What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

The Adventures Strike Back

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Όποιος ψάχνει βρίσκει, λέει μια παροιμία και στην περίπτωση του παρόντος αφιερώματος, είναι απόλυτα ταιριαστή. Ο λόγος είναι ότι για τα περισσότερα παιχνίδια που θα διαβάσετε παρακάτω, δεν έχει γίνει παρά ελάχιστη αναφορά στον ευρύτερο gaming τύπο και αυτή μόνο σε πιο εξειδικευμένες σελίδες. Οπότε χρειάστηκε να σκαλίσουμε λίγο παραπάνω τις επερχόμενες κυκλοφορίες σε κάθε σκοτεινή γωνιά του Internet προκειμένου να τα συγκεντρώσουμε όλα μαζί σε μία σελίδα.
Εντούτοις, ακόμα και χωρίς να υφίσταται μεγάλη διαφήμιση, φαίνεται να υπάρχει αρκετά ικανοποιητική κίνηση στο χώρο των adventures, για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον, γεγονός ιδιαίτερα ευχάριστο. Ας πάρουμε λοιπόν μια γεύση από τα πιο ενδιαφέροντα που έπιασε το ραντάρ μας.
3 MINUTES TO MIDNIGHT (2021?) – Scarecrow Studio...

Continue reading...
 
Last edited:

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,178
Ομολογώ ότι το PRIM με λύγισε και το στήριξα στην kickstarter καμπάνια του οπότε έχω καλό συναίσθημα γι' αυτό. Πολύ ενδιαφέροντα και τα υπόλοιπα παιχνίδα του άρθρου. Αν μπορώ να συμβάλλω με κανά δυο που έχει πιάσει και το δικό μου ραντάρ.





 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Επίσης πολύ χρήσιμη η εν λόγω λίστα, let them come!
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Ζώρζ, φοβερή ψαριά, πλούτισες την wishlist μου κατά ΠΟΛΛΟΥΣ τίτλους και έχω και τέσσερα λαχταριστά demos να δω από το πουθενά. Σαπώ!
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,267
ε τι δεν πέθαναν αυτά ακόμα; :p

Ποτέ δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή τα adventures, αλλά αρκετά με έχουν συνεπάρει με την ιστορία τους ή τότε παλιότερα με τα pre-rendered γραφικά τους.
 

manofsorrows

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 21, 2013
Messages
304
Ευχαριστούμε για την μερακλίδικη ενημέρωση! Δυστυχώς κανένα άλλο μη-ειδικευμένο σε adventures site δεν θα έγραφε παγκοσμίως τέτοιο άρθρο. Βάστα γερά RQ!

Εγώ περιμένω πως και πως τα Saint Kotar (έπαιξα το demo και το βρήκα πολύ πιο adventure, από απλά C&C παιχνίδι) , το Near Mage (το Gibbous τα σπασε!!! ) και το Firmament της Cyan που δεν αναφέρει ο φίλτατος Sephir, απ' ότι κατάλαβα γιατί δεν είναι point & click.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Υπάρχει κι αυτό που νομίζω είχε αναφερθεί κάπου εδώ μέσα αλλά βαριέμαι τώρα να ψάξω τι και πως



Επίσης χθες ο δημιουργός των To The Moon και Finding Paradise ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία αυτού του side project που συνδέεται χαλαρά με το ίδιο σύμπαν:

 
Last edited:

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Λοιπόν, τελείωσα τα demos.

Το Prim είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Εκπληκτική ποιότητα στο ντέμο ακόμη, θεωρώ πως θα είναι φαβορί για Adventure της Χρονιάς του '22. Εκπληκτικά γραφικά, animation, ομιλίες, ωραίοι γρίφοι, μερακλίδικο σενάριο...όπως είπε και ο Σύντροφος Γερμανός : 'Φανταστείτε αν ο Terry Pratchett είχε γράψει το Monkey Island, εμπνεόμενος από την Ελληνική μυθολογία.' Ο χαρακτηρισμός ταιριάζει γάντι σε όσα είδα στο ντέμο.

Το Sundew ατμοσφαιρική ρετροπιξελούμπα, σίγουρα θα τιμηθεί, η τελική του ποιότητα θα φανεί.

Το Watch Over Christmas το έβαλα κατενθουσιασμένος μετά τις πολύ θετικές εντυπώσεις που μου άφησε το Not Another Weekend, αλλά δυστυχώς μου φάνηκε υπερβολικά παιδικό, παρά τις σαφέστατα ανεβασμένες αξίες της παραγωγής του.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Το Prim και 'γω το περιμένω με ανοικτές αγκάλες, αλλά είναι πολύ νωρίς για να hypeαριστώ.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,512
Το Brassheart δυστυχώς μοιάζει παρατημένο. Updates δεν υπάρχουν, ενώ έχει μείνει με αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας το 2020...

Στα υπόλοιπα:

Ultra Strangeness θυμίζει Armikrog, αρκετά ιδιαίτερο, δε μου κάνει ιδιαίτερο κλικ.

Tormentum 2 ΟΚ, στη λίστα και αυτό.

Drifter φαίνεται ενδιαφέρον, πολύ πιξελούμπα βέβαια, αλλά θα το ξεπεράσουμε.

The Last Crown: Blackenrock, ευτυχισμένο το 2030.
 

skoros

Gelatinous Cube
Joined
Jun 24, 2013
Messages
83
Πολύ ευχάριστο να μπαίνω και να διαβάζω άρθρο για point and click adventures. Ευχαριστώ και όσους ανέφεραν και άλλα παιχνίδια στα σχόλιά τους
 
Top Bottom