What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

The Incredible Adventures of Van Helsing

gvorris

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
475
Ευχαριστούμε πολύ, θα περιμένουμε το review.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,779
Brother Bruce, συνάντησα το σημείο που έλεγες πριν από λίγες μέρες (Harker's animated extraction rig). Πάρα πολύ εκνευριστικό σημείο (γενικά το παιχνίδι έχει κάποια χτυπητά θέματα balancing, περισσότερα όταν το τελειώσω))Αν και υπάρχει πιθανότητα να έχεις ξεκολλήσει πλέον, ας πω καλού κακού τι έκανα...

Γενικά πρέπει να κινείσαι πολύ ώρα γύρω γύρω, μη στέκεσαι πολύ ώρα στάσιμος εκτός κι αν βαράς τον πυρήνα ή κάποιο nemesis εχθρό (κίτρινο όνομα).
Αν σε περικυκλώσουν εχθροί χρησιμοποίησε whirlwind, τους καθαρίζει μέσα σε 6-7 δευτερόλεπτα (ακόμα και elite και θα πληγώσει βαριά τους nemesis.
Χτύπα τους 3 διακόπτες για να ρίξεις την ασπίδα του πυρήνα, μόνο έτσι θα κάνεις σοβαρή ζημιά. Ο χρόνος που πέφτει η ασπίδα ξεκινάει από τη στιγμή που θα χτυπήσεις τον τελευταίο διακόπτη...
Μην ασχολείσαι και πολύ με τις πύλες, ανοίγουν ξανά και ξανά με την πάροδο του χρόνου. Στην αρχή θα είσαι οκ όσο τις κλείνεις, αλλά μετά θα ξεφυτρώνουν σα μανιτάρια οπότε δεν έχει νόημα.
Φρόντισε όταν χτυπάς τον πυρήνα να πηγαίνεις από μεριά που είναι κάπως πιο ήρεμα τα πράγματα και επικεντρώσου πάνω του.
Τέλος, κάτι πολύ σημαντικό: μην αφήσεις με τίποτα κάτι πλοκαμοειδή πράγματα που γράφει rejuvanative, regererator ή κάτι τέτοιο για πολλή ώρα μόνα τους κοντά στον πυρήνα γιατί κάνουν heal. Αν δεις την ενέργεια του να αυξάνεται, παράτησε ό,τι κάνεις και σφάξε τα aspap.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ναι, ξεκολλησα. παρατησα το παιχνιδι. :evil:

ξενερωσα, αδαν. για μενα, οταν ενα παιχνιδι σε τιμωρει χωρις να φταις σε κατι (ναι, αγαπητη νεοκορ, γουσταρω μελε με σπάθα. τι ζορι τραβας?) δεν αξιζει τις ωρες που επενδυεις πανω του. απλα και καθαρα.
ειδα βιντεακια στο γιουτιουμπι. ο ενας ειχε δεν ξερω γω τι κλαση κι εκανε σαμον συνεχεια 5-6 τερατακια και τραβαγανε τα πυρα, ο αλλος εκανε το αντιθετο απ αυτο που λες (ετρεχε οπου ανοιγε πυλη με εχθρους και την εκλεινε οσο πιο γρηγορα μπορουσε...) αλλά ετσι κι αλλιως κι αυτος δεν ηταν μελές, αλλα βαραγε με οπλο απο μακρια.
το παλεψα και 5-6 φορες. σε 2 απ αυτες το δεινοσαυροπισί μου με πεταξε στο ντεσκτοπ λογω της υπαρξης 50 εχθρων στην οθονη (οκ, σ αυτο φταιω εγω και οχι η νεοκορ) και στις υπολοιπες τσαταλιαστηκε το νευρικο μου συστημα.
αντε γεια, βανχελσι. ρεηανινστώ. ισως οταν με το καλο (γυρω στο 2020 το κοβω) παρω νεο πισι, τα ξαναπουμε.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Επιτέλους γύρισες, ανησυχήσαμε! Δεν έχασες κάτι όσο έλειπες 2 Ban αναμενόμενα μόνο έγιναν. Α ναι έγινε και κάτι άλλο, αλλά θα τα βρεις.
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
[strike]Proud Χρέπι PC Master Race :vaultboy:[/strike]

