What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

The Football Manager thread

The Nameless One

Mind-flayer
Ορίστε και η καθυστέρηση, φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μάρτιος 2025 το νέο release window:

Θα αργούν να ετοιμαστούν τα κορίτσια των γυναικείων πρωταθλημάτων. Κλασικές γυναίκες, 2 χρόνια να ετοιμαστούν για να είναι έτοιμες!
:p

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Και τώρα τι?! Συνεχίζω το save που παίζω από πέρσι ή ξεκινάω νέο!? Η Greuther Furth κατάφερε και έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης! Εσείς πως θα κινηθείτε?!
Βρες ένα db update με τις φετινές μεταγραφές και είσαι κομπλέ.

Είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποιος θα βγάλει skin που θα αλλάζει το FM 24 σε FM 25.

Στην ουσία αυτές είναι και όλες οι αλλαγές που κάνανε κάθε χρονιά.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
φαινοταν απ το απντειτ το προηγουμενο που συζηταγαμε. οταν σου γραφει ο αλλος οτι συναντησαμε εμποδια που δεν περιμεναμε, σε προετοιμαζει για το προφανες.

επιμενουν και να μη λενε ακριβως την φυση των προβληματων. εμενα τα παρακατω 3 πραγματα:
1. αναφερουν "αδιαφορα" οτι το κειμ ειναι "the biggest technical and visual advancement". μπηκε ξεκαθαρα το βιζουαλ στην κουβεντα, στο προγουμενο απντειτ δεν ειχε αναφερθει πουθενα. κατι σημαινει...
2. το gameplay reveal παει προς το τελος γεναρη. 3 μηνες απο τωρα....
3. και μετα απο 2 οφισιαλ καθυστερησεις παλι δεν υπαρχει σαφης ημερομηνια η εστω βδομαδα κυκλοφοριας. οχι, το "until March 2025" δεν μου κανει καθολου...

μου δειχνουν λοιπον οτι η μηχανη γραφικων εχει σοβαρο θεμα. τραγικη κατασταση, γιατι προετοιμαζονται υποτιθεται μια τριετια τουλαχιστον για την εξελιξη αυτη. μεγαλη απογοητευση. ετσι κι αλλιως εγω με το 17 ασχολουμαι (ακομα) οπότε και να ακυρωθει φετος ωλ δε γουει και να παει για του χρονου δεν με αγγιζει.
απλα ειναι μεγαλη απογοητευση γιατι ειναι η πρωτη σοβαρη πατατα της si, θεωρω.

Sugamoto Panagia

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
μου δειχνουν λοιπον οτι η μηχανη γραφικων εχει σοβαρο θεμα. τραγικη κατασταση, γιατι προετοιμαζονται υποτιθεται μια τριετια τουλαχιστον για την εξελιξη αυτη
Εμένα μου δείχνει ότι περίμεναν να δουλεύουν την unity στα δάχτυλα και τλκ είδαν ότι δεν την κατέχουν. Τεράστια εντύπωση που πρώτα άνοιξαν preorders και μετά έριξαν το delay. Δλδ πριν δεν το είχαν καταλάβει? Μάλλον περίμεναν ότι ο κόσμος θα ήταν πρόβατο και θα το έβγαζαν με ότι προβλήματα είχε άλλα τλκ κάτι έγινε και άλλαξαν γνώμη.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Εμένα μου δείχνει ότι περίμεναν να δουλεύουν την unity στα δάχτυλα και τλκ είδαν ότι δεν την κατέχουν. Τεράστια εντύπωση που πρώτα άνοιξαν preorders και μετά έριξαν το delay. Δλδ πριν δεν το είχαν καταλάβει? Μάλλον περίμεναν ότι ο κόσμος θα ήταν πρόβατο και θα το έβγαζαν με ότι προβλήματα είχε άλλα τλκ κάτι έγινε και άλλαξαν γνώμη.

