What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

The Football Manager thread

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
13,467
Απ' το να κυκλοφορήσει ανατιναγμένο είναι η καλύτερη λύση.

Σαφέστατα. Ίσως είναι ένα δείγμα ότι οι publishers βλέπουν τελευταία το κοινό να κλωτσάει όταν ένα παιχνίδι είναι προβληματικό στο launch.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
4,141
@σουτογαμώ, αρκετά μπέιζντ/πόσιμπωλ. (y)


ευτυχως εστω και τωρα πηραν οντως την σωστη αποφαση. παντως το "επικοινωνησαν" χάλια το ολο θεμα και καταφεραν να χασουν μεγαλο μερος απ την αξιοπιστια τους και απ την αγαπη του κοινου (την δική μου τουλαχιστον) με οσα εγραφαν για τα κομμενα features, με τις επαναλαμβανομενες delays, και με την μυστικοπαθεια που συνεχιζεται ακομα (ναι, θα ηθελα να ξερω πιο συγκεκριμενα τι φυσεως ειναι τα προβληματα που αντιμετωπισαν. και οχι, το "...Due to a variety of challenges that we’ve been open about to date..." δεν ισχυει καθολου, συντροφε μάιλς.)

ενταξει, ψεμματα. τους το εγραψα για να τρομαξουνε, δεν σταματω να τους αγαπω. μου εχουν προσφερει ενα απ τα κόρνερστώνς, για να το πω οπως το λενε στο ορεινο χωριουδακι μου, της γκειμινγκ ζωης μου και το μονο ΔΕΔΟΜΕΝΟ ινσταλέισο σε καθε νεο πισι μου, περα απ τους ντρίβερς της gpu. :love:

αλλα ναι, εκαψαν ενα σοβαρο κανονακι και τωρα το fm26 αποκτα λιγο και χαρακτηρα do or die. αν δεν ικανοποιησει τις δικαιολογημενα υψηλοτατες, απαιτησεις πλέον, του φανμπέιζ, δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα. κι η σεγκα σιγουρα δεν χαρηκε καθολου με την εξελιξη, στο οικονομικο κομματι της.
 

Havanezos

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,669
Ίσως είναι ένα δείγμα ότι οι publishers βλέπουν τελευταία το κοινό να κλωτσάει όταν ένα παιχνίδι είναι προβληματικό στο launch.

Αμφιβάλω γι' αυτό. Όταν ξαναλένε 3-4 μήνες μετά ότι δεν έχουμε φτάσει τα στάνταρ που θέλουμε, πλέον το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι δεν έχουμε απολύτως τίποτα που να μοιάζει με παιχνίδι. Και μάλιστα πρέπει να ναι και πολύ χάλια η κατάσταση του για να προτιμήσουν τη ζημιά της ακύρωσης από το να το κυκλοφορήσουν με τα όποια προβλήματα. Μπορεί όμως να φταίει που δεν τους πιστεύω ό,τι και να λένε. Μπορεί.

Όπως και να χει, όποτε και να βγει το επόμενο, day one θα το παίξουμε, όπως τόσα και τόσα χρόνια. Και μέχρι τότε θα λιώνουμε στο 24. Θα ξεκινήσω και νέο save με την Τριφυλλάρα, μετά από αιώνες, μπας και πάρουμε κάνα πρωτάθλημα. Αν σπάσω καμιά οθόνη θα ζητήσω τα λεφτα από την SI. Ξεκάθαρα αυτή θα φταίει και οι αποφάσεις της.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
4,141
ω ρε φιλε, ευτυχως που παιζω το 17 ακομα.
σκεφτομαι οτι λογικα αν ξεκινησεις σειβ με τριφυλλαρα στο 24 θα εχει μεσα ολη την σαβούρα που κουβαλησε ο Ασπρομαλλης Γητευτης των παγκων. πως θα παιξεις ωρε χαβανεζο σεζον με βιλενα, βέρμπη, περεθ, κλαινμαιν, τρουγε κλπ κλπ??
γκουντ λακ γουιδ δατ, μπρο.

σε άλλα νεα, ειναι βαρυ το φορτιο τωρα. εκτος απ τα εξπεκτέισονς του κοσμου, εχουν και τα κομμενα features, (πιο πολυ μ ενδιαφερει το ιντερνασιοναλ μανατζμε και το create a club, η οπως αλλιως το λεγανε την τελευταια φορα) που ειπαν οτι θα κοπουν απ το 25 και θα επιστρεψουν το 26.... τι θα γινει μ αυτα?

εχουν μπλεξει ασχημα. ο χρονος ειναι ηδη λιγος. και στα γιουτιου βιντεος σιγοψιθυριζεται βλεπω η πιθανοτητα, δεν θελω καν να το γραψω, πως αν και το 26 αντιμετωπισει προβληματα, μηπως ειναι το τελος μιας εποχης, θα το αφησω εκει...
η σεγκα δεν ειναι ακριβως κοινωφελης οργανισμος να σε θρεφει τσαμπα κι εχασε πολλα με την εξελιξη τη σημερινη.

ας ευχηθουμε το καλυτερο.

