What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Terminator Genisys

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
@Alucard έχω δει μόνο το πρώτο Εxpendables, άμα σου άρεσαν κι εδώ καλά θα περάσεις. Ο Arnie έχει αισθητά περισσότερο χρόνο συμμετοχής και το νέο tagline με σαφές μήνυμα (κρατιέμαι πάρα πολύ να μην το γράψω). Από δράση μπόλικη έχει η ταινία στη λογική λίγο τα χαλάει. Πχ. έτσι όπως το παρελθόν κάποια πράγματα στο μέλλον δεν γίνονται κι όμως συμπεριφέρονται σαν να έχουν γίνει. Για να μη σε μπερδεύω θα διασκεδάσεις από το σύνολο, μεμονωμένα δε θέλει και πολύ ανάλυση. Ιδανικά θα πρότεινα τη λύση 1+1 εισιτήριο, αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτή για σένα.

Ελλάδα βγήκε προχθές, Αμερική βγαίνει Τετάρτη

Edit Στο T4 John Connor είναι ο Christian Batman Bale και όλη η ταινία εκτυλίσσεται στο μέλλον εκεί που skynet κυριαρχεί. Η μόνη ταινία που βλέπουμε αντίσταση στις κυρίαρχες μηχανές. Στις υπόλοιπες πάμε να αποτρέψουμε την κυριαρχία πριν γίνει.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
To 4o είχε το χαβαλέ του. Ήταν όταν ο Worrington ήταν στη μόδα.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,315
<blockquote>To 4o είχε το χαβαλέ του. Ήταν όταν ο Worrington ήταν στη μόδα.</blockquote>

<span class="bbcode_spoiler">Ναι, αλλά Α-10 σε ρόλο Interceptor, δεν πάει, πως να το κάνουμε!!!</span>
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Το πρώτο ήταν ενα φρέσκο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας και ανετα το καλύτερο της σειρας. Το δεύτερο απλά μια καλή χολυγουντιανη περιπέτεια.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,846


Kuivamaa wrote:
Το πρώτο ήταν ενα φρέσκο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας και ανετα το καλύτερο της σειρας. Το δεύτερο απλά μια καλή <b>εφηβική </b>χολυγουντιανη περιπέτεια.</blockquote>

Πες τα Kuivama! Να αγιάσει το πληκτρολόγιό σου! :cheers:

 

nikoladim

Gelatinous Cube
Joined
Dec 11, 2012
Messages
101
Μάγκες δυςτυχως ειχα την ατυχία να δω το terminator genesis με τον Φιλ Κόλινς εεεε εννοώ τον Σβαρτζενέγκερ .οκ μπορούμε να πούμε και πως επίσημα το franchise πέθανε και μάλιστα σε 3D απεικόνιση . Για να πω την αληθεια η ιδέα του reboot δεν ειναι κακή και το πρώτο μισάωρο βλέπεται ας το πούμε ευχάριστα με καποιες αξιοπρεπεις σκηνες δρασης . Στη συνέχεια ομως αποφασίζουν να ξεφτιλίσουν την ταινία με one liners , χιούμορ τουαλέτας και plot wholes μεγαλύτερες και απο τη μαύρη τρύπα .Οι ηθοποιοι απλως δεν, αντε η ομορφουλα μας Καλισι η οποια παραειναι ομως γλυκια για τον ρολο. Ο Καιλ Ρις ειναι πραγματικα απαραδεκτος και ο Κονορ ... μιε... Βασικα ειναι ολοι τους μπατερ φεισις (ή φισις <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />). Ο Αρνολντ πηγε παλι σαν το 3 να τσιμπησει το κασερι και δεν καιγοταν καρφι που κακανε παλι το χαρακτηρα του Terminator καρικατουρα, να εχει ανθρωπινη ψυχολογια και πιπες. Δεν υπάρχει εστω και μια στιγμή δρασης που να πεις Γουαου ενώ μπλέκουν και κατι μούφες με μαγνήτες καραγκιοζιλίκια ... Τα εφέ ειναι μετριότατα- το ιδιο και το Ost. Tο original μοντελο του T-1000 ηταν πραγματικα χιλιομετρα μπροστα. Το cgi βγάζει μάτι απο χιλιόμετρο και δυστυχως αυτο φαινοταν απο το τρειλερ. Το 3D ειναι ανύπαρκτο αποφύγετε το. οποίος δηλαδη δεν ξέρει τι να κανει για 2 ώρες και θέλει να πετάξει 15 ευρώ στον κάδο. Ας κλεισει εδω η σειρα ... ισως με ενα ηρωικο κλεισιμο απο τον Καμερον που ξαναπαιρνει τα δικαιωματα σε 2 χρονια? (η κατι τετοιο).
Υγ: η κατάρα του σποιλεριασμενου τρέιλερ καταστρέφει και το twist... Για Τρίτη ταινια στο φρανσαιζ (2, salvation, genisis).
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Η Paramount Pictures έχει ήδη ανακοινώσει ημερομηνίες (19 Μάιου 2017 και 29 Ιουνίου 2018) για τις συνέχειες του Genisys.
Εισπρακτικά το Genesys μέχρι στιγμής κινείται σε μέτρια επίπεδα. Παρόλα αυτά δύσκολο να παρατήσουν νεοαποκτηθέν franchise.
 

