Thaxll'ssillyia

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ωραία. Οπότε η κιφτκαρντ μπορεί να πάει σε άλλο διαγωνιζόμενο! :gap:

Τιναπιδη, εμαθα τον ηπιε η Μερα25, αλλα εγω θελω να συνεχισεις τον Αγωνα στα βουνα της Κρητης. Πιστευω σε εσενα, Τσαντ μ❤️

μια ρακη κερασμενη απο εμενα για να πανε τα φαρμακια κατω.

Πάλι έφτασες τα 2000 posts και θα αλλάξεις account ρε πετσάκια;

Νομίζω "πέτσακας" είναι το σωστό. Αλλά ΟΚ, πιστεύω πως το έλαβε το μήνυμα ούτως ή άλλως. :Ρ

@Thaxll'ssillyia δώσε σημάδια ζωής μαν, ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ του 2000.
Πάντως να ξέρεις ότι το Πρητέηντορ (sic) έχει αλγόριθμο για ανίχνευση ακάου με λιγότερα από 2k σχόλια, όποτε μάταια όλα αυτά.

@Thaxll'ssillyia δώσε σημάδια ζωής μαν, ΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ του 2000.
Πάντως να ξέρεις ότι το Πρητέηντορ (sic) έχει αλγόριθμο για ανίχνευση ακάου με λιγότερα από 2k σχόλια, όποτε μάταια όλα αυτά.
το πρεντατορ ξερει ηδη που μενει και τα ακαουντς του στο φεντιβερς.

Εντωμεταξύ ρε σεις με τι ρυθμό ποστάρει ο τιναπίδης; Έχει ανοιγοκλείσει 2 λογαριασμούς κι εγώ ακόμα δεν έφτασα τα 1500.

Μήπως μετράει το κάθε quote ξεχωριστά;

κατσε θα ερθει με 5ο λογαριασμο και παλι θα φτασει πιο μπροστα απο εσενα στα 2000 posts

Τόπο στα νιάτα ρε, αφήστε τα να ποστάρουν, αγάπη μόνο.

%CE%A3%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CC%81%CF%84%CF%85%CF%80%CE%BF-2023-06-19-11.33.21-%CE%BC%CE%BC.png

σε αυτο το φορουμ τα νιατα μετρανε τα καλοκαιρια η τα αφηνουν εκτος?

Για να παίζουν ακόμα γκέημς σε τέτοια ηλικία, μάλλον μόνο τα καλοκαίρια μετράνε.

Εντωμεταξύ ρε σεις με τι ρυθμό ποστάρει ο τιναπίδης; Έχει ανοιγοκλείσει 2 λογαριασμούς κι εγώ ακόμα δεν έφτασα τα 1500.

Μήπως μετράει το κάθε quote ξεχωριστά;
Δεν ποστάρεις αρκετά γρήγορα εσύ.

Back