What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

The MMO mega-thread

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,435
Κομπεηνόπληκτε (<img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />) , σε κάθε expansion αυτό γίνεται.

Τον πρώτο χρόνο βγαίνει σταδιακά το content, και στον επόμενο έχεις χρόνο να το λιώσεις.
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230


vtheofilis wrote:
Κομπεηνόπληκτε (<img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />) , σε κάθε expansion αυτό γίνεται.

Τον πρώτο χρόνο βγαίνει σταδιακά το content, και στον επόμενο έχεις χρόνο να το λιώσεις.</blockquote>
μαλιστα...το WoD εχει το λιγοτερο content απο ολα τα expansions που εχουν βγει μεχρι τωρα και οι συνδρομητες εχουν πεσει στους 5,5M.να δω ποσοι θα πανε μεχρι να βγει το Legion.λετε να βγει γρηγοροτερα απ οτι περιμενουμε?

 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
Σύμφωνα με leaks, το WOD ήταν "ενδιάμεσο" expansion, όπου κυρίως δούλεψαν το engine και όχι το content. Θεωρητικά το Legion ετοιμαζόταν παράλληλα με το WOD και θα είναι τούμπανο. Ίδωμεν!!!
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,273
Ενδιάμεσο ενδιάμεσο, αλλά η τιμή του μια χαρά ήταν σαν τα ολόκληρα
 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
Σωστό.
Στο μεταξύ άρχισα την beta του Blade & Soul, πόσταρα νομίζω πιο πάνω γι' αυτό, Korean mmo με action based μάχη που βασίζεται σε combos (κάτι μεταξύ Black Desert και Street Fighter ένα πράμα). Αν μπορέσετε να αντέξετε την υπερεμετική καρτουνο-manga-ίλα που φωνάζει παιδεραστία από χιλιόμετρα, το παίγνιο αυτό καθ' αυτό είναι πολύ διασκεδαστικό, με highlight για μένα το ότι το pvp είναι καθαρά skill based και όχι gear based (υπάρχει standarized pvp gear απ' ότι κατάλαβα).
Σχετικό πρόβλημα για μας στην περιφερειακή Ευρώπη είναι πως απαιτεί σίγουρα ping κάτω από 100 για τα πιο twitchy classes, αλλιώς χάνονται πολλά combo. Προς το παρών δεν μπορώ να κρίνω πόσο απαγορευτικό είναι αυτό, αφ' ενός γιατί είμαι noobas, αφ' ετέρου επειδή ακόμα ν' ανοίξουν οι EU servers και παίζω στους αμερικάνικους. Πάντως έχει διάφορα site με guides για το πόσο ping χρειάζεται κάθε class για να παιχτεί σωστά κλπ.
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Εχει παιξει κανεις το heart of thorns; Εντυπωσεις;
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932


Snipereye wrote:
Εχει παιξει κανεις το heart of thorns; Εντυπωσεις;</blockquote>

το στορυ το προχωράω αργά αργά αλλα το θεωρώ καλό εως τώρα.

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,670
Με το Star Wars: The Old Republic ασχολείται κανένας ακόμα?

Έβαλα μια φθηνή 2μηνη κάρτα για να τσεκάρω επιτέλους τα 2 εξπάνσιονς και το νέο Add-on, και ομολογουμένως σκάλωσα πάλι. Έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά στο παιχνίδι, αν εξαιρέσει κανείς τους άθλιους F2P περιορισμούς πάντα.

Στον Red Eclipse παίζω, αν είναι κανείς εκεί μέσα ας ρίξει μια φωνή για να με βοηθήσει να στήσω ένα solo guild για να χώσω μέσα όλους τους Alts μου <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Hell, παιζω απο το release του! Ειμαι στον Tomb of Freedon Nadd αλλα η ελληνικη guild εχει μεταφερθει στον Red Eclipse. Θα σου στειλω οταν γυρισω σπιτι ονοματα κλπ για να εισαι ετοιμος. Θα κανω transfer τον main μου στον Red Eclipse καποια στιγμη. :starwars:

Υ.Γ. Απο που τσιμπησες την 2-μηνη καρτα;
 

tommy

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 13, 2015
Messages
396
Από περιέργεια χτες έκανα login μετά από 2+ χρόνια που το είχα δοκιμάσει σαν F2P
Red Eclipse έχω τους Empire alts άλλα είμαι F2P όπως είπα αν βοηθάει ring a bell or a gun.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,670