αβανεζο, μοσχοπουλα μπακασετα σε καμμια τουρκικη ομαδα η βαλτον να γυαλισει τον παγκο με τον πωπουλινο του. προ τιπ ηταν αυτο, μην κανεις κανα λαθος και τον ριξεις μεσα. κι ανεβασε τον φικαι απ την κ21 ομαδα. αφου δεν γινεται να τα δουμε αυτα στην πραγματικοτητα, ας κανουμε το σειβ σου γκουινεα πιγκ. :cool::LOL:



εντιτ: α, επισης πολλοι λενε οτι πουθενα στην ανακοινωση δεν αναφερει τον ορο: "fm26". αποφευγουν να το ονομασουν και γραφεται σε πολλα σημεια: "the next game...". θα μου πεις ειναι λιγο οβεραναλαιζινγκ ισως αυτο, αλλα μπορει να εχει και την σημασια του. φουντ φορ θωτ.
 
Last edited:

Havanezos

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,669
"σκεφτομαι οτι λογικα αν ξεκινησεις σειβ με τριφυλλαρα στο 24 θα εχει μεσα ολη την σαβούρα που κουβαλησε ο Ασπρομαλλης Γητευτης των παγκων. πως θα παιξεις ωρε χαβανεζο σεζον με βιλενα, βέρμπη, περεθ, κλαινμαιν, τρουγε κλπ κλπ??
γκουντ λακ γουιδ δατ, μπρο."

Συν ό,τι έφερε και ο Τούρκος αυτοκράτορας δλδ Ακαϊντίν, Ούγκο. Γενικά η ομάδα έχει ένα ρόστερ 32(!!!) παικτών από τους οποίους οι μόνοι που ξεχωρίζουν είναι οι Αράο, Μπακασέτας και Φώτης. Όλοι οι άλλοι είναι ίδιοι! Έχω μανατζάρει τόσες ομάδες όλα αυτά τα χρόνια, πρώτη φορά συναντάω κάτι τέτοιο. 2,5-3 αστεράκια με ποτένσιαλ τα 3 αστεράκια για να καταλάβεις. Όλοι όμως!
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
4,141
πωπωωωωω, γαματη εξομοιωση πραγματικοτητας.

εγω θα πηγαινα σε πασοκικο ορθοδοξο 4-4-2 με φωτη, γερεμεγεφ μπροστα, κλασικοτατο λονγκ μπωλ και σφιχτα πισω. κι ασε τις μοντερνιές με γκεγκενπρες και πεη μπλε να κουρευονται.
και θα πουλαγα οσο οσο τα βαριδια. ανεβασε νεους, φερε τιποτα φρη τρανσφερς, τα ξερεις, καμε οτι θες για να σωσεις την πρωτη χρονια με ευχες για ευρωπαικη εξοδο και μετα ολα θα φτιαξουν.

☘️☘️☘️ 🏆 💚
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
4,141
στο λιφτινγκ και μερεμετια πριν κανα μηνα ειχα ποσταρει το μοντ ενος κινεζου που βελτιωνε θεωρω την ματς εντζιν του fm24.
ειναι φοβερο το γεγονος οτι μετα το κανσελεισο του 25, οι μοντερς, ειτε εχοντας τον χρονο να ασχοληθουν (αφου μεχρι φετος, καθε χρονο ειχαμε νεα εκδοση του κειμ και δεν ειχε νοημα το μοντινγκ) ειτε για να δειξουν στην si πως γινεται η δουλεια, δινουν πραγματικα ρεστα.

μετα το κινεζικο μοντ, βγηκε το κορεατικο, που διαβαζω οτι δινει εμφαση στην αμυνα και τα πιο ρεαλιστικα μαρκαρισματα (το κινεζικο εδινε περισοτερη εμφαση στο επιθετικο παιχνιδι).
καποιοι τυποι τα συνδυασαν και μαλιστα προσφερουν το αποτελεσμα στο παρακατω σαιτ:

επαγγελματικα , μερακληδικα πραγματα! :love:

και δε σταματανε εκει. πιο κατω στην σελιδα υπαρχουν άλλα 3 νεα μοντς για οποιον θελει να πειραματιστει. ενα πιο arcadey, ενα που δινει μεγαλη εμφαση στην αμυνα και στο σφιχτο παιχνιδι και λενε οτι ειναι οτι πρεπει για οποιον παιζει σε χαμηλες κατηγοριες κι ενα που εχει το ταιριαστο ονομα Tweaksanity στο οποιο εχουνε παει ολες τις παραμετρους στον μεγιστο βαθμο και γινεται ενα χαος στο γηπεδο.
τα άλλα ειναι για σοβαρο πειραματισμο, το τελευταιο ειναι διασκεδαστικοτατο και μπορουν να συμβουν εντελως τρελλα πραγματα.

ολα τα παραπανω τα αναλυει ο zealand στο παρακατω βιντεο.
ποιος να το λεγε οτι η ματαιωση του 25 θα ειχε τετοια καταπληκτικα αποτελεσματα... και τωρα που ξεκινησε ολο αυτο, νομιζω θα δουμε πολυ ενδιαφεροντα πραγματακια και στο μελλον.




α, ακομα κι αν βαριεστε να δειτε το βιντεο, πληζ, πληζ, πηγαιντε στο 20'25'' περιπου. δεν θα μετανιωσετε. :love::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
13,467
Θα δω το βίντεο αμέσως μόλις έχω ελεύθερο χρόνο. Αχ ρε SI, αχ...
 
Top Bottom