Θα με τρελάνει η δεη

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
δωστην στον υπερβορειο να στην φτιαξει. εχει και κολητηρι, οχι τον γιο του καραγκιοζη.<br> :pP<br><br>τηλεοραση δεν εχεις, αλλα εχεις σημα. το σημα δεν μπορουν να το κοψουν με καποιου ειδους βανα, οχι την μπαρμπα.

http://www.efsyn.gr/arthro/tasi-gia-kerdoskopia-apo-toys-idiotes-toy-reymatos<br><br>να αυτα πληρωνεις κ.λυνξ.

<blockquote><br>http://www.efsyn.gr/arthro/tasi-gia-kerdoskopia-apo-toys-idiotes-toy-reymatos<br><br>να αυτα πληρωνεις κ.λυνξ.<br></blockquote><br><br>Welcome back<br><br>@Lynx: Κουράγιο. Σε νιώθω, πραγματικά.

Παιδιά πάντως σχετικά με τις μετρήσεις των ρολογιών της ΔΕΗ υπάρχει κι αυτή η εναλλακτική για να έχεις έναν έλεγχο του τι θα σου έρθει.<br><br>http://www.deddie.gr/el/upiresies/katametrisi/kataxorisi-endeikseon-metriti

Αυτό που θα περιγράψω το έχω παρατηρήσει και στο παρελθόν αλλά όσο το έψαξα τότε δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη και το άφησα.<br>Γενικά λοιπόν έχω να χρωστάω από παλαιότερους λογαριασμούς (δεν έχω κάνει κάποιο διακανονισμό) αλλά πλεον πληρώνω τους λογαριασμούς κανονικά από το μηχάνημα στην τράπεζα και βάζω και κάτι παραπάνω για να σβήσω σιγά σιγά το χρέος. Αναφέρω το χρέος  γιατί στο λογαριασμό στο κομμάτι που γίνεται η ανάλυση του τι πληρώνεις για το ρεύμα υπάρχει ένα ποσό της τάξης των 4 ευρώ για τόκους υπερημερίας.<br>Στον προηγούμενο λογαριασμό με βάση το συνολικό ποσό πληρωμής που έδινε, άφηνε ένα συνολικό υπόλοιπο χ, όμως σε αυτόν που μου ήρθε τώρα το ανεξόφλητο ποσό αντί για χ είναι χ+62.. Καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει και πως μπορώ να βρω το δίκιο μου;

529 ευρω ήρθε η δικη μου χθες. Συν 201 που ειχε ερθει εναντι. 730 ευρω για 4 μήνες.<br><br>180 το μηνα δήλαδη. Ρεύμα + θέρμανση με 180 το μηνα δεν ειναι και παρααα πολλα αλλα το κακο ειναι πως ειναι μαζεμενα... αντιο Βολιβία.

Γενικά βλέπω αυξήσεις και καθόλου εκπτώσεις που τάξανε στους καλοπληρωτές.

Εμάς 370 το έναντι, οπότε καμιά 720αριά ο εκκαθαριστικός. Αλλά εννοείται χωρίς 15% έκπτωση. όοοχι βέβαια!

μονο αριστεροι δικαουνται εκπτωσεις να ξερεται.

Ενα σωρο παπαριες εχει μεσα ο λογαριασμος ρε γαμωτο. Πεταμενα λεφτα.

<blockquote> μάλλον το είχαν στήσει από το &#039;80, αν πούμε ότι υπήρχε γνώση για τα πετρέλαια της χώρας.</blockquote><br><br>http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=GTtQsW5S8bA%3D&tabid=877&language=el-GR<br><br>Πάνε στη σελίδα 50, νομίζω θα σε ενδιαφέρει.

απο την στιγμη που εχουν τρυπησει και την κυλοτα της γιαγιας, παει να οτι το ψαχνουν πολυ.<br>ειδα επισης οτι το ψαχνουν περισσοτερο σε ηπειρωτικη ελλαδα και σε Ιονιο. δεν ξερω αν υπαρχει εξτρα λογος πχ τουρκια.<br><br>Ιρακ δεν θα γινουμε, αλλα την ψαχνουν για πετρελαια, σε εποχες που ολοι την ψαχνουν για εναλλακτικες πηγες ενεργειας. σε λιγο θα πηξουμε στο ηλεκτρικο αυτοκινητο. <br>Απο την αλλη, οποιος νομιζει οτι μερικα κοιτασματα πετρελαιου θα κανουν τους ελληνες πασαδες, ειναι βαθεια νυχτωμενος.<br><br>Η ολη φαση μου θυμιζει αφρικη. ηλιος παντου και ηλιακοι συλλεκτες πουθενα. δεν ειναι οπως στην ελλαδα οπου και τα σπιτακια των σκυλων εχουν ζεστο νερο απο τον ηλιο. το μονο πραγμα με ηλιακο συλλεκτη, το οποιο μπορει να δει καποιος και σχετικα σπανια, ειναι τα φωτακια για τον κηπο.<br><br>Στην ελλαδα, μια κινηση πηγαν να κανουν και αυτη ηταν αρπαχτη. ουτε που δοκιμασαν να βαλουν στην εθνικη καμια λαμπα με ηλιακο συλλεκτη.<br><br>να χαμε να λεγαμε.<br>

