To ξεκίνησα χθες, αν και δεν πιάνεται γιατί κοιμόμουν όρθιος καθιστός. Έπαιξα τώρα μέχρι το τρίτο τσάπτερ και τεχνικά προβλήματα μηδέν. ΜΗΔΕΝ ΛΕΜΕ. Το δίδυμο εδώ μου κάθησε πιο στρωτά, αν και μόλις εμφανίστηκε η μικρή. Κομματάκι πιο συμπαθητική πάντως η Έλλη, η Μπέλα ήταν μερικά φεμιτζάουλ πιο σπαζοκλαμπάνιας απ' ό,τι έπρεπε. Επίσης εδώ φαίνεται να έχει καλύτερη ροή το πράμα, στη σειρά είχα την εντύπωση ότι πήραν στεγνά τις 10 ίσως πιο σημαντικές στιγμές του παιχνιδιού, τις κάνανε 10 επεισόδια και βουαλά. Λίγο απότομα πηγαίναμε εδώ κι εκεί, κυρίως εκεί. Γκέημπλεϊ οκ τίποτα συνταρακτικό, αλλά είναι και παλιό γκέημ. Όλα λειτουργούν άψογα πάντως, για την ώρα τους σφάζω όλους με στελθ και το άμμο το κρατάω γιατί μου αρέσει που κάνει κριτς κρατς στις τσέπες μου.
Θετικό πρόσημο λοιπόν, χάρηκα που δεν μου έτυχαν τόσες μλκς που ακούστηκαν. Είχα ένα φόβο ασχέτως που έπεσε κάμποσο πάτσινκ. Να δούμε πότε διάολο θα μας στείλουν και το 2, αν αργήσει πολύ θα θυμώσω ακόμα πιο πολύ, θα αφαιρέσω το πρόσημο από το 1, θα το κάνω ρηβιού πόμπινκ και θα τους μποϋκοτάρω άγρια μέχρι να πάρω το σήκουελ.