Λοιπόν λόγω τη πώρωσης με το 7 αυτό το καιρό πήρα σβάρνα και έπαιζα όλα τα παιχνίδια της σειράς με εξαίρεση το tekken tag tournament 2 που δεν το έχω πάρει ακόμα και ταυτόχρονα θυμήθηκα παλιές καλές εποχές σπίτια φίλων ή arcades να παίζουμε τη πρώτη τριλογία.<br>Κάποιες διαπιστώσεις που έκανα<br><br>1. Το Tekken 1 είναι μακράν το δυσκολότερο της σειράς. Ακόμα και στο easy mode δεν παλεύεται με τίποτα να το τερματίσεις. Πραγματικό credit eater<br>2. Το Τekken 2 είχε μεγάλη βελτίωση σε γραφικά, gameplay και ήταν πιο βατό για τερματισμό. Αν και ο Kazuya και ο Devil Kazuya ήταν full εκνευριστικοί. Ωραίοι οι unlockable χαρακτήρες πάντως<br>3. Ντάξει τι να πούμε για το 3ο παιχνίδι. Εις τον αιώνα τον άπαντα άρτιο από κάθε άποψη. Φοβερό ρόστερ, φοβερό gameplay και μακράν τα καλύτερα extra modes (Tekken Bawl + Tekken Force)<br>4. Ωραία γραφικά το 4ο παιχνίδι, ωραία τοπία στις μάχες, επιστρέφει και το αγαπημένο tekken force. Πάντως με χαλάει το μικρό του ρόστερ<br>5. Φοβερό το 5ο παιχνίδι το καλύτερο μετά το Tekken 3. Ειδικά η Dark Resurrection έκδοση με τους έξτρα χαρακτήρες ήταν έπος. Ωραίο και το devil within mode. Το bowling πάλι το βρήκα αδιάφορο<br>6. Στο 6ο παιχνίδι μου άρεσαν όλοι οι νέοι χαρακτήρες και γούσταρα το πολύ μεγάλο ρόστερ, με εκνεύρισε όσο δεν πάει δε το final boss o Azazel, το γεγονός πως το scenario mode ήταν μόνο 3 μάχες και έπρεπε πρώτα να το βγάλεις με όλους για να παίξεις το arena mode που ήταν το πραγματικό story mode. Δεν βάλανε επίσης ξανά tekken force ή κάτι άλλο ενδιαφέρον mode.<br>7. Το Tekken Tag το έπαιξα ελάχιστα αυτές τις μέρες με emulator. Θα ασχοληθώ περισσότερο όταν πάρω το Tekken Hybrid και το Tekken Tag 2.<br><br>Kαι φτάσαμε στο 7ο παιχνίδι της σειράς. Ας πω την άποψη μου<br><br>+Γραφικάρες<br>+Εχεί μακράν το καλύτερο gameplay<br>+Koρυφή η προσθήκη rage arts/rage drives<br>+Εξαιρετικό story mode και συμπαθητικά τα character episodes<br>+Παίζει εξαιρετικά και σε μέτρια pc<br>+To Jukebox Mode που μπορείς να δεις όλα τα βίντεο από όλα τα παιχνίδι της σειράς ή να ακούσεις τα τραγούδια τους.<br>+Ο Akuma ταίριαξε θαυμάσια στο παιχνίδι και την ιστορία του. Ανυπομονώ σαν τρελός τον Geese :mosh:<br>Το Tekken X Street Fighter αναμένεται να είναι όλα τα λεφτά αν ταίριαξαν τόσο τέλεια τον Akuma στο tekken gameplay.<br>+Mακράν το κορυφαίο Customization που έχουμε δει στη σειρά αν και υπήρχε χώρος για ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία σε κάποια πράγματα. Αξίζει πάντως να ασχοληθείς με το Τreasure Mode για πάρτη του. <br>+Εξαιρετικό netcode. Ούτε ίχνος lag<br><br>Τώρα στα αρνητικά<br><br>-Πιο broken final bosses πεθαίνεις στο story mode<br>-Θα προτιμούσα στο arcade mode να είχαν φινάλε οι χαρακτήρες από το να έχουν απλά αυτά τα random character episodes<br>-Λείπουν χαρακτήρες που δεν θα έπρεπε να λείπουν όπως οι Lei Wulong, Anna Williams, Julia Chang, Bruce Irvin, Craig Marduk, Ganryu & Zafina. Eιδικά η Zafina δεν καταλαβαίνω γιατί έμεινε στην απ'έξω ενώ όλοι οι νέοι χαρακτήρες του 6ου παιχνιδιού επέστρεψαν (ορθώς).<br>-Kαλύτερα να είχαν την Christie Montero από τον Eddy Gordo. Tέτοιο μωρό δεν το πετάς έξω. Βγάλατε τον Raven κάντε το ίδιο και με τον Eddy. Μισές δουλειές...Θα είχαμε και καλύτερη ισορροπία μεταξύ αντρών και γυναικών και θα ταίριαζε καλύτερα το passing the torch feeling<br>-Panda & Kuma θα προτιμούσα να μην ήταν στο ρόστερ και να ήταν κάποιοι από αυτούς που είπα. Οχι για λόγους φιλοζωικούς. Απλά βρίσκω γελοίο το θέαμα γενικότερα. Πότε δεν μου άρεσε που είχε ζώα η σειρά και ποτέ δεν μου άρεσαν να παίζω μαζί τους<br>-Kρίμα που δεν επέστρεψε η Jun Kazama. Θα ήταν έπος μια μάχη μεταξύ αυτής και της Kazumi Mishima<br><br>Οπώς και να'χει το καλύτερο fighting game αυτής της δεκαετίας πάντως. Δεν ξέρω πόσο καλό είναι το King of Fighters XIV. Το μόνο παιχνίδι που ίσως να μου αρέσει περισσότερο. Θα δείξει. <br>Πάντως μπορούσε να ήταν ακόμα καλύτερο το Tekken 7 αλλά και πάλι θα καιγόμαστε για πολύ καιρό αυτό είναι σίγουρο