Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εγω, απο το βιντεο, κραταω μονο το τελος. Ουτε ο ευαγγελατος δεν την παλεψε.
btw
νοικιαζω το σπιτακι της φωτογραφιας. 800€ ενοικιο και 4 ενοικια μπροστατζα, για το γκαραντι. Οι ζημιες στον ενοικιαστη. Συμβολαιο για 6 χρονια.

house.png

Για το FYI και σιγουρα καποιοι θα νοιωσετε φαγουρα με το X και θα θελησετε να το ξυσετε. Οι κατσαριδες την γουσταρουν την χλωρινη, δηλαδη πινουν κιολας να πανε κατω τα φαρμακια. Το οινοπνευμα ομως, ειναι μια αλλη ιστορια. εκτος των αλλων. ξεραινει το armor τους.

Διάβασα το παραπάνω και μου ήρθε στο μυαλό η παρακάτω σκηνή

Αστυνομικός πήγε να κάνει παρατήρηση σε πάρτι και τον πέρασαν για στρίπερ

δεν ξερω γιατι, διαβαζοντας την ειδηση ξεκινησε ΑΥΤΟΜΑΤΑ να παιζει αυτο στο μυαλο μου (δωσε σημασια. το βιδεο που λινκαρω ειναι ακομα πιο γκει, απ τα υπολοιπα οφισιαλ που κυκλοφορουν, και ξερεις, αυτο δεν ειναι καθολου ευκολο....)
καλα. περιττο να ειπωθει οτι προκειται για Τραγουδαρα, αλλα αυτο ΔΕΝ ειναι το θεμα μας.
βάμος:

Αυτοί που χαίρονται περισσότερο που έρχονται Χριστούγεννα είναι η Mariah Carrey και τα Jumbo. Σε 2-3 χρόνια το βιντεάκι της για τα Χριστούγεννα θα το βγάζει Ιούλιο με μαγιό και τζαμποσακούλα.

Εγώ πάντως το λάικ μου στο Μαραϊάκι το έκανα. Μέχρι και μελομακάρονα πρόλαβα και αγόρασα ήδη!!

Εγώ πάντως το λάικ μου στο Μαραϊάκι το έκανα. Μέχρι και μελομακάρονα πρόλαβα και αγόρασα ήδη!!
άλλο αυτό!

Και λάικ και καρδούλα και φαπ γκουχ γκουχ. Εγώ ψήνω αρνί το Πάσχα με το βίντεο Last Christmas.

Αλλά η αλήθεια να λέγεται. Αυτό το τραγούδι ήταν το συνταξιοδοτικό της πρόγραμμα.

Play stupid games, win stupid prizes.

Την ωρα που τρωγατε τον χρονο σας με το μπιφ του μικρουτσικου με τον λαιτ, αναδυθηκε ενα αλλο μπιφ, με το South Park και την Τσινσει. Joining the Pandeverse επεισοδιο. Ο cartman εγινε μαυρη ψηλη γυναικα γιατι χιονατη vibes. Aπο οτι καταλαβα, θα παιξει πολεμος.

Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που δηλώνουν "αγαπητοί και φιλάνθρωποι".
Εστερνίζονται ένα απαξιωτικό mentality και θεωρούν πως έχουν πιάσει τη καλή, αλλά τους αδίκησε ο Θεός, που δεν γίνανε ο ίδιος ο Χριστός.
Η Καθλην ανήκει σε αυτή τη κατηγορία και θαρρεί πως δε πρέπει να τη βάλει στο στόμα της ούτε ο παππάς που τη βάφτισε.
Είναι σα να τρως μπαγιάτικο σάντουιτς Στέργιου, δίχως σως.

Με λίγα λόγια. Είναι ξινή!

Μεσα στην καρδια μου αυτη η γυναικα, βασικα ολες οι γυναικες γιατι οπως ξερουμε, ευτηχια μονο μια γυναικα μπορει να σου δωσει. Αν δεν μπορει να γινει αυτο, μονο η ησυχια που και αυτη, γυναικα ειναι.

Κάτι τέτοια σκηνικά μου θυμίζουν ένα επεισόδιο στο Trailer Park Boys όπου ο γκάνγκστα ράππερ του trailer park ήθελε να σκηνοθετήσει τη σύλληψή του για να αυξηθεί το street cred του και να βγάλει καλή φωτογραφία για εξώφυλλο δίσκου.

Αυτοί οι trappers που λέτε είναι κάτι σαν τους poachers αλλά για δίποδα θηράματα;

Back