ZombieCow wrote:
Hell, παιζω απο το release του! Ειμαι στον Tomb of Freedon Nadd αλλα η ελληνικη guild εχει μεταφερθει στον Red Eclipse. Θα σου στειλω οταν γυρισω σπιτι ονοματα κλπ για να εισαι ετοιμος. Θα κανω transfer τον main μου στον Red Eclipse καποια στιγμη.</blockquote>

Άντε ρε. Κι εγώ από το release έπαιζα για κάνα 5-6 μήνες σταθερά αλλά μετά το πρώτο server merge το ψιλοπαράτησα και επέστρεφα περιστασιακά ως F2P/Premium για τα Rakghoul events μόνο (το επόμενο σε κάνα 15ήμερο). Αυτή τη φορά σκάλωσα ξανά για τα καλά όμως.


<blockquote>Υ.Γ. Απο που τσιμπησες την 2-μηνη καρτα;</blockquote>

Aπό το Instant Gaming. 18μιση ευρώ η δίμηνη, και δέχθηκε και μια χαρά την Visa της Πειραιώς.




Tommy wrote:
Από περιέργεια χτες έκανα login μετά από 2+ χρόνια που το είχα δοκιμάσει σαν F2P
Red Eclipse έχω τους Empire alts άλλα είμαι F2P όπως είπα αν βοηθάει ring a bell or a gun.</blockquote>

Απ'ότι διαβάζω τώρα πρέπει να έχει γκρουπ με 4 άτομα όποιος θέλει να φτιάξει Guild οπότε θα χρειαστούμε κι άλλους :Ρ Άσε που μπορεί να γίνει καμιά τράμπα με την Ελληνική guild που είπε ο Τσόμποβιτς. Θα το δούμε στο προσεχές διάστημα, προς το παρόν κάθε μέρα μέσα θα είμαι λογικά.



 

peponas

Commoner
Joined
Dec 5, 2012
Messages
28
Hellion νομίζω κάναμε μαζί pvp για κάποια φεγγαρια.
Εναν healer bounty huntard ειχα και παιζαμε "μπαλιτσα" <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Είχα γυρίσει με έναν φίλο για μερικές μέρες και ανεβάζαμε alts αλλά δεν μας κράτησε.
Παλεύεται το F2P για να δοκιμάσεις η μπα? Και για να παίξεις τα expansions πρέπει να τα αγοράσεις?
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,670
Ως F2P έχεις μερικούς απαράδεκτους περιορισμούς, όπως μειωμένη λήψη XP, πρόσβαση μόνο σε 2 από τα 3 διαθέσιμα Crew Skills, περιορισμούς στην ποιότητα των αντικειμένων που μπορείς να φοράς (νομίζω πρέπει να αγοράσεις από το Cartel Market την "άδεια" για να φορέσεις Unique αντικείμενα ή Ανώτερο PvP Gear πχ), πρόσβαση μόνο σε 5-6 Warzones και Flashpoints την εβδομάδα (ξανά, εκτός κι αν αγοράσεις "άδεια" για περισσότερα από το Market) και άλλα τέτοια παρόμοιας φύσεως.

Ένας από τους λόγους που έγινα subbed ξανά ήταν αυτός βασικά, ότι οι συνδρομητές αποκτούν δωρεάν τα 2 εξπάνσιονς συν πρόσβαση στο νέο "Knights of the Fallen Empire" storyline.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
κάνω λίγο αναγέννηση του τοπικ αλλά τώρα που έπαιξα λίγο το raid του gw2 είναι απίστευτο. πραγματικά challenge κάτι που έλλειπε από τα fractals (τύπος dungeon)
 

