Γνώριμη ατμόσφαιρα/θεματικές/αισθητική έβγαλε το trailer, πράγμα καταρχήν θετικόν.
Προσωπικά η πρόβλεψή μου ήταν για custom-made Witcher, όπως ο/η V του CP2077 και περίμενα ότι η CDPR θα θελήσει να "κοντράρει" το Mass Effect, που ουσιαστικά παραμένει η μοναδική AAA τριλογία με "δικό" μας χαρακτήρα και αποφάσεις από την αρχή ως το τέλος (με τις όποιες υποσημειώσεις κι αστοχίες έφερε αυτό).
Προφανώς οι Πολωνοί είχαν άλλα σχέδια.
Ένα σχόλιο χρήστη που διάβασα είναι ότι οι δυνάμεις της Ciri έφαγαν nerf αφότου αντιμετώπισε το white frost, εξού και δεν τηλεμεταφέρεται δεξά-ζερβά στη μάχη με το γλυκύτατο τέρας του trailer, εξήγηση που μου φαίνεται αρκετά πιθανή (και μάλλον απαραίτητη από πλευράς gameplay).
Κατά τα άλλα διάβασα κι
αυτή τη μίνι συνέντευξη για τη φιλοσοφία επιλογής της Ciri και τις γενικότερες βλέψεις της CDPR με τη νέα τριλογία και... με έλουσε λίγο κρύος ιδρώτας. Πολύ new audience και νέα ξεκινήματα διαβάζω, και γενικώς μια διάθεση αποστασιοποίησης από τα παλιά, που ποτέ δεν καταλήγουν καλά (για μας).
Εμπιστεύομαι τους Πολωνούς αλλά τώρα τελευταία πολλά έχουν δει τα μάτια μας και μέχρι να δούμε και να μάθουμε περισσότερα, μια ανησυχία την έχω, θα το πω...
EDIT: Στο μεταξύ βλέπω που λένε οι devs για τη "νέα και άπειρη" Ciri που "έχει πολλά να μάθει" και σκέφτομαι ρε αλάνια αν είναι όντως τόσο νουμπάκι, γιατί μου την φτιάξατε σαν ζόρικη μιλφάρα στο cinematic trailer; Άσε που έχει μονίμως μια μπαρουτοκαπνισμένη μούρη "άστο φίλε, δεν θες να ξέρεις τι έχουν δει εμένα τα σμαραγδί ματάκια μου, 20 χρόνια τώρα στο Path". Κάτι δεν μου κολλάει.