What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

The MMO mega-thread

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,325
<blockquote><br><blockquote>Και το Σαββατοκύριακο στον Beta Server τεστάρουν το Update 18.<br></blockquote><br><br>Battle of Pelennor Fields instances, Far Anorier περιοχή και λέβελ καπ στα 105, όχι κι άσχημα.<br><br>Πάλι θα πρέπει να φαρμάρω ΤΡ για την περιοχή δηλαδή. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.<br></blockquote><br><br>Καλά, πλάκα κάνουν; Πρωτοβγήκε τον Απρίλη του 2007, και φέτος, 9 χρόνια αργότερα, φιλοτιμήθηκαν να βάλουν τα Pelennor Fields;
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,295
Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγαμτα. Οι περιοχές βγαίνουν με τη σειρά που παρουσιάζονται και στα βιβλία, αν δεν κάνω λάθος. Και αυτό δεν στερεί από το παιχνίδι, το οποίο έτσι κι αλλιώς είναι τεράστιο. Εγώ πάντως χθες πέθανα στο λαγκ και δεν μπορούσα να παίξω
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,325
<blockquote><br>Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγαμτα. Οι περιοχές βγαίνουν με τη σειρά που παρουσιάζονται και στα βιβλία, αν δεν κάνω λάθος. Και αυτό δεν στερεί από το παιχνίδι, το οποίο έτσι κι αλλιώς είναι τεράστιο. Εγώ πάντως χθες πέθανα στο λαγκ και δεν μπορούσα να παίξω<br></blockquote><br><br>Ναι, ΟΚ, με τη σειρά των βιβλίων, δεν διαφωνώ. Αλλά 9 χρόνια; Too much.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,683
Στην αρχική κυκλοφορία του game η Turbine είχε μόνο τα δικαιώματα του πρώτου βιβλίου (για καθαρά οικονομικούς λόγους νομίζω, ή απλά έτσι ήθελε να ξηγηθεί το Tolkien Foundation, δεν θυμάμαι ακριβώς), οπότε εισήγαγε στο αρχικό LotRO μόνο περιοχές που αναφέρονται στο πρώτο βιβλίο, και το πρώτο expansion που βγήκε 1 χρόνο μετά περιείχε Moria και Lothlorien. Στην πορεία απέκτησαν και τα δικαιώματα του 2ου οπότε βγήκε το Isengard expansion, μετά το Rohan, και τα τελευταία χρόνια αισίως αγόρασαν και τα δικαιώματα του 3ου.<br><br>Σε τελική ανάλυση, Free-to-Play MMO είναι ουσιαστικά τα τελευταία 6 χρόνια, δεν έχει από πίσω και τα δεκάδες εκατομμύρια για υποστήριξη. Και ότι κατάφερε να φτάσει ως εδώ τελικά ακόμα και τώρα ένα μικρό θαύμα είναι.
 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
Τρελά δράματα τις τελευταίες μέρες, καθ&#039; ότι η Blizzard έκλεισε τον Nostalrius, το μεγαλύτερο Vanilla private server με πάνω από 100 χιλιάδες παίχτες. Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που η Blizz στρέφεται ανοιχτά εναντίον του community αφού αφ&#039; ενός ο server ήταν μη κερδοσκοπικός και αφ΄ετέρου η ίδια η εταιρεία αρνήθηκε δημόσια να φτιάξει legacy servers διότι "δεν το θέλετε πραγματικά και σε ένα μήνα θα κλείσει anw". <br><br>Η εξέλιξη ήταν η αναμενόμενη, με χιλιάδες ακυρώσεις συνδρομών και προπαραγγελειών για το Legion, κράξιμο ολούθε, και φυσικά μετανάστευση όλου του Nostalrius στον Kronos, όπου παίζω και εγώ (χρόνια έχω να διασκεδάσω τόσο). <br><br>Γενικά νομίζω πως το λάθος της Blizz ήταν πως μετέτρεψε το wow από Massive Multiplayer online Role Playing Game, σε action facebook game με παρέα. Το leveling του Draenor ήταν μεν ωραίο με