nadril

Gelatinous Cube
Joined
Dec 6, 2012
Messages
164
Επαιζα και γώ SWTOR απο το release, στον Tomb of Freedon Nadd. Εχω χρόνια να το παίξω και αυτό όμως.<br>Hellion τα main story quests λες αξίζουν να το ξαναπιάσω; Δεν έχω παίξει κανένα expansion, το είχαμε παρατήσει σαν guild <br>μετά το Karraga&#039;s Palace raid.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,670
Από τα "μανίσια" Main Story της αρχικής έκδοσης, ξεχωρίζω ξεκάθαρα αυτό του Imperial Agent που είναι απλά κορυφή. Πραγματικά το συγκεκριμένο κυμαίνεται σε επίπεδα Single Player εμπειρίας, θα μπορούσε άνετα να σταθεί ως αυτούσιο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα...κάποια είναι συμπαθητικά προς πολύ καλά (Sith Inquisitor, Smuggler), κάποια άλλα μέτρια προς αδιάφορα (Bounty Hunter, Trooper). Αλλά γενικά αξίζει τον κόπο όποιος έχει τον χρόνο να ρίξει ένα playthrough όλων των classes, μιας και στα πλαίσια της ευρύτερης ιστορίας "αλληλοσυμπληρώνονται" τρόπον τινά, και ισχύουν όλες μαζί παράλληλα.<br><br>Πέραν τούτου, το πρώτο εξπάνσιον (Hutt Cartel) είναι απλά μια μετριότητα, το δεύτερο (Rise of Revan) αρκετά ανατρεπτικό και γεμάτο, και το τελευταίο Knights of the Fallen Empire κατά άλλους θυμίζει επίπεδα παλιάς καλής Bioware, κατά άλλους καταστρέφει το παιχνίδι γιατί "ισοπεδώνει οτιδήποτε έχει γίνει στο σενάριο ως τώρα". Εμένα μου άρεσε προσωπικά.
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
738
<blockquote><br>Το F2P μοντέλο είναι αρκετά αμείλικτο η αλήθεια είναι, οι περιορισμοί που λαμβάνει ένας F2P ή ακόμα και ένας Premium ("αναβαθμίζεσαι" σε πρήμιουμ αν κάνεις έστω μια αγορά από το in-game store) είναι απλά αστείοι. Κάθε φορά που επιχειρούσα να επιστρέψω ως Premium μου έσπαγαν τα νεύρα και έκανα ragequit μετά από 5-6 μέρες.<br><br>Αλλά τώρα που (ξανα)παίζω με συνδρομή, μπορώ να πω πως το απολαμβάνω αρκετά. Κάποιες από τις ιστορίες των character classes θα μπορούσαν άνετα να είχαν κυκλοφορήσει ως αυτοτελή παιχνίδια, ειδικά το σενάριο του Imperial Agent είναι απλά συγκλονιστικό. Και γενικά είναι σαφώς αναβαθμισμένο game σε σχέση με την εποχή του αρχικού release του, σχεδόν σε όλους τους τομείς.<br></blockquote><br><br>Ξανάπιασα το παιχνίδι από τις αρχές του 2015 και θα συμφωνήσω πως το παιχνίδι απλώς δε παίζεται χωρίς συνδρομή, ή πιο σωστά δε παίζεται αν θες να κάνεις οτιδήποτε σε endgame όταν χτυπήσεις το lvl cap. Χαρακτηριστικά, κάποιοι Έλληνες στο guild που είχαν πρόβλημα να ανανεώσουν το καλοκαίρι με τα capital controls απλώς δεν έπαιζαν όταν έληξε η συνδρομή τους μέχρι να μπορέσουν ανανεώσουν. (Εγώ είχα σταθεί τυχερός και είχα περάσει τρίμηνη μερικές εβδομάδες πριν σκάσουν τα CC :pP)<br><br>Οι ιστορίες είναι όντως πολύ καλές και οι συμπληρωματικές ιστορίες των expansions κινούνται σε πολύ καλά (για mmo standarts) επίπεδα. Τώρα τελευταία το παιχνίδι βρίσκεται σε πτώση μετά τη  μεγάλη άνοδο σε κόσμο από τον Οκτώβριο (λόγο πρόσφατου expansion αλλά και ταινίας) λόγο έλλειψης καινούργιου endgame content (raids). Παρ&#039; όλα αυτά αξίζει να το δει κάνεις για 1-2 μήνες με συνδρομή μιας και αποτελεί χρονικά τη συνέχεια των Kotor και να δει πως ολοκληρώνεται η ιστορία από το τελευταίο expansion.Το οποίο εισάγει ενδιαφέρουσες εξελίξεις που θα ήταν ιδανικό να θεωρηθούν cannon (για αυτή περίοδο έστω) του sw universe.
 

lich king

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 28, 2012
Messages
878
Σε ποιον server παιζεις hellion ?.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,670
Red Eclipse. Κατέληξα εκεί αυτόματα μετά τα απανωτά server merges που έγιναν γύρω στο 2013, και δεν το κούνησα ρούπι.
 
Top Bottom