Αγαπητό ημερολόγιο, σήμερα θα μιλήσουμε για το Tekken 7 (το λεγόμενο και fighting GOTY, δηλ. FGOTY).<br><br><u><b>Ημέρα 1η</b></u><br>Έπαιξα με τον ΠΕ και δεδομένης της αμπαλοσύνης μου, έχασα την πλειοψηφία των αγώνων. Κέρδισα όμως και μερικούς. Ακόμα δεν ξέρω ούτε τα ονόματα των παιχτών και υπάρχει μόνο ένας τρόπος να παίζεις. Πατάς τα πάντα όλα ταυτόχρονα και ό, τι κάτσει.<br><br><u><b>Ημέρα 2η</b></u><br>Έπαιξα με την kara (όνομα δε λέω, μπορεί να μη θέλει :rofl: ) και τις άρπαξα κανονικότατα. ΟΜΩΣ. Κέρδισα ένα γύρο με Perfect. Not bad για έναν αρχάριο. Και κέρδισα και έναν αγώνα. Τελικό σκορ? 17-1. Όσοι γελάτε, σας περιμένω να δούμε τι θα λέτε όταν το αγοράσετε και σεις και σας πετύχω στα ρινγκ. :brofist: Έχω αρχίσει να μαθαίνω λίγα ονόματα και να ξεχωρίζω 3-4 που θα μπορούσα να έχω ως αγαπημένους.<br><br><u><b>Ημέρα 3η</b></u><br>Μαζευτήκαμε περισσότεροι. <b>JonIrenicus</b>, <b>ΠΕ</b>, <b>Kara</b>, <b>ChosenUndead</b>, <b>J.Lynx</b>. Ο ΠΕ έπρεπε να φύγει γρήγορα γιατί την καλούσε ο littlejonjr. Οι υπόλοιποι αποφασίσαμε να παίξουμε τουρνουά για να βγάλουμε και το κατιτίς μας. Αυτή τη φορά πήρα 4-5 αγώνες. Τεράστια βελτίωση ημερολόγιο. Πήρα και ένα χάλκινο. Κέρδισα και τον Cristiano Ronaldo τού Tekken. Ήταν μια καλή βραδιά. Πλέον έχω και 2 αγαπημένους χαρακτήρες. Hwoarang και τον μποξέρ. Ακόμα ξεχνάω το όνομά του.<br><br>Σε λίγο καιρό αναμένεται να τσιμπήσουν το FGOTY οι Havanezos, Northlander, Mogrey και Jimmy. Θα φτιάχνουμε άνετα 8αδα στα τουρνουά. Και θα' ναι αυτοί οι νουμπάδες αγαπητό μου ημερολόγιο. :devil: