What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

The Evil Within

Admiral

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
5,133


Alucard wrote:
Άλλο ένα παιχνίδι που απαιτεί 4 gb minimum... Δλδ, αυτοί που έχουν την 280 ή την GTX Titan, θα έχουν πρόβλημα με τα 3 gb?

Συμπέρασμα, οι κονσόλες είναι η αφορμή να πάμε μπροστά, αλλά καταρακώνουν όσουν έχουν παλαιότερα συστήματα;</blockquote>

Παιδιά αυτά είναι τα recommended specs, όχι τα μίνιμουμ.

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,038


Admiral wrote:

Παιδιά αυτά είναι τα recommended specs, όχι τα μίνιμουμ.</blockquote>

<blockquote>We do not have a list of minimum requirements for the game. If you’re trying to play with a rig with settings below these requirements (you should plan to have 4 GBs of VRAM regardless), we cannot guarantee optimal performance.</blockquote>

 

Great0ldOne

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,559


soad667 wrote:
Optimization @@ με άλλα λόγια. Μάλιστα...</blockquote>

Και στα έλεγα πως 2GB Ram είναι λίγα για νέα κάρτα γραφικών, κι εσύ δε μ' άκουσες...

 

soad667

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,916
Mέχρι το 2036 εγώ είμαι καλυμμένος, δεν ξέρω για τι μιλάς. <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" />
 

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
9,358


soad667 wrote:
Optimization @@ με άλλα λόγια. Μάλιστα...</blockquote>
Αποκλείεις την πιθανότητα να είναι απλά η engine γτπ;
Και στο Rage παρόλο που προήλθε από άτομα με εμπειρία στην ανάτπυξη pc games, υπήρχαν θέματα στην απόδοση. :dry:

 

soad667

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,916
E άμα είναι η engine γτπ και δεν σηκώνει optimization για φυσιολογικά συστήματα, παραμένει @@ το optimization. Moυ αρέσει που μιλάμε με επιστημονικούς όρους πάντως - @@, γτπ.. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Admiral

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
5,133


tony wrote:


Admiral wrote:

Παιδιά αυτά είναι τα recommended specs, όχι τα μίνιμουμ.</blockquote>

<blockquote>We do not have a list of minimum requirements for the game. If you’re trying to play with a rig with settings below these requirements (you should plan to have 4 GBs of VRAM regardless), we cannot guarantee optimal performance.</blockquote></blockquote>

Δεν καταλαβαίνω γιατί κανείς quote αυτό το κομμάτι. Εννοείται πως όταν βρίσκεσαι κάτω από τα recommended specs δεν είναι ποτέ εγγυημένη η optimal performance. Αν θέλεις περισσότερα frames ρίξε το επίπεδο λεπτομέρειας. Αυτό δεν ισχύει εδώ και δεκαετιες; Τι άλλαξε τωρα;



 

Sephir

Iga Clan
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,623
Μιας και χρησιμοποιεί την Id Tech 5, είναι "φυσιολογικές" οι απαιτήσεις αυτές. Τα ίδια έλεγαν και για το Wolfenstein: The New Order (υψηλές απαιτήσεις, i7 επεξεργαστής και τα ρέστα) και το παιχνίδι έτρεχε απρόσκοπτα.

Επίσης, όπως διάβασα και στο Steam forum, η απαίτηση 4GB VRAM δεν αφορά τη Dedicated RAM της κάρτας γραφικών, αλλά τη συνολική (Shared+Dedicated), η οποία σε μια κάρτα γραφικών 2GB (π.χ. 760GTX), είναι όντως 4GB, εφόσον βέβαια υπάρχει και η ανάλογη RAM μνήμη στον υπολογιστή (το βλέπετε στο Advanced Settings του Display Properties του υπολογιστή σας).

Κοινώς: μη ψαρώνετε. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

soad667

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,916
Αυτό ερχόμουν να ποστάρω. Είπα να τσεκάρω το Steam φόρουμ μία, αφού φόρεσα κράνος κι όλα τα απαραίτητα. Και παραδόξως βγήκε σε καλό. Σόρρυ κιόλας, αλλά είναι λίγο μλκς έτσι που το πετάνε στις απαιτήσεις. Γράψε 2gb και σε παρένθεση 4gb shared κι άσε τον κόσμο να αναρωτιέται τι είναι το shared, όχι να λένε wtf omg 4gb vram.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Γίνεται στα pc να εφαρμοστεί αυτό που γίνεται και στις κονσόλες σχετικά με τη μνήμη της GPU και τη μνήμη RAM? Να είναι shared δλδ? Αν ναι, πώς;
 

solaufein

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,682


soad667 wrote:
Αυτό ερχόμουν να ποστάρω. Είπα να τσεκάρω το Steam φόρουμ μία, αφού φόρεσα κράνος κι όλα τα απαραίτητα. Και παραδόξως βγήκε σε καλό. Σόρρυ κιόλας, αλλά είναι λίγο μλκς έτσι που το πετάνε στις απαιτήσεις. Γράψε 2gb και σε παρένθεση 4gb shared κι άσε τον κόσμο να αναρωτιέται τι είναι το shared, όχι να λένε wtf omg 4gb vram.</blockquote>