τον πρώτο χαρακτήρα και βουτηγμένο στο lore, αλλά στα επόμενα playthrough η έλλειψη πρόκλησης γίνεται εμφανής (δεν παίζει ψόφος ακόμα κι αν pullaρεις όλο τo zone), όπως επίσης και η απουσία community αφού ο καθένας τη βγάζει στο garisson του. Κάποια quality of life improvements ήταν όντως αναγκαία, αλλά τώρα που ξαναβιώνω το vanilla experience βλέπω πόσο άλλαξε πραγματικά το παιχνίδι, και όχι προς το καλύτερο. <br><br>Το leveling έχει σημασία, είναι διαδικασία, έχεις κάτι challenging να κάνεις σε όλα τα level και δεν είναι απλά faceroll τα πάντα μέχρι το level cap. Το μπλεδάκι dagger που θα πάρει ο 15ρης rogue σου τον κάνει βασιλιά μέχρι το 20 (ambush και ψόφος!). To world pvp είναι μάχη, και όχι ψάχνω lowbies που δεν έχουν ακόμα flying mount. Aυτά και άλλα πολλά δεν είναι απλά εκφάνσεις νοσταλγίας, αλλά στοιχεία που οι developers αφαίρεσαν από το παιχνίδι και αποδείχτηκε πως αυτά ΉΤΑΝ τελικά το παιχνίδι. Δεν είναι ότι δεν φχαριστήθηκα καθόλου το Draenor, αλλά γμτ bring back the challenge and the community!<br><br>Βασικά όταν χορτάσω vanilla λέω να πάω σε TBC server και να περάσω εκεί το υπόλοιπο των ημερών μου, για μένα ήταν μακράν η χρυσή εποχή του wow!<br><br>Αυτά, κοπιάστε Kronos να καθαρίσουμε deadmines old school style! :mosh:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,675
<blockquote><br>Βασικά όταν χορτάσω vanilla λέω να πάω σε TBC server και να περάσω εκεί το υπόλοιπο των ημερών μου, για μένα ήταν μακράν η χρυσή εποχή του wow!<br></blockquote><br><br>This, μέχρι και το Black Temple raid. Δυστυχώς έπασχε σε κάποια μέρη του design με αποτέλεσμα να έχει πραγματικά χεσμένες ορισμένες κλάσεις (fire mage -> απαγορευτικός στο group για Black Temple). Κατά τα άλλα τα ομορφότερα raids (Karazhan, SSC και TK) ήταν εκεί, εξαιρουμένου του Ulduar όπου ήταν το δημιουργικό/σχεδιαστικό peak της Blizzard.
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
https://www.youtube.com/watch?v=EzT8UzO1zGQ https://www.youtube.com/watch?v=uzgPSjSFGgU<br><br>Blizzard you done fucked up now<br><br>Πραγματικα δεν υπηρχε λογος να ζητησουν το κλεισιμο, δεν χανουν λεφτα αφου ολοι αυτοι δεν προκειται να παιξουν στους official.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Με πιάνει η νοσταλγία ώρες ώρες να παίξω, αλλά δε μου αρέσει αυτό που έχει φτιάξει η Blizzard. Αυτό με τον private server όμως δεν ακούγεται άσχημο. Είναι ασφαλές;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,675
Δεν υπάρχει πλέον (θα κλείσουν και τους άλλους). :rofl:
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
<blockquote>φυσικά μετανάστευση όλου του Nostalrius στον Kronos</blockquote><br>Στον Kronos αναφερόμουν  :pP :bananallama:
 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
Θεωρητικά ο Kronos είναι safe, τον τρέχει Τσέχικη ομάδα, και νομίζω είναι based στην Σουηδία. Εξ&#039; άλλου δε νομίζω να πάει η Actiblizzard σε all out warfare, διότι αν μη τι άλλο δυναμώνει το private server hype, εγώ ας πούμε πριν απ&#039; όλο αυτό το φιάσκο δεν είχα ιδέα! Εκτός κι αν ανακοινώσουν legacy servers (χλωμ γιατί μετά ευνουχίζουν το legion hype) δε νομίζω να πάνε να κλείσουν κι άλλους. Αλλά ποτέ δε ξέρεις...
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,327
Wow έπαιξα λίγο την εποχή που πρωτοβγήκε. Ωραίο, το immersion ικανοποιητικότατο, αλλά λόγω Lineage2 είχα συνηθίσει σε "free" pvp και όχι "αυτοί είναι οι καλοί, αυτοί είναι οι κακοί, άμα σ&#039;αρέσει".<br><br>Είχα και την "ατυχία" να παίξω πολύ πλέον όταν βγήκε το Cataclysm. Ανούσιο leveling, υπερβολικά γρήγορο, αν δεν είχα και την παρέα που είχα για να καφριλιάζουμε στο Ventrilo, θα το είχα παρατήσει πολύ πιο γρήγορα από τον ένα μήνα που άντεξα να παίξω.<br><br>Το WoW δυστυχώς, όπως και όλο το υπόλοιπο genre, έχει ξεπέσει στο μοτίβο του "βγάζω ανούσιο content για να ξανατραβήξω τους παίκτες για 1-2 μήνες το πολύ, πριν ξαναμεταναστεύσουν σε κάποιο άλλο παιχνίδι". <br><br>P.S. Τυχαία είχαμε ακριβώς την ίδια συζήτηση με τον Omen χθες στο skype ο.Ο
 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
Bump<br><br>Βγήκε ένα νέο f2p mmo ονόματι Riders of Icarus, τυπικές kill x amount / gather x amount tab targeting καταστάσεις (έχει και action based επιλογή για τη μάχη αλλά δεν δουλεύει και τόσο καλά) με combo system, και ιδιέταιρο χαρακτηριστικό ότι μπορείς να κάνεις tame και mount άπειρα πλάσματα και να τα χρησιμοποιήσεις για mounted combat. To δοκίμασα (είχα founder&#039;s pack) και είναι συμπαθητικό.<br>[youtube]kMoxXLTSitU[/youtube]<br><br>Επίσης μπήκα στη Beta του Legion και ξανάπιασα το retail wow μετά από κάνα χρόνο αποχής (έπαιζα vanilla σε private server), θα μεταφέρω εντυπώσεις αν ενδιαφέρεται κανείς. <br>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,675
Μεγάλο έπος το story arc του Illidan στο Legion. Θυμίζει παλιές, καλές εποχές Blizzard όπου η ιδέα ήταν τόσο απλή όσο η συλλογιστική <strike>comics</strike> νηπίου, αλλά ο τρόπος μεταφοράς ξυπνάει έντονα nerdchills.
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Το elder scrolls online τσαμπα για το σαβατοκυριακο, σε περιπτωση που ηθελε καποιος να το δοκιμασει.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
όσοι το θυμάστε από την μπετα ξεχάστε ότι ξέρατε. διόρθωσε πολλά πράγματα (θέλει σε κάποιους τομείς ακομα δουλειά πχ wardrobe) αξίζει να ασχοληθεί κάποιος μαζί του έστω και για το στορυ-side quests area quests. ευκαιρία να το δοκιμάσετε το σκ.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,295
Ευτυχώς δεν θα είμαι στο σπίτι το σκ...
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Έβαλα το 10-day trial του The Secret World (πριν 3 μέρες νομίζω) για να δω επιτέλους τι λέει. Αλλά έκανα βλακεία τελικά γιατί<br>1) προχτές χρειάστηκε να γίνει reset στα Windows καθώς έγινε μια βλακεία με τα permissions στον WindowsApps φάκελο και δεν άνοιγε πλέον κανένα app*. Οπότε 1-1.5 μέρα έφυγε άκλαφτη<br>2) και αύριο βράδυ έχει PoE<br>και τελικά χάνεται gameplay χρόνος.<br><br>Anyway, αυτό το λίγο που έπαιξα ήταν κάπως βαρετό λόγω των tutorials. Διάλεξα τα όπλα μου και τώρα με περιμένει να ξαναμπώ. Δεν μπορώ να πω ότι μου γεμίζει το μάτι αλλά ούτως ή άλλως είναι άδικο το κρίνω παίζοντας μόνο τα tutorials. We&#039;ll see.<br><br><br><br>*όποιος πιστεύει ότι τα apps είναι καλύτερα από τα win32 προγράμματα, χρίζει άμεσης ιατρικής παρακολούθησης.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Γιατί δεν κάνεις νέο λογαριασμό για trial με διαφορετικό mail; Θα έχεις όλες τις μέρες έτσι στην διάθεσή σου. <br><br>Επίσης μην δίνεις τόση σημασία στην αρχή στα όπλα. Είναι πολύ διαφορετικό από τα άλλα MMO. Αλλάζεις όπλα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πολύ εύκολα. Και τα skills τα παίρνεις πανεύκολα. Οπότε και όπλο που να μην σε βολέψει να επιλέξεις , απλώς το αλλάζεις χωρίς πρόβλημα.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Με ενδιέφερε να το δοκιμάσω κυρίως για να προλάβω και το humble και γι&#039; αυτό δεν το πολυσκέφτομαι για 2nd account.<br><br>Γενικά, είναι από τα mmo που μπορούν να παιχτούν και solo ή θέλει party;
 
Top Bottom