει, γιατί και λόγω δουλειάς που μπαινοβγαίνω σε πολλές οικοδομές και μιλάω με πολλούς ιδιοκτήτες, έχω δει και μια και δυο φορές κόσμο που νόμιζε ότι πλήρωνε και το "διαχειριστικό γραφείο" τα έκανε καλής ποιότητας χόρτο, και το μάθαιναν όταν ερχόταν η ΔΕΗ και έκοβε το κοινόχρηστο ρεύμα και μέναν χωρίς ασανσέρ. Πάντα μου κάνει εντύπωση πώς άνθρωποι απλά εμπιστεύονται ορισμένους "επαγγελματίες", και σκάνε χρήμα χωρίς αποδείξεις καταβολής, εξόφλησης, οτιδήποτε.

Οντως εχει γινει εξωδικο, αλλα η κε-Ρanam-εως λεει οτι εχουν ξαναγινει αγωγες και εχουν απορριφθει γιατι λεει τα πλερωνει

Δηλαδή οι άλλοι της στέλνουν εξώδικα για τα lulz?

Θα το χαρακτήριζα εξωφρενικό, αλλά θα διατηρήσω ένα 10% επιφυλακτικότητας, γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μου με συνιδιοκτήτες σε πολυκατοικίες, δυστυχώς είναι μέρος της δουλειάς μου. Πριν ένα μήνα πελάτισσα με ρωτούσε άμα μπορώ να φέρω νύχτα συνεργείο για να γκρεμίσει το στέγαστρο του ισόγειου μαγαζιού επειδή φοβάται ότι κλεφτοβιαστές θα σκαρφαλώσουν στο μπαλκόνι της, αλλά η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού δεν την καταλαβαίνει και δεν το γκρεμίζει μόνη της.

Οι γυναικες παιρνουν μονο αυτο που θελουν και πετανε τα υπολοιπα.
Lelos Kounelos.

Εχω παραδειγμα(τα) παλαιοτερα αλλα και προσφατα, γιατι καποια πραγματα δεν αλλαζουν.
Δεν μας παιρνουν οι λεπτομερειες για να τα ανεφερω.

Ηρθα να δηλωσω οτι παυω τα κλικ σε τιτλους που περιεχουν την λεξη βιγκαν. Κατω απο αυτον τον τιτλο δεν υπαρχει ουτε ενα, κανενα λεμε, φυσιολογικο ή εστω κατι που να εχει μια φυσιολογικοτητα αρθρο. Οι βιγκανανθρωποι ειναι ατομα με ψυχολογικα προβληματα και τρισμεγιστες ατενσιον χοoρς. Ειναι γενετικο προβλημα.
Δεν μιλαω για βιγκαν κιμα και για τυρι απο χρυσανθεμα. Με αυτα αηδιαζουμε ολοι μας. Οταν λεω ολοι μας, εννοω τους ανθρωπους με τα κλασσικα ψυχολογικα θεματα, τα ορθοδοξα.
Η αλλη πηγε και εκοψε τις σαλπιγγες της και τις εκανε κολιε. Αυτο τωρα ειναι ειδηση και οχι ψυχιατρικη γνωματευση.

Back