Αν όντως αυτό εννοόυσαν, πρέπει να θεωρήσουμε πως είναι λαλάκες να το γράφουν έτσι, εκτός αν τα γράφουν οι μανατζαραίοι χωρίς πολλά στοιχεία που και πάλι είναι λάθος. Η VRAM είναι στη κάρτα και ... αυτό, το ότι το σύστημα ή μάλλον το όλο σύστημα γραφικών "δεσμεύει" και RAM συστήματος, είναι γεγονός.
<img src="http://s27.postimg.org/5fls7l1wz/videosharedmemory.jpg" alt="videosharedmemory.jpg" class="bbcode_img" />

 

tyrion395

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437


vtheofilis wrote:
<b>Πέφτουν πάλι</b> λεφτά κάτω από το τραπέζι. Τα κονσολοτρόλλ αφηνιάσανε πάντως.</blockquote>

FIXED

Μα εσύ τι λες; Δικαιολογούνται αυτές οι απαιτήσεις από τα γραφικά που είδαμε μέχρι τώρα σε διάφορα trailers του παιχνιδιού; Είναι ξαφνικά τόσο άχρηστοι στο porting οι developers ή απέκτησε αυτοκτονικές τάσεις η beth; Tίποτα από τα παραπάνω. Αυτές οι κουλές απαιτήσεις, το θέμα με το "exclusive" tomb raider και άλλα όμοια θέματα, με τα οποία φοβάμαι πως θα ασχοληθούμε στο μέλλον, έρχονται σαν αποτέλεσμα της αρχικής γκρίνιας των κονσολόπαιδων για την ανύπαρκτη next-gen. Φυσικά αφηνίασαν τα κονσολοτρολ, στο μυαλό τους τώρα δικαιολογείται η επένδυση που έκαναν. Και φυσικά τώρα οι νεαροί gamers θα τρέξουν να πάρουν κονσόλες. Όταν βέβαια κυκλοφορήσει το παιχνίδι και αποδειχτεί, πιστεύω, πως θα τρέχει μια χαρά με ένα φυσιολογικό σύστημα, η δουλεία θα έχει ήδη γίνει...

btw τι θα πει ετσι γενικά και αόριστα i7; Eπίσης τι θα πει δε βάζουμε μινιμουμ; Aν δηλαδή δοκιμάσει κάποιος να το τρέξει σε i5 και με μια 460 ή 560 με low settings τι θα γίνει; Δε θα εγκατασταθεί, θα βγει εικονίδιο με middle finger ή θα βγάλει ποδαράκια ο tower και θα φύγει;; :lol:

 

soad667

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,916
Βάζουμε ένα configuration στο οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα τρέχει άψογα κι από'κεί και κάτω δεν εγγυώμαστε τίποτα. Ωραίο αυτό το νέο κόλπο. Κάποτε το μίνιμουμ σήμαινε ότι ένα game θα τρέχει αξιοπρεπώς στα χαμηλότερα settings, μία εγγύηση ότι έστω κι έτσι θα το παίξεις. Η μλκ ανεβαίνει επίπεδο αν το game δουλεύει άψογα και οι απαιτήσεις είναι πλασματικές καθαρά για σπρώξιμο των κονσολοεκδόσεων. Είναι καλυμμένοι όπως και να'χει. Αnyway, θα δείξει.
 

Arwindan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,044
http://www.youtube.com/watch?v=qbjMx_ccKtI

http://www.youtube.com/watch?v=-zhemd9hinM
 

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
9,358


tyrion395 wrote:
Aν δηλαδή δοκιμάσει κάποιος να το τρέξει σε i5 και με μια 460 ή 560 με low settings τι θα γίνει; Δε θα εγκατασταθεί, θα βγει εικονίδιο με middle finger ή θα βγάλει ποδαράκια ο tower και θα φύγει;; :lol:</blockquote>
Μπορεί να του ανατιναχθεί η οθόνη, σαν του Σρέντερ. Ποτέ δεν ξέρεις...

https://www.youtube.com/watch?v=JVShDsYih9Y

 

Admiral

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
5,133
Παιδιά μην ψαρώνετε αμέσως με το που ακούτε για τις απαιτήσεις, τα ίδια λέγαμε για το Shadows of Mordor και τελικά υπάρχει κόσμος που το παίζει με high textures σε κάρτες με 1,25 GB μνήμη <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> Επειδή η Nvidia και η AMD θέλουν να πουλήσουν κάρτες δε σημαίνει οτι πρέπει αμέσως να τρέξουμε. Ψυχραιμία.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,038
http://www.bethblog.com/2014/10/02/update-on-the-evil-withins-pc-requirements/

:malakas: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
 

Adhan

Connoisseur of Dismal Art
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
9,358
Αν εξαιρέσεις τον επεξεργαστή (τα ίδια λέγανε και στο Wolfenstein και αποδείχτηκαν pure bullshit) τα υπόλοιπα μου φαίνονται φυσιολογικά.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
3,777
Μάλλον θα τρέχει σε ότι έχει 4 Threads τουλάχιστον.
 
Top Bottom