Με νιντζάρε η κοπελιά που έχει πλήρως αφομοιώσει την αρχαία, μυστικιστική γνώση της Αναζήτησης. :lol:

Μπράδερ, κουράγιο ρε, Μνημόνιο Ξε - Μνημόνιο, θα φτιάξουμε κτήνη, που θα πάει. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,427


Brother Bruce wrote:
οταν ενα παιχνιδι σε τιμωρει χωρις να φταις σε κατι (ναι, αγαπητη νεοκορ, γουσταρω μελε με σπάθα. τι ζορι τραβας?) δεν αξιζει τις ωρες που επενδυεις πανω του. απλα και καθαρα.</blockquote>

QFT.

Van Helsing έχω παίξει μόνο το πρώτο, αλλά γενικά μιλώντας, τίποτα δε με εκνευρίζει περισσότερο σε ένα παιχνίδι από το να μου βάζει challenges που γίνονται αγγαρεία λόγω ελαττωμάτων του ίδιου του παιχνιδιού.

Εντάξει φίλε developer, έφτιαξες ένα συμπαθητικό third-person action-platform game, αλλά τα αυτόματα camera controls σου βγήκαν λίγο ιδιότροπα, με ιδιαίτερη αγάπη στο zoom in στα μαρμάρινα κωλομέρια του/της Player Character. Μπορώ να το παραβλέψω, αλλά μη μου ζητάς κι εσύ pixel-perfect χειρισμούς και timing ελβετικού ρολογιού, γιατί το rage uninstall είναι δύο click υπόθεση.

 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
^^ Αυτά είναι πταίσματα, εδώ σε είχε σκοτώσει με cutscene και το συγχώρεσες


Edit Sloppiness is everywhere.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,779
Μπράδερ melee έπαιζα και το περασα το σημείο εκείνο οπότε δε νομίζω ότι είναι θέμα build και τόσο (όχι βέβαια πως δεν παίζει powerbuilding στο παιχνίδι αν το επιδιώξεις). Αυτό μου με βοήθησε πολύ εκεί αλλά και σε κάποια άλλα ζόρικα σημεία (βλ. τελευταία tower defense) είναι να κάνω respec και να διώξω αρκετές αναβαθμίσεις ή ικανότητες από το πρώτο παιχνίδι που πλέον μου ήταν άχρηστες ή πολύ αδύναμες και να επικεντρωθώ σε λίγες και πιο δυνατές που κυρίως προερχόντουσαν από το δεύτερο.
Από τη μία φταίω εγώ που είχα απλωθεί αρκετά (τουλάχιστον όσον αφορά σε αύρες και tricks), από την άλλη είναι σφάλμα της ισορροπίας του παιχνιδιού που πολλές abilities από το πρώτο (από το κεντρικό tree του hunter) απλά γρατζουνάνε τους εχθρούς στο 2ο, οι οποίοι φαίνεται να αντέχουν πολύ punishment.

Ειλικρινά δε θυμάμαι ποτέ να έχω αναγκαστεί να κάνω respec σε χαρακτήρα επειδή οι abilities των προηγούμενων levels γίνονταν πολύ αδύναμες. Πάντως μετα την αναδιάρθρωση χαρακτήρα το παιχνίδι έγινε αρκετά πιο βατό. Τραγικό για μένα να το παίζω στο hard επίπεδο και εκεί που στο προηγούμενο να ζορίζομαι μόνο σε σημεία που έπρεπε (π.χ. κάποια bosss), εδώ να με ισοπεδώνουν mobάκια (και ενώ η ειρωνεία είναι πως στο VH2 το hard είναι το τρίτο δυσκολότερο επίπεδο και όχι το δεύτερο όπως στο VH1).
Επίσης για κάποιο περίεργο λόγο, αν και το steam γράφει τις ίδιες περίπου ώρες με το πρώτο, μου φάνηκε ότι ο "καθαρός" χρόνος ήταν μικρότερος. Στο 2ο αρκετός χρόνος φαγώθηκε σε crafting, στις αποστολές με τους generals, στην συνεχή αλλαγή και enchanting εξοπλισμού κτλ.

