Thief 4

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μην είσαι και τόσο σίγουρος για τη SE. Από αρκετά ξένα reviews διαβάζω ότι η A.I. είναι ψιλοτραγική (ανεπιτρεπτο για παιχνίδι του '14 και δη Thief, ΑΝ ισχύει). Τι να πω, είδωμεν...
 
Ε μωρέ, αυτά διορθώνονται. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Πάντως το παιχνίδι τρώει καλό θάψιμο ως τώρα, μένει μόνο το έγκυρο Review του Hellion (ε; ) για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 
Είναι από τις φορές που δεν μου αρέσει όταν έχω δίκιο... Αλλά για μερικά απογεύματα καλό θα 'ναι. Μάλλον θα ψάξω τα dlc του dishonored...
 
<img src="http://s4.postimg.org/s005zvl7x/haters_gonna_hate_batman.jpg" alt="haters_gonna_hate_batman.jpg" class="bbcode_img" />
 
20 gigabytes κιόλας το Installation :eek:hmy: Tα αγκομαχητά του σκληρού μου ακούγονται μέχρι τον Προυσό της Ευρυτανίας.
 
Ένας από τους λόγους που το θέλω retail (και γενικά αποφεύγω να παίρνω digital παιχνίδια που πιάνουν από 15 gb περίπου και άνω) <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> .
 
Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα ρε αδέρφια, γύρω στο 80% το ρίχνουν οι υπόλοιποι (εννοείται δεν υπάρχει αλήθεια δίχως Ρηβιού Ελιόν), που σημαίνει ΟΚ, αλλά ούτε Dishonored, ούτε Deus Ex.

Όλοι ξέρουμε εξάλλου πως το παιχνίδι της άνοιξης είναι ΜΟΝΟ το ΣάουθΠαρκ.
 
Σίγουρα το παιχνίδι δεν θα είναι κακό, αλλά δε πρόκειται να είναι ρηξικέλευθο όπως το πρώτο Thief. Αναμένουμε με λαχτάρα άποψη Hellion.
 


Borracho wrote:
Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα ρε αδέρφια, γύρω στο 80% το ρίχνουν οι υπόλοιποι (εννοείται δεν υπάρχει αλήθεια δίχως Ρηβιού Ελιόν), που σημαίνει ΟΚ, αλλά ούτε Dishonored, ούτε Deus Ex.

Όλοι ξέρουμε εξάλλου πως το παιχνίδι της άνοιξης είναι ΜΟΝΟ το ΣάουθΠαρκ.</blockquote>
Βγαίνει και το Pillars of Eternity, αν δεν απατώμαι <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

 


vtheofilis wrote:


Borracho wrote:
Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα ρε αδέρφια, γύρω στο 80% το ρίχνουν οι υπόλοιποι (εννοείται δεν υπάρχει αλήθεια δίχως Ρηβιού Ελιόν), που σημαίνει ΟΚ, αλλά ούτε Dishonored, ούτε Deus Ex.

Όλοι ξέρουμε εξάλλου πως το παιχνίδι της άνοιξης είναι ΜΟΝΟ το ΣάουθΠαρκ.</blockquote>
Βγαίνει και το Pillars of Eternity, αν δεν απατώμαι <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

Το χειμώνα (hopefully). <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />



 
Το PoEt πήγε για Δεκέμβρη. Εγώ από την άλλη μέσα στην άνοιξη περιμένω πως και πως LoS 2 και Divinity Original Sin, α, και το Wasteland 2 αν δεήσει ο Fargo...
EDIT: Damn, stealth beaten by another hooded ninja! <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Δυστυχώς αυτό με την AI ισχύει. Ειδικά το να ξεφύγεις και να κρυφτείς όταν σε έχουν ανακαλύψει είναι πραγματικά πολύ εύκολο.
 


Arwindan wrote:
Δυστυχώς αυτό με την AI ισχύει. Ειδικά το να ξεφύγεις και να κρυφτείς όταν σε έχουν ανακαλύψει είναι πραγματικά πολύ εύκολο.</blockquote>

Αυτό γινόταν και στο Deus Ex HR σε ένα σημείο που βαριούμουν και stealth και action προσέγγιση έτρεξα γρήγορα μπροστά τους μπήκα σε μια πόρτα και με ξέχασαν, λίγο πιο κάτω που είπα να το ξανακάνω άνοιξαν την πόρτα και με έκοψαν ωραιότατα.

@ Arwindan έχεις παίξει τα προηγούμενα Thief;

 
Ναι τα έχω παίξει, αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε. Εγώ πάντως για να πω την αλήθεια είμαι ευχαριστημένος από το παιχνίδι. Μπορεί η AI να τα χαλάει λίγο, αλλά έχει πραγματικά πολύ πράγμα για να ανακαλύψεις και ωραία ατμόσφαιρα. Δυστυχώς δεν έχω παίξει το Dishonored για να μπορέσω να τα συγκρίνω. Όσον αφορά τη διάρκεια έχω παίξει 15 ώρες και μόλις ξεκίνησα το chapter 6 (από τα συνολικά 8 ). Όμως έχω βρει μόνο τα μισά από τα unique loot και τα διάφορα collectibles οπότε μου έχουν ξεφύγει αρκετά στα προηγούμενα chapters.

Κάτι άλλο που με ενοχλεί αρκετά είναι ότι ακόμα και τα districts της πόλης χωρίζονται σε υπό-περιοχές στις οποίες συνήθως μεταφέρεσαι από κάποιο παράθυρο. Το πρόβλημα είναι ότι μέχρι να απομνημονεύσεις ποιά από τα παράθυρα οδηγούν σε άλλη περιοχή θα τύχει αρκετές φορές να ανοίγεις κάποιο και να βλέπεις ξαφνικά μπροστά σου μια loading screen.

<span class="bbcode_spoiler">Επειδή και εγώ έχω πάρει το παιχνίδι για review να πω ότι προσανατολίζομαι για ένα 8/10. Δεν είναι για κάτι παραπάνω, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι καλό παιχνίδι. Μέχρι τώρα το έχω ευχαριστηθεί. Αν είχε λίγο καλύτερη AI θα πήγαινε για περισσότερο αλλά εντάξει δεν είναι και για κλάματα.</span>
 
Ως συνέχεια του video του tony:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HpmeOB0Zyu0
 
Είδα τα πρώτα videos και φαίνεται καλούτσικο το παιχνίδι. Υπάρχουν μεν ορισμένα πιο μετριοπαθή reviews αλλά δεν δίνω ιδιαίτερη βάση, κατά πάσα πιθανότητα έχουν γίνει στις εκδόσεις για κονσόλες όπου αναφέρονται σοβαρά προβλήματα απόδοσης. Ο Hellion θα δώσει την οριστική απάντηση!
 


Admiral wrote:
Ο Hellion θα δώσει την οριστική απάντηση!</blockquote> Προβλεπω να του δινει 70κατι %

 
Αυτό που λέει ο Άλεξ ισχύει. Oι εκδόσεις για κονσόλες έχουν θέματα, ενώ του pc τρέχει καλά, <span class="bbcode_spoiler">λολ, μα πως γκένεν ατό :trollface: </span>. Εγώ λέω 80%. Anyone else?
 


Adhan wrote:
Εγώ λέω 80%. Anyone else?</blockquote> Αμα παρει λιγοτερο απο 79% 8α σε φωναζω <b><u>τρολογιοτομπαλιδη</u></b> :evil:

<span class="bbcode_spoiler"> :trollface: </span>

 
Back
Top