Αυτό που ενδεχομένως να συμβαίνει είναι ότι υπάρχει αλλαγή στην συμπεριφορά του κοινού. Πρόσφατα αναφέρθηκε σε αυτό η Paradox:

Εν ολίγοις, ακόμα και ο mainstream gamer κατάλαβε ότι οι publishers βγάζουν τα παιχνίδια μισοτελειωμένα και άρχισε να κλωτσάει.

ebon page

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral PCMaster Veteran
Ορίστε και η καθυστέρηση, φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μάρτιος 2025 το νέο release window:

Αν το παιχνίδι δεν είναι έτοιμο/έχει προβλήματα, καλά κάνουν και καθυστερούν την κυκλοφορία του. Εμένα μου κάνει εντύπωση που ενω προφανώς ξέρανε πως δεν είναι ετοιμοι, έβγαλαν το παιχνιδι σε pre-purchase και το έχουν ακόμα και τώρα μετά την ανακοίνωση της καθυστέρησης κυκλοφορίας..

tsou.gif

Havanezos

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Βγάλανε μόνοι τους τα μάτια τους εκεί στην SI. Στάνταρ κάποιοι θα λέγανε "ναι, ναι θα μαστε έτοιμοι" και μετά τις ανακοινώσεις ακούστηκε ένα τεράστιο "ΟΥΠΣ." Βασικά πλέον το ερώτημα είναι το 25 σε τι κατάσταση θα βγει! Διότι, αν ισχύει, ότι είναι αναγκασμένη από την SEGA να το βγάλουν μέχρι τέλος Μαρτίου, τότε αμφιβάλω για το αν θα παραδώσουν το FM που ονειρεύονται και περιμένουμε! Και με την εμπιστοσύνη του κόσμου ήδη στα πατώματα προβλέπεται μαύρη χρονιά για την SI. Μακάρι τουλάχιστον να βγάλουν ενημερωμένη DB (καλές οι custom αλλά εγώ θέλω official πράγματα!) καλοκαιρινή αλλά και χειμερινη. Έτσι κι αλλιώς σχεδόν όλη την (ποδοσφαιρική) χρονιά το 24 θα παίζουμε!
Τα pre-orders είναι μια λεπτομέρεια απ΄την στιγμή έδωσε στους πάντες refund αν το θέλουν. Τώρα αν κάποιος έχει λιγότερο από ένα εγκεφαλικό κύτταρο και πάει και το προ-αγοράσει, ξα του!

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Βασικά πλέον το ερώτημα είναι το 25 σε τι κατάσταση θα βγει! Διότι, αν ισχύει, ότι είναι αναγκασμένη από την SEGA να το βγάλουν μέχρι τέλος Μαρτίου, τότε αμφιβάλω για το αν θα παραδώσουν το FM που ονειρεύονται και περιμένουμε!

Γενικά όποτε ακούτε "κυκλοφορία τον Μάρτιο" για παιχνίδι πρώτης γραμμής να είστε ψυλλιασμένοι ότι μπορεί να κυκλοφορήσει ανατιναγμένο. Ο Μάρτιος είναι το τέλος του οικονομικού έτους για τους publishers και συχνά η λογική των CEO είναι "κυκλοφόρησέ το όπως όπως για να μην δείξουμε πτώση του τζίρου στα οικονομικά αποτελέσματα του έτους και το φτιάχνουμε μετά ".

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Είναι αλήθεια, δεν είναι, ποιος ξέρει. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Havanezos

Death Knight
Πως το χανε πει?! "The new gameplay reveal will also now move to the end of January 2025"! Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά και ούτε λέξη για το που βρίσκονται!? Όχι gameplay, ούτε νέα screenshot δεν έχουν.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
τεραστια γαιδουριά της SI.
εκατσα και ειδα και κανα δυο βιντεα απο fm γιουτιουμπερς (υπαρχουν πολλοι...).
πολλοι κραζουν, καποιοι λενε ελα μωρε δεν εγινε και τιποτα, ενας μαλιστα λεει οτι μαλλον ειναι καποιο θεμα με licences που προεκυψε τελευταια στιγμη και γινεται ενα ωραιο νταβαντουρι. στα σχολια απο κατω πεφτει κραξιμο σαν να διαβαζεις ελληνικο αθλητικο σαιτ:LOL:: ειστε γλυφτες της εταιριας, τσατσόνια κλπ κλπ.