@ Epitaph - Tsok<br><br>Ρε παιδιά, από περιέργεια, για πόσες κιλοβατώρες το τετράμηνο μιλάμε;<br><br>Επίσης, πάλι από περιέργεια, γιατί παίζετε ακόμη με έναντι λογαριασμούς και δεν εκδίδετε εκκαθαριστικούς ανά δίμηνο, να ξέρετε τι σας γίνεται;

<blockquote><br>@ Epitaph - Tsok<br><br>Ρε παιδιά, από περιέργεια, για πόσες κιλοβατώρες το τετράμηνο μιλάμε;<br><br>Επίσης, πάλι από περιέργεια, γιατί παίζετε ακόμη με έναντι λογαριασμούς και δεν εκδίδετε εκκαθαριστικούς ανά δίμηνο, να ξέρετε τι σας γίνεται;<br></blockquote><br><br>5.500 κιλοβατόρες το 4μηνο. <br>4.000 με το ημερήσιο ωράριο και οι υπόλοιπες με το νυκτερινό. Τον περιμένουμε βασικά τον εκκαθαριστικό, αλλά τόσο θα βγει. Σε λίγες μέρες που θα τον λάβουμε θα ξαναγράψω.

<blockquote>5.500 κιλοβατόρες το 4μηνο. </blockquote><br><br>Μιλάμε για σπίτι;

<blockquote><br>απο την στιγμη που εχουν τρυπησει και την κυλοτα της γιαγιας, παει να οτι το ψαχνουν πολυ.<br>ειδα επισης οτι το ψαχνουν περισσοτερο σε ηπειρωτικη ελλαδα και σε Ιονιο. δεν ξερω αν υπαρχει εξτρα λογος πχ τουρκια.<br><br>Ιρακ δεν θα γινουμε, αλλα την ψαχνουν για πετρελαια, σε εποχες που ολοι την ψαχνουν για εναλλακτικες πηγες ενεργειας. σε λιγο θα πηξουμε στο ηλεκτρικο αυτοκινητο. <br>Απο την αλλη, οποιος νομιζει οτι μερικα κοιτασματα πετρελαιου θα κανουν τους ελληνες πασαδες, ειναι βαθεια νυχτωμενος.<br><br>Η ολη φαση μου θυμιζει αφρικη. ηλιος παντου και ηλιακοι συλλεκτες πουθενα. δεν ειναι οπως στην ελλαδα οπου και τα σπιτακια των σκυλων εχουν ζεστο νερο απο τον ηλιο. το μονο πραγμα με ηλιακο συλλεκτη, το οποιο μπορει να δει καποιος και σχετικα σπανια, ειναι τα φωτακια για τον κηπο.<br><br>Στην ελλαδα, μια κινηση πηγαν να κανουν και αυτη ηταν αρπαχτη. ουτε που δοκιμασαν να βαλουν στην εθνικη καμια λαμπα με ηλιακο συλλεκτη.<br><br>να χαμε να λεγαμε.<br></blockquote><br><br>Λελο, μίζα δικέ μου. Μιζα και πάρε δώσε με τη ΔΕΗ. Ξέρεις τη νιλα ήταν για τη ΔΕΗ όταν έπεσε η κατανάλωση στις αρχές της κρίσης; Ξέρεις τι λεφτά πέσανε με κάποιες βιομηχανίες για να μην χάσουν πελατολόγιο όταν την είδαν με φυσικό αέριο οι βιομήχανοι;<br>Στην Ελβετία δεν έχουν Ήλιο ούτε για πλάκα και όσο μπορούν τον εκμεταλλεύονται. Εμείς τι σκατά κάνουμε;

<blockquote><br><blockquote>5.500 κιλοβατόρες το 4μηνο. </blockquote><br><br>Μιλάμε για σπίτι;<br></blockquote><br><br>ναι. Δυστυχώς τα άτομα που ταν μέσα άνοιγαν κάτι σάπιες σόμπες (εντελώς μη αποδοτικές) που καίνε 1.200Watt για να ζεστάνουν 5τ.μ...<br>Αγοράζουν φθηνές μαλακίες και μετά πληρώνουν το ρεύμα...

Παλικάρια θα περιμένουμε χειρότερα από την ΔΕΗ καθώς την περασμένη Πέμπτη βγήκε στον Παπαδάκη στέλεχος της ΔΕΗ (υπεύθυνος κάτι με τα ΜΜΕ για την ΔΕΗ) και επιβεβαίωσε ότι αναμένεται νέα πολιτική κατανομής και αξιολόγησης (=άρα και πληρωμής από μέρους των πολίτων και μόνο μιας και διασαφινήστηκε κάτι άλλο για τους δημόσιος φορείς).<br>Με λίγα λόγια θα πληρώνουμε τα διπλάσια και τριπλάσια από ότι τώρα ,αφού θα προστεθούν νέοι φόροι στον λογαριασμό της ΔΕΗ τα οποία θα φορολογούνται ξεχωριστά , όπως και θα φορολογείται το ποσό που ερχόταν μέχρι στιγμής σε όλες τις οικίες από την ΔΕΗ.

Back