nikoladim

Gelatinous Cube
Joined
Dec 11, 2012
Messages
101
Το 2019 επιστρεφουν τα δικαιωματα στον Καμερον. ΑΜΗΝ
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Το Red Letter Media επεξηγεί τα πράγματα με θάρρος και ειλικρίνια...

https://www.youtube.com/watch?v=JXJiSZhA5cg


:rofl: :salute:

(ΑΠΕΙΡΑ σποιλερς, προφανώς)
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Είδαμε με την σύζυγο το Genisys την Τετάρτη, εννοείται σε 2 σε 1 προσφορά.

Με μεγάλη και χαρακτηριστική άνεση το καλύτερο Terminator μετά τα Τ1 και Τ2. Θα γράψω αναλυτικά την άποψή μου αργότερα, μένω μόνο στ' ότι η εισπρακτική πορεία του στην Αμερική το αδικεί κατάφωρα. Ευτυχώς στις υπόλοιπες χώρες έχει πάει από καλά έως πολύ καλά.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,846
Είδα σήμερα την ταινία (πειρατικό emoticon) κ ήταν άψογη. Ικανοποιητική δόση δράσης, κάθσε σκηνή από τα παλιότερα Τερμινάτορ ήταν άκρως προσεγμένη με την αυθεντική, μεγάλη κάβλα ο παλιός Αρνι του 1984 αλλά κ εκεί που εμφανίζεται σε μια παλαιότερη εποχή με τα δερμάτινα ρούχα. Εχει φάτσα ο άτιμος.

Το σενάριο λίγο μπερδεύει αλλά είναι οκ. Ούτως η άλλως έπρεπε να αλλάξει, τι δλδ θα βλέπαμε σε καθε Τερμινάτορ? Την μάχη των ανθρώπων κατά των μηχανών? Καταστροφή ενός εργοστάσιο σε κάθε ταινία? :pope:

Αυτό πάλι που ενοχλεί σε πολλούς ο ασιάτης δεν το καταλαβαίνω. Ναι δεν είναι ο αυθεντικός ηθοποιός, αλλά παίζει άψογα τον ρόλο του.

8/10 από μένα.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Τη γούσταρα άσχημα τη ταινία. Και όποτε έπαιζε το "κλασσικό" theme σηκωνόμανε από τη καρέκλα!
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Καλύτερο απ' ότι περίμενα, δεν κάνει κοιλιά στις 2 γεμάτες ώρες του, γενικά βλέπεται πολύ ευχάριστα σαν ταινία δράσης που στοχεύει στο καθαρό fun. Βέβαια δεν προσθέτει τίποτα ουσιαστικό στο franchise, αντίθετα θα έλεγα ότι τα μπερδεύει πολύ περισσότερο. Επίσης μου άρεσε και το cast, άσχετα με τις αντιδράσεις αρκετών οπαδών της σειράς.

Πάντως κατ 'εμέ είναι καιρός οι καινούριες παραγωγές να κόψουν λιγάκι να διακωμωδούν το οτιδήποτε, ιδίως με κάποια jokes (κυρίως του Arnie) το παραξήλωσαν σε σημείο που χαλάνε τελείως την οποιαδήποτε ατμόσφαιρα. Μόλις πρόσφατα είδα για νιοστή φορά το πρώτο Terminator του '84 και την ανατριχίλα που σου προκαλεί η ατμόσφαιρά του δεν τη νιώθεις στις νέες ταινίες ούτε με το κιάλι.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Mόλις το είδα και δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε, συμφωνώ με τον Ναύαρχο ειδικά στο θέμα της ιστορίας οπου μπερδεύει πάρα πολύ, θα παρομοίαζα τα αστεία του Άρνι με αυτά του Βόρειου αλλα ήδη μου κάνει νερά το dvd και αναγκάστηκα να το δω απο usb, μην ανατιναχτεί κιόλας... <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Αισίως το "Genisys" είναι η http://www.boxofficemojo.com/people/chart/?view=Actor&id=arnoldschwarzenegger.htm" class="bbcode_url">πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών για τον Arnie, σε παγκόσμιο επίπεδο, μετά το "Judgment Day". Η Κίνα, με πρεμιέρα της ταινίας στις 23 Αυγούστου, προσέθεσε αρκετά εκατομμύρια στον συνολικό λογαριασμό.