ειναι ανεπιτρεπτο που δεν βγηκαν να γραψουν 3 γραμμες για το τι να περιμενουμε και τι συμβαινει. και συγχρονως τα πρηορντερς τα εχουν ανοιχτα ακομα και θεωρητικα (δεν νομιζω να υπαρχουν πια τετοια κοροιδα...) καποιοι ανθρωποι βαζουν τα ωραια τους λεφτα καθε μερα που περναει. εν τωμεταξυ δεν μπορει να το πανε, υποθετικα μιλωντας, ξερωγω σε κυκλοφορια μαιο - ιουνιο, γιατι μετα πως θα προλαβουν να φτιαξουν το σουπερ ντουπερ fm26, που απο τωρα εχουν πει οτι θα ειναι η νεα εποχη του γκειμ?? κανονικα αρχες νοεμβρη βγαινει παραδοσιακα το παιχνιδι.

αρα στα ματακια μου δεν υπαρχει νεα αναβολη. οπότε ή δινουν μαρτιο οτι σκατα τελος παντων εχουν φτιαξει (χλωμο) ή δυστυχως εχουμε ακυρωση και παμε για το fm26. θα ειναι βεβαια τεραστιο πληγμα για την εταιρια. ας προσεχαν. δεν ειπε κανεις οτι θεμε ντε και καλα καθε χρονο εκδοση. ας πηδαγανε (μμμμμμμμ.....) το φμ25 κι ας πηγαινανε κατευθειαν για το γκοτύ το 26.

οπως και να χει, θα δειξει πολυ συντομα.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Δεν βλέπω άλλη λύση πέραν της επιπλέον καθυστέρησης. Προφανέστατα το παιχνίδι χρειάζεται ακόμη περισσότερο χρόνο.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
μα υποτιθεται το be all/end all κέιμ για την νεα εποχη του φραντσάι θα ηταν το fm 26.
πως θα κυκλοφορησεις τον απριλιο ας πουμε (βαζω μονο εναν μηνα επιπλεον ντιλέι) το fm25 και σε μισο χρονο το fm26?
δεν βγανει νοημα. εκτος αν καθυστερησει και κεινο εν γνωσει τους, δηλαδη ενα ντόμινο αρνητικων γεγονοτων που θα τους βαλει στο ματι του κυκλωνα για τα καλά.

πιο τιμιο και ανακουφιστικο ισως γι αυτους θα ηταν η ακυρωση του 25, νομιζω. και να ριξουν ολες τις δυναμεις τους στο 26 απο τωρα, αν και ειναι ηδη αργα. αν και πιστευω (ελεος δηλαδη) οτι ηδη θα εχουν ασχοληθει πολυ με το 26, δεν ξεκινανε τωρα το προντάξο, ασφαλως.
απ το να δωσουν φετος βιαστικα κατι που μαλλον δεν πιστευουν και πολυ ουτε οι ιδιοι, ας κανουν ωλ ιν για το 26.

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Συμφωνώ απολύτως, καλύτερα κατευθείαν στο 26.

Havanezos

Death Knight
Όντως θα ταν προτιμότερο να πήγαιναν κατευθείαν στο επόμενο και, κάτι που προσωπικά θα μ' άρεσε, να τραβήξουν και την ημερομηνία κυκλοφορίας του το Σεπτέμβριο. Όμως δεν πιστεύω ότι δεν θα βγει το 25. Κυρίως για να μην χαθεί τελείως η χρονιά.. Το οποίο θα χει σαν επακόλουθο να κάψουν και το 26.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Screenshot1.png

ενας τυπος που εχει παντα καλη πληροφορηση λενε, ποσταρε στο τουίτεξ τουτο δω. και μαλιστα ειπε οτι θα εχουμε ανακοινωσεις την παρασκευη (τοσο σιγουρος).
αν ισχυει, ταφοπλακα για το 26. ή τελοσπαντων, θα πανε κατευθειαν στο 27. δεν μας πειραζει, απλα να τελειωνει αυτη η γελοία σιωπη/αναμονη...

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Τελικά έγινε το λογικό: Το FM25 ακυρώθηκε και πάμε απευθείας για το επόμενο.

Havanezos

Death Knight
Απ' το να κυκλοφορήσει ανατιναγμένο είναι η καλύτερη λύση.

Top Bottom