Τι ακούτε αυτή τη στιγμή ΙΙ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Θησαυρός ο κανάλαρος που έχει τα από πάνω..

Χωρίς υπερβολή, μετά από 28 χρόνια αναζήτησης βρήκα το αγαπημένο μου τραγούδι που κανείς δεν ήξερε πως το λένε επιτέλους!

Το crossover που προκάλεσε ρωγμές στο multiverse

Σήμερα μόλις γύρισα από θάλασσα το έριξα αμέσως στην χειρομάλακση, το οποίο επηρέασε σαφώς και τα ακούσματά μου. Οπότε πάρτε ένα μικρό δείγμα και πάω να δω κανένα δολοφονικό μονόκερο να σπέρνει τον τρόμο.

μπραβο νεε μου.
δεν σε ρωταω τι ειδες στην παραλια και σε οδηγησε στην χειρομάλα σ αυτην την ΠΟΙΟΤΙΚΗ στροφή, αλλά σιγουρα ηταν συγκλονιστικο.
μοιράσου αν θες, δεν παρεξηγούμε δω μεσα (προσεχε μονο μην γινεις τοκσικα αρρενωπος).

ε, μιας που μπηκα, ας Χαρίσω απλοχερα το τελευταιο μου κολλημα (εχει πολυ πλακα οταν υπαρχει ενα τραγουδι ξερωγω 20 χρονια κι εσυ το ακους πρωτη φορα χτες. και το χω ακουσει και λαιβ ο ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ, και δεν εχω δωκει την Πρεπουσα σημασια, τόσο στοκος.
δεν ειχες γεννηθει ακομα σοδα :p, δεν ξες οτι οι Snow Patrol ειχαν παιξει σαπορτ στους U2 στο οακα....)
Τεραστιο Ασμα.

βρε, light up, light up
As if you have a choice
Even if you cannot hear my voice
I'll be right beside you, dear....

εντιτ: ειναι δυνατον? ξεχασα το λεονάκι που το εχει διασκευασει σαν χορωδια αγγέλων. πως μπορεσα??

Last edited:
Aυτοί οι Snow Patrol έχουν καμιά σχέση με τους άλλους τους γκοθάδες τους Paw Patrol; Για την παραλία όποιος θέλει να δει τι βλέπει ο σόδας έρχεται μαζί του. Αυτό αν ακούστηκε πρόταση για αρκιού φλας μπητς μήτινκ, δεν ακούτε καλά. Και κάπου εδώ κολλάει το παρακάτω, για να μη ξεχάσω για τι ήρθα και μείνετε χωρίς τίποτα να ακούσετε.

😲😲😲
απαπααααααα. τι φωνη εχει ο αθρωπας ρε????
ακου απλα τους 2 πρωτοι στιχοι και θα καταλαβεις.
σ ενα δεφτερόλεφτο απο καστρατο σε μανικ τσέρτς πρήτσερ. σπήτσλες.
και τι μπανταρα. νομιζα δεν υπαρχουν πια μοταουν σοουλ μπαντες.
αι γουωζ ρόνγκ.

Eντάξει το νέο Άβαταρ σινγκλ είναι κομματάκι πιο κοπανίτο και κοντά στα παλιά τους από το προηγούμενο που θύμιζε θαλασσοτράγουδο από μπλακ φλαγκ. Αν υπάρχει κίνδυνος επιληψίας, ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. Τον έπαιξαν λίγο αγρίως σε αυτό το θέμα.

Έλα τώρα που γυρνάει και το θυμήθηκα..

Back