Πλέον η λογική λέει ότι θα δούμε τα Τ2 και Τ3, το 2017 και 2018 αντίστοιχα.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Στην καλύτερη πλέον όταν μιλάμε για επανεκκινήσεις ή εκ νέου επισκέψεις παλαιών ιερών τεράτων, στην καλύτερη νομίζω πως μπορούμε να έχουμε μια μέτρια προς καλή ταινία με συγκεκριμένα παραδείγματα το Jurassic World και το Planet of the Apes. Δυστυχώς οι μανατζεραίοι ξέρουν πως θα πιάσουν θύματα τους παλιούς και θα κάνουν και ταμείο βασιζόμενοι στο όνομα μιας σειράς, με ελάχιστη δημιουργική διαδικασία. Σα να έχεις τους ανάξιους κληρονόμους ενός συγγραφέα που πουλάνε μπιχλιμπίδια για τους τουρίστες στο σπίτι του. (Ή τσολιαδάκια κάτω από την Ακρόπολη).
Να μου αρέσει δεν το περίμενα να είμαστε και ρεαλιστές. Στα θετικά η παρουσία του Άρνολντ που έκανε αρκετά καλά ένα από τα καλύτερα πράγματα που ξέρει να κάνει. Κατά τα άλλα το κάστινγκ το θεωρώ τραγικό. Μια Αιμιλία που τρέχει να μαζέψει την προφορά της, κουβαλώντας βαριά την κατάρα του ηθοποιού που γίνεται γνωστός από κάποια σειρά στο ρόλο μιας άνευρης Σαρας Κόννορ. Ο ξεκαβλέ τζενέρικ τύπος χολιγουντιανής ταινίας δράσης που καταφέρνει να κάνει τον Τσάνιγκ Τέητουμ να φαντάζει οσκαρικός, να είναι τα πάντα εκτός από Κάηλ Ρίς. Πραγματικά μηδαμινή χημεία μεταξύ τους που κάνει το ορίτζιναλ cheesy ρομάτζο του Τ1 να μοιάζει σαιξπηρικό.
Δεν είμαι ξενέρωτος, όταν βλέπω sci-fi ταινία δεν απαιτώ να είναι τα πάντα ρεαλιστικά, κάτι πάντα θυσιάζεις ώστε να υπάρχει μια υπερβολή στην οποία θα βασιστεί η ιδέα. Η νέα τάση όμως με το Quantum να παίζει το ρόλο της μαγείας για τα πάντα έχει καταντήσει κουραστική. Ε και στις ελικοπτεροσκηνές το σκίσαν τελείως.
Γέλασα κάποιες στιγμές με τον Άρνι και τις κλασσικές ατάκες ανθρωπομορφισμού του Τerminator αλλά ως εκεί. Εν τω μεταξύ η όλη φάση με τις μονομαχίες των T είναι σαν να βάζεις κόντρα τον i7 με τον Pentium II και να περιμένεις καλύτερα αποτελέσματα από τονPentium μιας και φτιάχτηκε με περισσότερο μεράκι.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,043
Ξενέρωτε.
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
Ενταξει, καλουτσικη ηταν αλλα οχι και για πολλα. Ειχε δραση, προσπαθησε λιγο με την ιστορια, βλεποταν ανετα.
Αλλα ειναι απο αυτες τις ταινιες που βλεπεις και λες "α τελικα καλη ηταν" και μεσα σε εναν μηνα μπορει να θυμασε 2 σκηνες και σε εναν χρονο δεν θα θυμασε καν οτι την ειδες.. Ειναι απλα για να περασεις ενα καλο απογευμα στο σινεμα.
Σαφως δεν φτανει τα T1 Και T2 αλλα τουλαχιστον δεν ηταν salvation ("πλενει δαχτυλα"). Νομιζω ηταν καλυτερο απο το 3 (που ελαχιστα θυμαμαι). Ουσιαστικα ειναι ταινια fan service, απορω γιατι να γυρισουν και sequels, παμε για μεγαλες αρπαχτες;
 

archantwn

Hobgoblin Captain
Joined
Jul 29, 2013
Messages
388
Πρόσφατα είdα και εγώ το Terminator [strike]Genitals[/strike] Genisys.
Συμφωνώ με Groten για την ταινία.
H ταινία μου ¨'αρεσε" καθαρά λόγο θείου Άρνι.
 
Top Bottom