τελικα, απ οτι φανηκε εκ του αποτελεσματος, η πλειοψηφια των φανς του ειδους βρηκε καποια αρνητικα σημεια στο κειμ, και αποφασισε να το προσπερασει. ειναι καποιου ειδους "δικαιωση", γιατι ισως να ενθυμειστε οτι ειχα καταθεσει καποιες ενστασεις για το παιγνιδι, απ το πρωτο τρειλερ. (βεβαια, ποτέ δεν ξερεις, μπορει να ειχαν αλλες ενστασεις οι "μη- αγοραστές" για την σταση τους αυτη. ισως να τους εφανη πολυ δυσκολο το κειμ ξερωγω, η οτιδηποτε άλλο, αλλά το αποτελεσμα ειναι το ιδιο).
επισης κατι που με χαροποιει ιδιαιτερα ειναι οτι το κοινο δεν τσιμπησε παρά τα αποθεωτικα ρηβγιους. ειχαμε κανει μια σχετικη κουβεντα οταν ειχα σχολιασει καποια πρωτα ρηβγιους μετα την κυκλοφορια.
πηγα απο περιεργεια στο μετακρίτι λοιπον και το κειμ σε 46 συνολικα critic reviews, εχει 41 positive (μεταξυ των οποιων και μερικα στρογγυλα κατοστάρια (


)), 5 mixed και ουτε μία negative. πραγμα που δειχνει οτι ο καταναλωτης/φαν του ειδους, εχει δικά του κριτηρια που δεν επηρεαζονται απ την περιρρεουσα ατμοσφαιρα. πόσο μαλλον που τα 2 προηγουμενα κειμς της μιμιμης τα ειχαν παει τοσο καλα εμπορικά..
παντως μ ενοχλει που η μιμιμη δεν το "παλεψε" καθολου και διαλεξε να κατεβασει ρολά, μολις 12 μερες μετα την κυκλοφορια. το γεγονος οτι ειχε ετοιμασει προφανως εκ των προτερων, 2 dlcs, δειχνει οτι γυρω απ αυτα θα μπορουσε να κανει προσπαθειες για να "βελτιωσει" το παιχνιδι, αφουγκραζομενη το τι ζηταει το κοινο της. υπαρχουν αφθονα παραδειγματα κέιμς που μετα απο χάλια λωντς, και με την φροντιδα της εταιρειας, βελτιωθηκαν κι εγιναν αργοτερα μεγκα επιτυχιες. ή εστω θα μπορουσε να ζησει με την αποτυχια και να φροντισει ετσι ωστε το επομενο παιχνιδι της να ειναι αυτο που θελει το κοινο της και αυτο που του ειχε δωσει παλιοτερα.
οκ, κουντος στους ντεβς, αν δεν θελουν να βαλουν νερο στο κρασι τους, ουτε θελουν ν αλλοιωσουν το οραμα τους, αλλά αυτα τα πραματα προφανως εχουν ρισκο.