το τρίτο με κούρασε στη πορεία και το παράτησα
Πιες 12 καφεδες, κανε γαργαρες με ενεργειακα ροφηματα και μπουκαρε με στυλ.
Δεν θελω να το παιξω Λελος Κακομουτσουνελος.
Οταν ειχα πει οτι το cyberpunk θελει μικρο καλαθι, το ποστ μου βρεθηκε στο offtopic στο θεμα του συλλογου "μακρια γαιδουρα".
Ειναι πολυ νωρις και με τα μηδενικα στοιχεια, μονο σεναρια μπορουμε να κανουμε. Θα καταληξουμε να διαφωνουμε για τα σεναρια.
Οι κουνελισιες σκεψεις μου.
Θεωρω οτι η Ciri, στον πρωτο ρολο, θα προκαλεσει φασαριες. Λογικα αυτο θα γινει αλλα με αυτη την ιδεα παιζουν διαφορα θεματα.
Οπως ειπα, δεν θελω να το παιξω Λελος Στριμενος αλλα...
Ο Geralt πινει, το μουλιαζει, παιζει χαρτια, τραβαει καψουρες με οτι αιμορραγει μια φορα τον μηνα, ειναι μεταλλαγμενος κ.α.
Σε γενικες γραμμες ειναι πολλα πραγματα που δινουν μπονους στον χαρακτηρα του και στο στορι. Το μεταλλαγμενο τσουτσουνακι του δινει διαφορετικες παραλλαγες στο παιχνιδι.
Η Ciri δεν κανει τιποτα απο αυτα. Θα πρεπει να ξετυλιξουν τον χαρακτηρα της και να απαντηθουν ερωτηματα οπως, το ψαλιδιζει η Ciri μας;
Θα βρεθουμε να κοντρολαρουμε εναν χαρακτηρα που ερωτευεται γυναικες; Μην το γελατε, η ρομαντιλα ηταν πισω απο τις ενεργειες του Geralt.
Ωραιος ο χαβαλες αλλα δεν εχω ιδεα τι θα σκαρωσουν.
Για να σοβαρευτω λιγο, Θα μου αρεσε η Ciri στα ταξιδια της σε αλλους κοσμους. Εχει πολυ ψωμι και δεν επηρεαζει το timeline. Το χιονακι στην εικονα ισως να σημαινει και αυτο. Οπως και να εχει, ειναι μια κινηση που μπορει να με κανει να τρωω κουκουναροσπορους για τα επομενα 1-2 χρονια, για να αποκτησω γρηγορο σιδερικο. Αυτο, αφου διαβασω περισσοτερες ανακοινωσεις. Μεχρι τοτε θα απολαμβανω κοψιδια.
Μονο το δικο μου ματι καρφωθηκε ωσαν το ματι του Σαουρον στην unreal engine; Γιατι να κανουν κατι τετοιο και ειδικα αφου
Δεδομένου πως η UE5 αναπτύσσεται ακόμα έχουμε αρκετό δρόμο μέχρι την κυκλοφορία του.