Μπορεί να γκρινιάζω και να φαίνεται ότι δε μου άρεσε αλλά δεν είναι έτσι. Αρκετοί τομείς όπως το λειψό looting του πρώτου ή ο αργός ρυθμός έχουν βελτιωθεί στο δεύτερο. Τα management στοιχεία, το runecrafing και τα trophies είναι δυνατές προσθήκες, τα μυστικά και τα easters eggs είναι πολύ περισσότερα από του πρώτου. Τα character trees επίσης υπερπλήρη και οι νέες abilites χρησιμότατες. Ως παιχνίδι, είναι βελτιωμένο παικτικά σε σχέση με το προκάτοχό του και ως σύνολο αρτιότερο.
Για κάποιο λόγο όμως, δεν είχε την αίσθηση του πρωτόγνωρου του πρώτου και οι στιγμές εκνευρισμού ήταν περισσότερες, κάτι που αφαιρεί από την διασκέδαση.
Αυτά.

EDIT:
A, και χωρίς πολλά spoiler το setting είναι περισσότερο steampunk από του πρώτου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν "εξοχικές τοποθεσίες", και ειδικά περιοχές από το Ink.
EDIT 2:
Γενικά είναι περισσότερο optimized από τον προκάτοχό του (π.χ. χρόνοι φορτώματος), ωστόσο δεν ξέρω σε τι βαθμό, αφού μετά την αναβάθμιση στο pc, ακόμα και σε σημεία που γινόταν χαμός, δεν καταγραφόταν πτώση ούτε τους ενός frame. :mosh:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
https://youtu.be/yTxi78UcK1s

<blockquote>The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut will be available as a standalone title on Steam.It will cost absolutely nothing for players who own all three games of the trilogy (by that we mean it will be free). For new players, the complete and extended content of the Final Cut will cost $44.99.The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut will be released in 23 September 2015, and will continue to provide content for a long time to come.</blockquote>
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ερώτηση, όσοι αναβαθμιστήκατε δωρεάν στην Final Cut έκδοση, είχατε τα 3 βασικά παιχνίδια μόνο ή και τα DLC?
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,779
Τα 3 παιχνίδια να έχεις αρκεί (απ΄οσο το έχω ψάξει). Εγώ πάντως είχα τα dlc εκτός από ένα, οπότε αυτό ενισχύει ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι δε χρειάζονται.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Τα τρία παιχνίδια μόνον και κάνεις το redeem μέσα από την ιστοσελίδα τους.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
Παιδιά, ψήνομαι να πάρω το Final Cut που το έχει 11 ευρά, αλλά διαβάζω στα comments ότι οι servers είναι down εδώ και ενάμιση μήνα. Είναι το single player available, ή πρέπει να κάνεις log in υποχρεωτικά για να παίξεις το campaign?
 

alas

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 28, 2017
Messages
257
<blockquote><br>Παιδιά, ψήνομαι να πάρω το Final Cut που το έχει 11 ευρά, αλλά διαβάζω στα comments ότι οι servers είναι down εδώ και ενάμιση μήνα. Είναι το single player available, ή πρέπει να κάνεις log in υποχρεωτικά για να παίξεις το campaign?<br></blockquote>Αν και πάει πολύς καιρός που είχα ασχοληθεί, αν θυμάμαι καλά ήταν επιλογή αν θες online ή όχι.<br><br>Εδώ να σημειώσω πως το char system του 1&2 το προτιμούσα κατά πολύ απο του 3. Και το Final Cut έχει του 3.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,779
Δε νομίζω ότι θέλει log in για το single, τουλάχιστον όταν τα είχα παίξει ξεχωριστά πριν το final cut.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
Καλά, θα το τεστάρω. Ας είναι καλά το Steam Refund <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br>Επειδή δεν έχω κανένα, προτιμώ να σκάσω τα λεφτά για το Final Cut, παρά για τα άλλα 3, θα μου &#039;βγει φτηνότερα.<br>Ψιλοψάρωσα με το franchise pack που είναι στα 10 ευρά, αλλά δεν έχει το 3 μέσα.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,957
Stamatimene, τσέκαρε λίγο τα pm σου <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom