By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!EDIT: Α, ναι, παρόλο που η πρόσφατη υποστήριξη από ScummVM και προσθήκη στο GOG είναι θετικές εξελίξεις, ένα remaster του Blade Runner της Westwood Studios θα βοηθούσε στο να γνωρίσει το νέο κοινό ένα πραγματικά πρωτοποριακό adventure game.
edit το αρχικό τότε, remaster/remake είχα στο μυαλό μου
Δηλαδή δεν θα δούμε Έλληνα αστροναύτη στο διάστημα τελικά;
Γενικά συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν είναι τόσο απόλυτο αυτό. Σε κάποια παιχνίδια πχ Monkey Island 1,2 πραγματικά ένα remaster θα χαλάσει την αυθεντική εμπειρία. Άλλα παιχνίδια όμως μπορεί να παρακαλάνε για remaster, πχ Day of the Tentacle, Monkey Island 3. Ουσιαστικά εγώ θα έλεγα το remaster τού DotT ότι είναι «πιο αυθεντικό» από το πρωτότυπο.προτιμώ να κρατήσω την αυθεντική εμπειρία στο μυαλό μου.
Εννοείς σε ένα εναλλακτικό σύμπαν που δεν βγήκαν αυτά;Σε κάποια παιχνίδια πχ Monkey Island 1,2 πραγματικά ένα remaster θα χαλάσει την αυθεντική εμπειρία.
Εννοείς σε ένα εναλλακτικό σύμπαν που δεν βγήκαν αυτά;
![]()
The Secret of Monkey Island™: Special Edition
Erlebe noch einmal die verwegenen und lustigen Missgeschicke des Möchtegernpiraten Guybruwww.gog.com
![]()
Monkey Island™ 2 Special Edition: LeChuck’s Revenge™
Möchtegernpirat Guybrush Threepwood und (mittlerweile) Zombiepirat LeChuck sind wieder dawww.gog.com
Μιας και τροποποιήθηκε ο τίτλος, remake θα ήθελα να γίνει στα:
-Wizardry, δεν ξέρω αν έχει νόημα σε όλα οπότε θα έλεγα τα 6 και 7 (το 8 παίζεται άνετα ακόμα)
-Ultima, από το 4 ως το 8, ή έστω κάποια από αυτά
-Darklands
-Betrayal at Krondor και Return to Krondor
-και φυσικά το Nocturne, με old school προσέγγιση ή και μοντέρνα χωρίς εκπτώσεις σε αισθητική/ατμόσφαιρα.