Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εχω την εντυπωση οτι ακομα δεν της ειπαν για τον πισινο της. Δεν θα θελουν να την φορτωσουν με περισσοτερα βασανα.
Σε ενυδρειο την ειχαν; καμια φιλη που γεννησε δεν εχει; Πως τους αφηνουν αυτους τους ανθρωπους να κυκλοφορουν ελευθερα; γιατι εχει παιδι; πολλες οι αποριες που εχω... μια τελευταια, ποια ειναι αυτη;

"Νομίζω πως θέλω πλέον να φτιάξω το στήθος μου. Δε θέλω κάτι τεράστιο. Θέλω κάτι όμορφο, να είναι στη θέση του."

Εδω εισαι φιλεναδα.
4f8051af1d36d614fc1b4d3ae58eeb22.jpg

"ιδανικά να έχουν περάσει 2-3 χρόνια, για να δείτε πώς κάθεται."

Και εδω το review

Χάθηκε εκεί να του ξηγηθεί το θαύμα με κάνα βάψιμο στο μαλλί;

Εαν ερχοταν στον ταφο μου καποιος αχωνευτος, το ιδιο κολπο θα εκανα. Εγω θα φροντισω να δωσω οδηγια να μην κολλησουν καλα την φωτογραφια μου. Να "παιζει" λιγο κυρ νεκροθαφτη.

Κάνουν σχεδόν διαγωνισμό μεταξύ τους για το ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος κρετίνος, δεν παίζει.

Τελικά αυτοί που σκοτώνονται σε τροχαία επειδή τρέχουν σουρωμένοι με 200 χιλιόμετρα μες στην πόλη, μάλλον ήταν οι πιο έξυπνοι από ολους.

Abiy Ahmed Ali Πρωθυπουργος της Αιθιοπιας. Βραβευτηκε με το Νομπελ ειρηνης το 2019.
Jacinda Ardern Πρωθυπουργος της Νεα Ζηλανδιας. Κερδισε διεθνη αναγνωριση για το μπαναρισμα καποιων οπλων, για τα επιτυχημενα μετρα εναντια στον covid, απο τις ελαχιστες δυτικες χωρες που καταφεραν κατι τετοιο. Μετρα για την φτωχεια των παιδιων κ.α
Κυργιακος Μητσοτακης. Βραβευτηκε για την παρουσια του στο Tik Tok.

giphy.gif

Abiy Ahmed Ali Πρωθυπουργος της Αιθιοπιας. Βραβευτηκε με το Νομπελ ειρηνης το 2019.
Jacinda Ardern Πρωθυπουργος της Νεα Ζηλανδιας. Κερδισε διεθνη αναγνωριση για το μπαναρισμα καποιων οπλων, για τα επιτυχημενα μετρα εναντια στον covid, απο τις ελαχιστες δυτικες χωρες που καταφεραν κατι τετοιο. Μετρα για την φτωχεια των παιδιων κ.α
Κυργιακος Μητσοτακης. Βραβευτηκε για την παρουσια του στο Tik Tok.

giphy.gif
Εδώ ήθελα να βάλω reaction Κουτσούμπα Αλλά αυτοί είσται.

Τι άλλο κακό θα βρει την Ελλάδα μας;

Καλημέρα στο παρεάκι.

1707119583940.jpeg

Δεν ξερω ποιος εχει σοβαροτερα ψυχολογικα προβληματα. Το ατομο που φτιαχνει τετοια πραγματα ή οσοι τα χρησιμοποιουν. Θαρρω το ατομο που τα φτιαχνει γιατι η δευτερη κατηγορια εχει να διασχισει και μια κλιμακτηριο.
Οι ορμονες βαρανε κοφτες.
Να τα φτιαχνουν ανθρωποι με κλιμακτηριο, χλωμο. Η εικονα πρεπει να ξεκιναει χαρουμενη. Στη μεση να εχει οργιο και στο τελος να εχει απανθρακωμενους ανθρωπους.

Παραμενω ατομο με ψυχικη υγεια.

tpo.png

Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να τους βαζουν φυλακη για λογους κακογουστιας.

Σκέψεις και προσευχές...

...για ΙΣΟΒΙΑ.

Back